Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμος αυτοκινητου

imperium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που τη βγάζει (αν τη βγάζει...επειδή αυτό αμφισβητείς) ο ατμοκαθαριστης εκεί που κάνουν βιολογικό καθαρισμό.

Από κει και πέρα..δεν τον εχω δοκιμάσει, όταν τον δοκιμάσω θα σου πω.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Μα πάρτο με τη λογική.

Καλά να είναι μια επιφάνεια λεία μη απορροφητική (π.χ πλαστικός μαρσπιές) θα μαλακώσει η μαυρίλα και θα φύγει (πως;θα εξατμιστεί;θα την εξαερώσει ο ατμός; ) με ένα πανί που θα το περάσεις μετά.

Στο ύφασμα όμως τι θα κάνει;

Παρόλο που έχω κάνει βιολογικό στο δικό μου, δεν έκατσα να δω τη διαδικασία, αλλά πιστεύω πως θα χρησιμοποιήθηκε σκούπα που ρουφάει νερά και σαπουνάδες.

Για δες και δω:

http://www.facebook.com/topic.php?uid=125841349879&topic=10489

Δημοσ.

Το εχω σκεφτεί. Σε περίπτωση που δεν αρκεί ο ατμοκαθαριστης (που κυρίως για τα πλαστικα μέσα τον πήρα αλλά λέω να τον δοκιμάσω και στα καθίσματα στο μικρό που δεν είναι δερμάτινα)...εχω και τέτοια σκούπα, επαγγελματική :P

Δημοσ.

το ρουφας με τη σκουπα μετα

εγω εχω σκουπα που ρουφαει υγρα.η αλλιως μπορεις να προσλαβεις τη πετρουλα και τη τζουλια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μήπως σας έχει συμβεί να λερώνει πολύ το εσωτερικό του παρμπρίζ? καμιά ιδέα από πού/τι μπορει να προέρχεται και πώς καθαρίζεται αποτελεσματικά? ακόμα και λίγες μέρες από πλύσιμο μέσα-έξω γίνεται χάλια :confused:

Δημοσ.

Τι εννοείς λερώνει; αμα το κανεις με αζαξ πχ βγάζει μαυρίλα; αν ναι...είναι καυσαέρια κυρίως, οπότε να χρησιμοποιείς συχνότερα την ανακύκλωση του αέρα, ειδικά αν το αυτοκίνητο σου δεν έχει φίλτρο καμπίνας. Επίσης...αν έχει φίλτρο καμπίνας, φρόντισε να τσεκαρεις την κατάσταση του (κάποια συνεργεια λένε ότι το αλλάζουν αλλά...δεν), με προσοχή όμως, μην βρεις τίποτα κροκοδειλους πάνω του.

Δημοσ.

μήπως σας έχει συμβεί να λερώνει πολύ το εσωτερικό του παρμπρίζ? καμιά ιδέα από πού/τι μπορει να προέρχεται και πώς καθαρίζεται αποτελεσματικά? ακόμα και λίγες μέρες από πλύσιμο μέσα-έξω γίνεται χάλια :confused:

Mήπως βάζεις τίποτα γυαλιστικά στο ταμπλό;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...