imperium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Θελω να καθαρισω το εσωτερικο και τα καθισματα του αυτοκινητου αλλα δεν θελω να ξοδεψω σε συνεργειο τοσα λεφτα που ζητανε για βιολογικο καθαρισμο. Υπαρχουν καθαριστικα και τι προτεινετε για να το κανω μονος μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Θελω να καθαρισω το εσωτερικο και τα καθισματα του αυτοκινητου αλλα δεν θελω να ξοδεψω σε συνεργειο τοσα λεφτα που ζητανε για βιολογικο καθαρισμο. Υπαρχουν καθαριστικα και τι προτεινετε για να το κανω μονος μου? βρες μια προσφορα απο goldendeal,groupοn κλπ και πηγαίνετε το σε ενα πλυντήριο,πιο φτηνα θα σου ερθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ειχα βρει αλλα θελανε πιστωτικη και δεν εχω τοχα βρει πολυ φθηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aplostra Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ειχα βρει αλλα θελανε πιστωτικη και δεν εχω τοχα βρει πολυ φθηνο πουλανε κατι προπληρωμένες στα περίπτερα νομίζω,paysafe,καπως έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 οκ σε ευχαριστω υπαρχει και καμμια αλλη λυση με καθαριστικα που πουλανε να το κανω μονος μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Τόσο βρώμικο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 χαχα οχι τα καθισματα απο τον πολυ καιρο θελουν καθαρισμα βιολογικο αλλα κοστιζει πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 πιστευω το ξερεις οτι αν παρεις εναν ατμοκαθαριστη, θα κανεις μονος σου βιολογικο καθαρισμο ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 καλη ιδεα αυτο αλλα ξερεις ποσο θα κοστιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 ενας ατμοκαθαριστης; εγω πηρα το μικρο απο πρακτικερ με 27 ευρω (με 220 ml νερο εχεις ατμο για 12 λεπτα). εχει και τροχηλατο (μικρο παλι παντως σε μεγεθος) που παιρνει 500ml (οποτε υπολογιζε καπου 26 λεπτα ατμο) με καπου 54 ευρω. πιστευω εμενα μου αρκει το μικρο που το θελω για το αμαξι...θα δω αυριο ισως κιολας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 οκ σε ευχαριστω θα το ψαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 ο μικρος ειναι ετσι: http://www.skroutz.gr/s/261952/Clatronic-DR-2930.html και ο τροχηλατος ετσι: http://www.skroutz.gr/s/43773/United-SC-5197.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imperium Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 τελεια ευχαριστω για την βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 τιποτα φιλε μου. εγω ετσι το σκεφτηκα, με λιγοτερα λεφτα απο οτι κανει ο βιολογικος, θα παρω το μηχανημα και θα κανω μονος μου οποτε και οσους θελω! και θα μου εχει μεινει και το μηχανημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Τη βρώμα από τα καθίσματα που έχει εισχωρήσει στο ύφασμα, πως τη βγάζει ο ατμοκαθαριστής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.