Προς το περιεχόμενο

Κλείνει η ΕΤ1!

Nikosgiann

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Επιτέλους για ποιόν λόγο ρε φιλαράκι; Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, αλλά και τα εκατομύρια των Ελλήνων στην επαρχία, και καλώς ή κακώς, τόσα χρόνια μόνο τα κρατικά κανάλια εκπέμπουνε πανελλαδικά. Εσυ μπορεί να βλέπεις το Lost και το Prison Break, η επαρχία σίγουρα έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος.

Τόσα χρόνια όλα τα ιδιωτικά κανάλια συντηρούνται απο τις κρατικές διαφημίσεις, μόνο ο ΟΤΕ δίνει κάθε χρόνο 180 εκατομύρια ευρώ για διαφήμιση στα μμε, το πάγιο των 7-8 ευρώ στον λογαριασμό της Δεή μας πείραξε; Να τα πληρώσω, προκειμένου να βλέπουνε τηλεόραση οι άνθρωποι στην επαρχία, να τα πληρώσω, αυτοί πως πληρώνουνε φόρους τόσα χρόνια για να γίνονται δημόσια έργα στην Αθήνα, δρόμοι, σχολεία, ίντερνετ, συγκοινωνίες κτλ, την στιγμή που αυτοί δεν έχουνε τίποτα; 2-3 καναλάκια να βλέπουνε της ειδήσεις τους και τον καιρό τους τους αξίζει.

Δημοσ.

Επιτέλους για ποιόν λόγο ρε φιλαράκι; Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, αλλά και τα εκατομύρια των Ελλήνων στην επαρχία, και καλώς ή κακώς, τόσα χρόνια μόνο τα κρατικά κανάλια εκπέμπουνε πανελλαδικά. Εσυ μπορεί να βλέπεις το Lost και το Prison Break, η επαρχία σίγουρα έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος.

Τόσα χρόνια όλα τα ιδιωτικά κανάλια συντηρούνται απο τις κρατικές διαφημίσεις, μόνο ο ΟΤΕ δίνει κάθε χρόνο 180 εκατομύρια ευρώ για διαφήμιση στα μμε, το πάγιο των 7-8 ευρώ στον λογαριασμό της Δεή μας πείραξε; Να τα πληρώσω, προκειμένου να βλέπουνε τηλεόραση οι άνθρωποι στην επαρχία, να τα πληρώσω, αυτοί πως πληρώνουνε φόρους τόσα χρόνια για να γίνονται δημόσια έργα στην Αθήνα, δρόμοι, σχολεία, ίντερνετ, συγκοινωνίες κτλ, την στιγμή που αυτοί δεν έχουνε τίποτα; 2-3 καναλάκια να βλέπουνε της ειδήσεις τους και τον καιρό τους τους αξίζει.

Απο που να αρχίσω και που να τελειώσω...

Θες να πεις ότι πέρα απο την Αθήνα, είναι ακατόρθωτο να πιάσεις κάτι πέρα απο τα κρατικά; Στο τελευταίο κατσάβραχο που τυχαίνει να έχει ο πατέρας μου ένα σπίτι, στο οποίο με την πρώτη κακοκαιρία πέφτει το ρεύμα, πιάνουμε όλα τα κανάλια. Για ποια επαρχία μιλάς; Όταν λες Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, εννοείς ότι Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καβάλα, Λάρισσα, και χιλιάδες άλλες πόλεις έχουν πρόβλημα με το ότι δεν μπορούν να πιάσουν τα ιδιωτικά κανάλια. Είναι τραγικό αυτό που λες.

Για το υπερβολιά μικρό ποσοστό ανθρώπων στο οποίο αναφέρεσαι οι οποίοι θέλουν να βλέπουνε τις ειδήσεις και τον καιρό, τους αρκεί και ένα μόνο καναλάκι. Δεν χρειάζονται ΕΤ-1, ΝΕΤ και ΕΤ-3 μονο και μονο για τον καιρό.

Δημοσ.

εντάξει , η ΕΤ1 δεν μας ενδιαφέρει... δεν έδειχνε και τίποτα καλό ποτέ... εκτός από μερικά ντοκιμαντέρ που ας ήταν "άκυρα", γνώση παν απ'όλα...

μην στεναχωριέστε, μερικές καλές εκπομπές πάνε ΕΤ3 και τα άλλα WEB-TV.

