Jason13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Θελω ενα γρηγορο script για να βαλω polls. Απλα πραγματα, να λεει <Σας αρεσει η ιστοσελιδα. "ναι ή "οχι">, κατι τετοια και αφου ψηφιζει ο επισκεπτης να δειχνει τα αποτελεσματα. Θελω να το βαλω μεσα σε ενα μερος της ιστοσελιδας.
chrism4111 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Υπάρχουν υπηρεσίες στο διαδικτυο... Που ή με iframe ή με κάποιο script που σου δίνουν βάζεις το Poll σε όποιο σημειο εσύ θές... Μια λύση ειναι το Παρακάτω απλα κανεις Register και φτιάχνεις μια δημοσκόπηση .... Μπορεις να τροποποιησεθς χρώμα μέγεθος γραματοσειρα καμπύλη του Box που βρίσκετε η δημοσκόπηση και πολλα αλλα.... Easy Polls
Jason13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ετοιμο Script δωρεαν υπαρχει; Που να μπορω να το εφαρμοσω στην σελιδα μου;
cyclo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 θέλεις να φτιάξεις poll απ το back end εως το front end? η ψάχνεις κάτι έτοιμο προκειμένου να το στήσεις;
Jason13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 θέλεις να φτιάξεις poll απ το back end εως το front end? η ψάχνεις κάτι έτοιμο προκειμένου να το στήσεις; Τι εννοεις back end εως front end? Θελω μεσα σε μια ακρη της ιστοσελιδας μου να βαλω ενα ερωτηματολογιο π.χ "Σας αρέσει το ταδε;", Απαντησεις "ναι ή "οχι" και μετα να μπορεις να δεις τα αποτελεσματα. Αυτο φυσικα θελω να το κανει μονο αυτος που εχει την ιστοσελιδα και κανεις αλλος.
bill777 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να εμφανισω το poll του joomla? Παω δημιουργια νεου module αλλα δεν υπαρχει. Αν το εχω σβισει χωρις να το ξερω γινεται να το ξανα εγκαταστησω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα