Προς το περιεχόμενο

Διατροφη Για Κοιλιακους

thanos2718

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπραβο. Κοφτα. (Αν και το παγωτο ειναι υπερβολικα κατηγορημενο, εντουτοις, αν θες σιξ-πακ, κοφτο κιαυτο)

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν υπαρχει διατροφη που χανεις βαρος σε ενα σημειο μονο.

Αυτο κανει η γυμναστικη.

λάθος, τα όσπρια, θαλασσινά, ψάρια, φρούτα, σταφίδες κάινε κοιλιακό λοίπος, όπως και τα κουλούρια με σουσάμι. έχασα 3 κιλά κοιλιακό λοίπος σε 4 εβδομάδες και συνολικά 10 κιλά.

φάε τα παραπάνω με 1 φέτα ψωμί (μαύρο πολύσπορο) το κάθε γεύμα, λάδι ενναλάξ στα γεύματα, και σαλάτα εναλάξ. ΧΩΡΙΣ ΤΥΡΙ!!!!

Άν θές παραπάνω οδηγίες καλήτερα να επισκεφτείς μία διατροφολόγο (όπως έκανα και εγώ και έχασα τα κιλά). 45λεπτη γυμναστική, 5 φορές την εβδομάδα επιβάλλεται για την σωστή υγεία. Εγώ βέβαια δεν έκανα γυμναστική.

Τα παραπάνω απο την διατροφολόγο μου. Όχι απο άκυρες πηγές.

Δημοσ.

Ψωμί να τρώτε 2 φέτες τη μέρα (εκτός αν τρώτε κουλούρια οπότε το ψωμί είναι περιτό). Απλά αυτό που απαγορεύεται είναι τα βουτήγματα.

Δημοσ.

Για να πω την αμαρτια μου τρωω και αρκετο παγωτό και καμιά φετα με μερεντα,μα και αρκετο ψωμάκι..... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :fear: :fear: :fear: :fear: :fear:

ωραια

το λιπος θα παραμεινει στην καλυτερη περιπτωση :devil:

σοβαρα τωρα

γιατι δεν δοκιμαζεις να γυμναζεσαι 2 φορες την ημερα?

Δημοσ.

Απο τα πιο ακυρα και αστεια ποστ (σορρυ κιολας) με κορυφαιο το "κοιλιακο λιπος". Στην καλυτερη ακολουθησες τυφλα μια υποθερμιδικη διατροφη ακριβως οπως στη δωσανε και εχασες λιπος γενικα. Περιπτωση να εχασες 10 κιλα κοιλιακο λιπος χωρις να χασεις απο τα χερια η χωρις να χασεις μυς δεν υπαρχει. Ειδικα τρωγοντας οσπρια και φρουτα. Ας πλακωθει ο φιλος Θανος σε οσπρια και φρουτα και λαδι αφου "καινε λιπος" και ας μας πει σε 1 μηνα τα αποτελεσματα

λάθος, τα όσπρια, θαλασσινά, ψάρια, φρούτα, σταφίδες κάινε κοιλιακό λοίπος, όπως και τα κουλούρια με σουσάμι. έχασα 3 κιλά κοιλιακό λοίπος σε 4 εβδομάδες και συνολικά 10 κιλά.

φάε τα παραπάνω με 1 φέτα ψωμί (μαύρο πολύσπορο) το κάθε γεύμα, λάδι ενναλάξ στα γεύματα, και σαλάτα εναλάξ. ΧΩΡΙΣ ΤΥΡΙ!!!!

Άν θές παραπάνω οδηγίες καλήτερα να επισκεφτείς μία διατροφολόγο (όπως έκανα και εγώ και έχασα τα κιλά). 45λεπτη γυμναστική, 5 φορές την εβδομάδα επιβάλλεται για την σωστή υγεία. Εγώ βέβαια δεν έκανα γυμναστική.

Τα παραπάνω απο την διατροφολόγο μου. Όχι απο άκυρες πηγές.

Δημοσ.

Παντως αν θες να ξεχωρισεις απτους πολλους πρεπει ολος ο τροπος ζωης σου να ειναι διαφορετικος απτων πολλων.

Πιτσες ,παγωτα,σουβλακια ειναι οτι κανουν οι πολλοι.οποτε τρωγοντας αυτα θα εισαι σαν κιαυτους.

Αεροβια (τρεξιμο,ποδηλατο ή οτι σαρεσει), βαρη, καθαρη διατροφη με βαση πολλα μικρα πρωτεινουχα γευματα με "καλα" λιπη (ελαιλαδο,μουρουνελαιο,αβαλατοι ξηροι καρποι κτλ) και λιγοι συνθετοι υδατανθρακες (π.χ. βρωμη,ρυζι). Αφου τα κανεις ολα αυτα φροντισε να εχεις και αρκετη υπομονη, γιατι κανεις δεν αποκτησε το σωμα των ονειρων του σε 1 μηνα.

καλη τυχη

Δημοσ.

Παντως αν θες να ξεχωρισεις απτους πολλους πρεπει ολος ο τροπος ζωης σου να ειναι διαφορετικος απτων πολλων.

Πιτσες ,παγωτα,σουβλακια ειναι οτι κανουν οι πολλοι.οποτε τρωγοντας αυτα θα εισαι σαν κιαυτους.

η αλλιως το ρεζουμε της υποθεσης ^_^

Δημοσ.

Μην βάζετε το παγωτό στην ίδια κατηγορία με γύρους-πίτσες.

Υπάρχουν και λαιτ παγωτά ή ακόμη και 0% σε ζάχαρη-λιπαρά τα οποία έχουν λίγες θερμίδες και καλή διατροφική αξία ώστε να μην είναι junk food.

Δημοσ.

βασικα μην ακους κανεναν!!το μυστικο ειναι ενα.. πλακωσου στις πιτσες και στα σουβλακια.. πινε 3-4 μπουκαλακια μπυρες και αρκετο αλκοολ.. κανε 2 πακετα τσιγαρα την ημερα .. και να καθεσαι και να λιωνεις παντου! να μην κουνασ βημα! ζησε την ζωη σου σαν πραγματικος Ελληνας!!

Δημοσ.

βασικα μην ακους κανεναν!!το μυστικο ειναι ενα.. πλακωσου στις πιτσες και στα σουβλακια.. πινε 3-4 μπουκαλακια μπυρες και αρκετο αλκοολ.. κανε 2 πακετα τσιγαρα την ημερα .. και να καθεσαι και να λιωνεις παντου! να μην κουνασ βημα! ζησε την ζωη σου σαν πραγματικος Ελληνας!!

wtf!!!

εχει δει κανενα παιδι να τα κανει αυτα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...