πάλι καλά που δεν θα υπάρχουν αυξήσεις στους λογαριασμούς, έτσι τρελοί που είναι αυτοι τους έχω να κόβουν και να πληρώνουμε περισσότερα

Δημοσ.

Κριμα για τους εργαζομενους,ακομα μεγαλυτερη ανεργια για τους δημοσιογραφους.Αλλα καιρος ηταν...ειδικα αυτα τα πλας ποιος τα εβλεπε?Αλλα αυτο με τη ΔΕΗ δε προκειται να αλλαξει γιατι εχουμε νετ,ετ3,ραδιοφωνο(δε ξερω αν πανε σιγουρα και στο ραδιοφωνο αλλα λογικα θα πηγαινουν).

Δημοσ.

Υπογραφη:

Υψηλομισθο στελεχος της ΕΡΤ και Υπευθυνος ΕΤ1.

ΕΓΩ ΘΕΛΩ 50 ευρω να γλυτωνω τον χρονο (ενα μεροκαματο) και να τα χαλασω σε πουτ*νες. Και στο κατω κατω βαλε νοβα με την forthnet πιο φθηνα σου πεφτει το χρονο παρα η ΕΡΤ με τα ατιθασα νιατα( Γι'αυτο και στα χωρια τους χαζευουν με αυτα και ψηφιζουν συνεχεια πασοκ-ΝΔ)

αα Αφου τα πληρωνει ο ΟΤΕ γιατι να πληρωσω εγω εφοσον και η ΕΡΤ και το ΑΝΤ1 εχουν διαφημισεις του ΟΤΕ;

Δημοσ.

Οπως ειπε κ ο Σελερς ολα τα μεγαλα καναλια πιανουν παντου στην επαρχια ή εχουν καλυψη στο 99.9% τουλαχιστον της επικρατειας.

Επίσης ο ΟΤΕ που αναφέρεις εδώ και 2-3 χρονια ανείκει στην Deutsche Telekom και το κρατος έχει ενα 20% που θα γίνει 10% σε λίγους μήνες.

Δημοσ.
Υψηλομισθο στελεχος της ΕΡΤ και Υπευθυνος ΕΤ1.

Γιατί με ειρωνεύεσαι, επειδή έχω διαφορετική άποψη απο σένα;

Δεν κατάλαβες το νόημα του πόστ μου, να σου εξηγήσω λιγάκι πιο αναλυτικά την τοποθέτηση μου. Όλα αυτά τα χρόνια τα "ιδιωτικά" κανάλια, εφημερίδες, ακόμα και blog μεγαλοδημοσιογράφων συντηρούνται με κρατικές διαφημίσεις (υπουργείο περιβάλλοντος, κοινωνικά μυνήματα κτλ), εκατοντάδες εκατομύρια που πληρώνουμε εσύ και εγώ σαν φορολογούμενοι πολίτες απο την τσέπη μας. Δεν είδα κανένα να ευαισθητοποιείται τόσα χρόνια για τα λεφτά που πληρώνει στα "μεγάλα" κανάλια, η ΕΡΤ ήτανε το πρόβλημα; Που στο κάτω κάτω η ΕΡΤ μας έφερνε και ενα Euro, ενα μουντιάλ και τους Ολυμπιακούς αγώνες και βλέπαμε, και γενικά έχει μια ιστορία και μια προσφορά σε αυτό τον τόπο και ιδιαίτερα στην επαρχία μας.

Προσωπικά είμαι υπέρ της αναδιάρθρωσης, ώστε να δούμε και καλύτερο και ποιοτικότερο πρόγραμμα (το ποιοτικό είναι υποκειμενικό βέβαια). Το να κλείσει τελείως δεν μου λέει κάτι, μια αύξηση στον λογαριασμό της Δεή είναι το 8ευρω που θα γλιτώσω. Αυτό που θέλω όμως, είναι να κοπεί η κρατική διαφήμιση στα μεγάλα κανάλια, αυτά που δήθεν μας παρουσιάζονται σαν "ιδιωτικά".

Δημοσ.

Στην ελεύθερη συχνότητα της ΕΤ1 τώρα υπάρχει περίπτωση να παίξει κάποιο δορυφορικό κανάλι?

