estenough Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει και λαμβάνω μηνύματα με προσφορες για βενζίνη απο το Shell smart club. Επειδή έχει παραγίνει το όλο θέμα με την συχνότητα τους, ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ το να μου έρχονται τα μηνύματα αυτά; Ευχαριστώ
hawkpilot Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Αν έχεις κινητό με android, ψάξε στο market για το "Mr. Number"
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Αν έχεις κινητό με android, ψάξε στο market για το "Mr. Number" Τι κανει αυτο?
giannisosfp Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Για να σταματήσουν να έρχονται τα μηνύματα απο αυτούς τούς αριθμούς νομίζω στέλνεις STOP στον αριθμό που σου στέλνει τα μηνύματα.
hawkpilot Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Τι κανει αυτο? Είναι πρόγραμμα που κόβει τα ανεπιθύμητα εισερχόμενα μηνύματα ή κλήσεις και τα "παρκάρει" σε ένα ειδικό μέρος για να μπορείς αν θες να τα τσεκάρεις. Στην πράξη, τα sms φροντίζει και τα αφαιρεί από το inbox ενώ στις κλήσεις κάνει hangup μόλις εντοπιστεί ανεπιθύμητος αριθμός.
sam sam Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 περα απο τα οσα ειπαν... + http://www.insomnia.gr/topic/136379-stop-the-spam/ και μετά βλέπεις .... στείλε και ενα φαχ ενημερώνοντας τους ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.