fordakias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα με το PC μου και θα ήθελα τα φώτα σας. Λίγο πριν φύγω για διακοπές τον υπολογιστή όταν τον έβαζα σε sleep/hibernate mode ενώ φαινόταν ότι θα μπεί κανονικά στην αντίστοιχη κατάσταση, δεν έμπαινε αλλά έκανε απότομα restart το PC. Γυρίζοντας λοιπόν απο τις διακοπές έπρεπε να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. Άρχισα και έψαχνα το PC, ανακάλυψα πως όταν πάω να κάνω disable την ενσωματωμένη κάρτα δικτύου του υπολογιστή, και τότε το PC κλείνει απότομα και κάνει restart. Ψάχνοντας λίγο στο internet, αρκετά post πρότειναν αναβάθμιση στο bios. Παρόλο λοιπόν που είχα την τελευταία έκδοση αυτού, το ξανά πέρασα. Καμία αλλαγή...το πρόβλημα παραμένει. Επιπλέον και το πρόβλημα με την κάρτα δικτύου παραμένει. Αποφάσισα να κάνω format στο λειτουργικό (Windows 7). Κάνοντας format, με το λειτουργικό να μην έχει τίποτα πάνω του, η κάρτα γίνεται κανονικά disable. Μετά απο λίγο όμως πάλι τα ίδια, δεν μπορούσα να κάνω disable την κάρτα δικτύου, ούτε καν update (αν και έχει την τελευταία έκδοση) αφού κάθε φορά που έκανα κάτι από αυτά το PC κλείνει και ανοίγει μόνο του. Τι γίνεται με το PC μου? Τι μπορώ να κάνω?Θα ήθελα την βοήθεια σας! Εύχομαι να μην σας κούρασα. Καλό απόγευμα.
Fotis1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα με το PC μου και θα ήθελα τα φώτα σας. Λίγο πριν φύγω για διακοπές τον υπολογιστή όταν τον έβαζα σε sleep/hibernate mode ενώ φαινόταν ότι θα μπεί κανονικά στην αντίστοιχη κατάσταση, δεν έμπαινε αλλά έκανε απότομα restart το PC. Γυρίζοντας λοιπόν απο τις διακοπές έπρεπε να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. Άρχισα και έψαχνα το PC, ανακάλυψα πως όταν πάω να κάνω disable την ενσωματωμένη κάρτα δικτύου του υπολογιστή, και τότε το PC κλείνει απότομα και κάνει restart. Ψάχνοντας λίγο στο internet, αρκετά post πρότειναν αναβάθμιση στο bios. Παρόλο λοιπόν που είχα την τελευταία έκδοση αυτού, το ξανά πέρασα. Καμία αλλαγή...το πρόβλημα παραμένει. Επιπλέον και το πρόβλημα με την κάρτα δικτύου παραμένει. Αποφάσισα να κάνω format στο λειτουργικό (Windows 7). Κάνοντας format, με το λειτουργικό να μην έχει τίποτα πάνω του, η κάρτα γίνεται κανονικά disable. Μετά απο λίγο όμως πάλι τα ίδια, δεν μπορούσα να κάνω disable την κάρτα δικτύου, ούτε καν update (αν και έχει την τελευταία έκδοση) αφού κάθε φορά που έκανα κάτι από αυτά το PC κλείνει και ανοίγει μόνο του. Τι γίνεται με το PC μου? Τι μπορώ να κάνω?Θα ήθελα την βοήθεια σας! Εύχομαι να μην σας κούρασα. Καλό απόγευμα. Φίλε καλό θα ήταν να ψάξεις για άλλη κάρτα δυκτίου! Το έχεις καιρό το pc;Είναι ακόμα στην εγγύηση; Καλό θα ήταν αν δεν βρεθεί κάποια λύση να κάνεις αλλαγή της κάρτας γιατί με τα πολλά restart μπορεί να σου κάνει ζημιά(Σκ.Δίσκο[όπου θα αρχίζει να κρασάρει το pc μέχρει να καεί ο δίσκος],κάρτα γραφικών) Ψάξτο λίγο.
fordakias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τελικά το πρόβλημα ήταν το τροφοδοτικό. Πάλι καλά που δεν έκαψε τίποτα μέσα στο PC. Το κακό είναι πως τώρα πρέπει να αγοράσω καινούργιο τροφοδοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.