Σε δύο συχνότητες της ερτ εκπέμπουν δύο κανάλια της nova το cinema kai sports με την εικόνα να πηγαίνει πανώκάτω χωρίς ήχο φυσικά και όταν σταθεροποιείται να δείχνει σε αρνητικό, αυτο γίνεται μια δεκαετία τώρα, το γιατί είναι μια απορία που έχω χρόνια τώρα, α και πριν σε αυτες τις συχνότητες θυμάμαι έπαιζαν δορυφορικά κανάλια ήταν το euronews και το eurosport

Δημοσ.

Γιατί με ειρωνεύεσαι, επειδή έχω διαφορετική άποψη απο σένα;

Δεν κατάλαβες το νόημα του πόστ μου, να σου εξηγήσω λιγάκι πιο αναλυτικά την τοποθέτηση μου. Όλα αυτά τα χρόνια τα "ιδιωτικά" κανάλια, εφημερίδες, ακόμα και blog μεγαλοδημοσιογράφων συντηρούνται με κρατικές διαφημίσεις (υπουργείο περιβάλλοντος, κοινωνικά μυνήματα κτλ), εκατοντάδες εκατομύρια που πληρώνουμε εσύ και εγώ σαν φορολογούμενοι πολίτες απο την τσέπη μας. Δεν είδα κανένα να ευαισθητοποιείται τόσα χρόνια για τα λεφτά που πληρώνει στα "μεγάλα" κανάλια, η ΕΡΤ ήτανε το πρόβλημα; Που στο κάτω κάτω η ΕΡΤ μας έφερνε και ενα Euro, ενα μουντιάλ και τους Ολυμπιακούς αγώνες και βλέπαμε, και γενικά έχει μια ιστορία και μια προσφορά σε αυτό τον τόπο και ιδιαίτερα στην επαρχία μας.

Προσωπικά είμαι υπέρ της αναδιάρθρωσης, ώστε να δούμε και καλύτερο και ποιοτικότερο πρόγραμμα (το ποιοτικό είναι υποκειμενικό βέβαια). Το να κλείσει τελείως δεν μου λέει κάτι, μια αύξηση στον λογαριασμό της Δεή είναι το 8ευρω που θα γλιτώσω. Αυτό που θέλω όμως, είναι να κοπεί η κρατική διαφήμιση στα μεγάλα κανάλια, αυτά που δήθεν μας παρουσιάζονται σαν "ιδιωτικά".

Αυτες τις διαφημισεις του κρατους στους ιδιωτες ειναι πολυ καλες. (Εκτος για τον λογαριασμο καταθεσεων για την αποπληρωμη του χρεους που διαφημιζαν παλαιοτερα :P) Οπως για το περιβαλλον , για τα ατυχηματα, για την βια -πορνογραφια. Εκει αξιζει να δωσει χρηματα για να επηρεασει τον κοσμο.(Αντιθετα με τα ιδιωτικα που δεν θα χαλαγανε χρονο διαφημιστικων για αυτα) ;) . Τωρα για την ΕΡΤ, η ΕΡΤ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες διαφημισεις σε χρονο οπως με τα αλλα καναλια. Η διαφορα ειναι οτι πληρωνουμε ΚΑΙ για να τις βλεπουμε ;) Αφου εχει Κερδη ο Κυριακου που δεν παιρνει 8 ευρω, αρα εχει κερδη και η ΕΡΤ δηλ. το κρατος χωρις τα 8 :) Γιατι δεν κανει ενα καναλι το κρατος σαν ιδιωτικο; Οπως και με τα διοδια . Γιατι δεν κανει δικη της ιδιωτικη εταιρια για διοδια και εργα; Αφου ετσι κι αλλιως ο Μπομπολας πληρωνει ουτε το 10% και παιρνει το 90% των διοδιων.

Και η ειρωνια παει στο οτι οπως λες στα χωρια βλεπουν μονο ερτ , σου λεω εγω οτι σπιτι μου δεν βλεπουμε, στο εξοχικο δεν βλεπουμε και στο ιατρειο της μαμας δεν εχουμε τηλεοραση. Και δεν βλεπω eurovision και αθλητικα. Ασε οπως λεει και απο πανω το 99% της Ελλαδας εχει μπουχτησει με κεραιες.

Με απλα μαθηματικα για την ΕΡΤ : Τα διαφημιστικα πανε για την συντηρηση και του λογικους μισθους. Και τα 8 ευρω για την χουκλη και για τους 4000 υπαλληλους του ( την ωρα που το BBC εχει ~400)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...