slimpower Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Καλημέρα σε όλους, Η καλή μου τύχη, έφερε στα χέρια μου, ενα αυθεντικό Nero Multimedia Suite 10 και η απορία μου είναι η εξής: Επειδή έχω mini pc και συγκεκριμένα το Eee Box B202 με αυτα τα χαρακτηριστικά Windows XP® Home CPU Intel Atom N270 1,6 GHz & Intel chipset Memory DDR2 SO-DIMM 2 GB Graphics board και οι ελάχιστες απαιτήσεις του Nero είναι αυτές Windows® XP SP3 (32bit), Windows Vista® SP1 or later (32 and 64bit),Windows® 7 Home Premium,Professional or Ultimate (32 and 64bit) 2 GHz AMD or Intel® processor 512 MB RAM (1 GB RAM for Windows Vista® or Windows® 7) αν το εγκαταστήσω θα δουλέψει;;;
parsifal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Κατά πάσα πιθανότητα θα παίξει (αν και σε απαιτητική χρήση, όπως video encoding, θα σέρνεται λόγω αργής CPU). Δεν είμαι χρήστης του συγκεκριμένου software, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω απ' ο,τι έχω δει μέχρι τώρα στις διάφορες εφαρμογές είναι ότι τα αναγραφόμενα requirements όσον αφορά συγκεκριμένα τον χρονισμό του επεξεργαστή συνήθως είναι χαλαρά και δε γίνονται αυστηρά enforce, τόσο από τις setup ρουτίνες όσο και κατά την εκτέλεσή των εφαρμογών μετά την εγκατάσταση. Δε μιλάμε για την περίπτωση ενός συστήματος με π.χ. Pentium 233 MMX, όπου ακόμη κι αν καλύπτονταν τα υπόλοιπα requirements περί OS και RAM, μπορεί το software να αρνείται να τρέξει λόγω έλειψης σετ εντολών όπως SSE. Με τον Atom δεν τίθεται τέτοιο θέμα, είναι σύγχρονη (μολονότι αργή) CPU και υποστηρίζει όλα τα καθιερωμένα instruction sets. Νομίζω πως θα παίξει κανονικά το software στο PC σου. Αν και επαναλαμβάνω, αργά.
slimpower Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Προκειμένου να μη πάει χαμένη η εφαρμογή έκανα δύο δοκιμαστικές εγκαταστάσεις, πρώτα με το Nero 8 :devil: και ύστερα με το Free Studio και στις δύο περιπτώσεις είχε πολύ αργή απόκριση με σαφώς αργότερη στο Nero 8. Τελικά όπως φαίνεται θα συνεχίσω να "ταλαιπωρούμαι" με το ανοικτό λογισμικό μέχρι να αναβαθμιστώ pcακά !!! Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.