sculper Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το συμβόλαιο μου τελειώνει προς το τέλος Σεπτεμβρίου.... ήμουν έτοιμος να φύγω αλλά μου έκαναν σχετικά μία καλή προσφορά ανά γραμμή. Δέχτηκα και πέρασα σήμερα την ανανέωση συμβολαίου. Τα θέματά μου είναι 2: 1) από πότε αρχίζουν να ισχύουν τα νέα πάγια με τις εκπτώσεις και τις παροχές που πήρα? και 2) Από τον προηγούμενο χρόνο έχω ακόμη ποσό ως επιδότηση παγίου.... τι γίνεται με αυτό το ποσό? μην αρχίσουν την έκπτωση παγίου από το ποσό της φετινής επιδότησης και "χαθεί" ότι υπόλοιπο υπάρχει από το περσινό! Αυτό φοβάμαι! (και φέτος επιδότηση παγίου έβαλα) .
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Το συμβόλαιο μου τελειώνει προς το τέλος Σεπτεμβρίου.... ήμουν έτοιμος να φύγω αλλά μου έκαναν σχετικά μία καλή προσφορά ανά γραμμή. Δέχτηκα και πέρασα σήμερα την ανανέωση συμβολαίου. Τα θέματά μου είναι 2: 1) από πότε αρχίζουν να ισχύουν τα νέα πάγια με τις εκπτώσεις και τις παροχές που πήρα? και 2) Από τον προηγούμενο χρόνο έχω ακόμη ποσό ως επιδότηση παγίου.... τι γίνεται με αυτό το ποσό? μην αρχίσουν την έκπτωση παγίου από το ποσό της φετινής επιδότησης και "χαθεί" ότι υπόλοιπο υπάρχει από το περσινό! Αυτό φοβάμαι! (και φέτος επιδότηση παγίου έβαλα) . 1) Από την ημερομηνία που όρισες στο νέο συμβόλαιο, λογικά με τη λήξη του προηγούμενου (τέλος Σεπτεμβρίου) 2) Η έκπτωση στο πάγιο που έχεις, θα ισχύει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Από και και μετά θα ισχύει ότι συμφώνησες στο νέο συμβόλαιο. Γιατί έκανες την ανανέωση τόσο νωρίς; Αν την έκανες αργότερα πιστεύω πως θα σου έκαναν καλύτερη προσφορά. Εγώ τους άφησα να περιμένουν αν και είμαι γενικά ευχαριστημένος.
sculper Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 την έκανα διότι από Σεπτέμβριο με δουλειά κτλ μην τρέχω! αν τους άφηνα ... που θα ήταν το καλύτερο? το κακό είναι ότι δεν μου έκαναν παραπάνω επιδότηση.... αλλά το κατάλαβα μετά την υπογραφή είχα 160+ φπα από cosmote ως πρόταση και αυτοί μου έκαναν 170 με φπα! αλλα ήταν η λεπτομέρια που έκανε την διαφορά! έχασα γύρω στα 214 ευρώ! ελπίζω όμως με την έκπτωση παγίου -20% να έρθω στα ίσια αν όχι καλύτερα! 1) Από την ημερομηνία που όρισες στο νέο συμβόλαιο, λογικά με τη λήξη του προηγούμενου (τέλος Σεπτεμβρίου) 2) Η έκπτωση στο πάγιο που έχεις, θα ισχύει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Από και και μετά θα ισχύει ότι συμφώνησες στο νέο συμβόλαιο. Γιατί έκανες την ανανέωση τόσο νωρίς; Αν την έκανες αργότερα πιστεύω πως θα σου έκαναν καλύτερη προσφορά. Εγώ τους άφησα να περιμένουν αν και είμαι γενικά ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.