Inferno_lb13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Παιδιά καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα, έφυγα διακοπές για 10 μέρες και όταν γύρισα ο υπολογιστής ήταν νεκρός. Τον ανοίγω παίρνει ρεύμα δουλέυουν όλα κανονικά ανεμιστήρες, ανάβει το mouse, το keyboard κλπ κλπ αλλά η οθόνη είναι μαύρη δεν δείχνει τπτ, ούτε bios screen ούτε flashing cursor. Δοκίμασα την οθόνη μου σε netbook και είναι εντάξει, έβγαλα την μπαταρία της μητρικής και πάλι τπτ, έβγαλα όλα τα usb από πάνω, δοκίμασα άλλο keyboard, αποσύνδεσα και ξανασυνέδεσα σκληρό, RAM, τσέκαρα το λαμπάκι της μητρικής και ανάβει κανονικά, έβγαλα τα drives γιατί άκουγα το ένα (παλιό) κατά την εκκίνηση να ζορίζεται κάπως, πάλι τπτ δοκίμασα τον σκληρό σε άλλο Pc και δείχνει εντάξει (ως προς τα αρχεία μου τουλάχιστον). Να σημειώσω ότι ο υπολογιστής μου όταν λειτουργούσε κανονικά ποτέ δεν έκανε κάποιο μπιπ κατά την εκκινήση (το λέω γιατί ψάχνοντας βρήκα ότι παίζει κάποιο ρόλο) Όταν έφυγα λειτουργούσε κανονικά Δεν ξέρω κάτι για ανωμαλία στο ρεύμα γιατί δεν ήταν κανείς στο σπίτι στο διάστημα αυτό. Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι η κάρτα γραφικών... δλδ όλα δείχνουν ότι το Pc φορτώνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ, τα λαμπάκια στο keybord και στο mouse ανάβουν κανονικά στον συνηθισμένο χρόνο, κλπ κλπ.
Inferno_lb13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Έχεις speaker επάνω στο pc ; Ναι, 7.1 γιατί?
SPANK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε μια αλλη κάρτα γραφικών μιας και τα έχεις δοκιμάσει ολα τα υπόλοιπα χωρίς αποτέλεσμα
rafail1994 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Όχι τέτοια speaker το άλλο που βάζεις στην μητρική
Inferno_lb13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ελα που δεν έχω άλλη όμως, format σε αυτη την κατάσταση γίνεται? Όχι τέτοια speaker το άλλο που βάζεις στην μητρική Τα 7,1 που σου λέω στην κάρτα ήχου της μητρικης έναι συνδεδεμένα δεν έχω κάτι άλλο πάνω
juventinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα γραφικών και να την ξαναβάλεις. Με τί καλώδιο έχεις συνδέσει την οθόνη με το pc;
Inferno_lb13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Με το κλασσικο vga αλλά με μετατροπέα από vga σε dvi στην κάρτα
juventinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Εάν θές δοκίμασε να βγάλεις το ρεύμα απο το τροφοδοτικό (με κλειστο το pc) και το καλώδιο της οθόνης απο το pc και πάτα το power button για 30 δευτερόλεπτα. Μετά ξανασυνδέεις το ρεύμα και την οθόνη στο pc και μας λές εάν έγινε κάτι.
Chrislulz Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Λοιπόν αυτό το prob το είχα και εγώ και λέγεται Win7 Black Screen. Για τη λύση του πήγαινε εδώ: http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itprogeneral/thread/5b94b775-992e-4f48-b3ff-c89b3cf45e82 .
Inferno_lb13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 έβγαλα το ρεύμα και το καλώδιο της κάρτας κράτησα πατημένο το Power για 30" και τίποτα έβγαλα και την κάρτα γραφικών την ξαναέβαλα και πάλι τπτ. έχει μουλαρώσει έτσι? format δεν γίνεται σε αυτή την κατάσταση? Λοιπόν αυτό το prob το είχα και εγώ και λέγεται Win7 Black Screen. Για τη λύση του πήγαινε εδώ: http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itprogeneral/thread/5b94b775-992e-4f48-b3ff-c89b3cf45e82 . εγώ έχω XP όμως
rafail1994 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Για αυτό το speaker λεω . . Λοιπόν κάνε μια δοκιμή να βγάλεις της μνήμες ram και να αφήσεις μόνο μια .Αφου βγάλεις της ram θα κανείς και ένα clear smos
Inferno_lb13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Για αυτό το speaker λεω . . Λοιπόν κάνε μια δοκιμή να βγάλεις της μνήμες ram και να αφήσεις μόνο μια .Αφου βγάλεις της ram θα κανείς και ένα clear smos όχι δεν έχω τέτοιο speaker λοιπόν δοκιμάζω με τις ram και επανέρχομαι Τπτ... ούτε αυτό έκανε δουλειά
rafail1994 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε τώρα αυτό το εάν dimm ram να το δοκιμάσεις σε όλα τα slot .
Inferno_lb13 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δοκίμασε τώρα αυτό το εάν dimm ram να το δοκιμάσεις σε όλα τα slot . Ούτε αυτό έπιασε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.