Προς το περιεχόμενο

Corsair A70 αλλαγη ανεμιστηρων

nikos1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι πόσα διαθέτεις ;

Γενικά δεν θα δεις και τεράστιες διαφορές στην θερμοκρασία ,αλλά στον θόρυβο (ανάλογα και με τον ανεμιστήρα ) θα δεις

Δημοσ.

Μέχρι πόσα διαθέτεις ;

Γενικά δεν θα δεις και τεράστιες διαφορές στην θερμοκρασία ,αλλά στον θόρυβο (ανάλογα και με τον ανεμιστήρα ) θα δεις

θορυβος δεν με νιαζει.αλλα να δω καποια διαφορα στην θερμοκρασια.αν ειναι 1 2 βαθμους δεν αξιζει πιστευω.καλυτερα να παω σε καμια Η60 Η70 ε?

Δημοσ.

Noctua nh-d14 / Thermaright Silver Arrow ή Corsair H100 αν θέλεις να δεις κάποια ουσιαστική διαφορά.

Όλα αυτά με Prolimatech PK-1 Nano για πάστα. Από εκεί και πέρα πας σε custom νερά (καμιά 15άρια C κάτω) και μετά σε water chillers (sub-ambient).

Δημοσ.

gentle typhoons 15 ακόμη έχουν τα σκήπτρα στο airflow pressure για radiators νομίζω.

επειδη αυτα ειναι ακριβα,εχει κανεις να προτεινει κανα αλλο καλο 12ρι για ψυγειο?

2 θα παρω.

αυτα που εχω τωρα ειναι κατι τραγικα 700rpm :devil:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδη αυτα ειναι ακριβα,εχει κανεις να προτεινει κανα αλλο καλο 12ρι για ψυγειο?

2 θα παρω.

αυτα που εχω τωρα ειναι κατι τραγικα 700rpm :devil:

Για ρίξε μιά ματιά σε αυτούς εδώ

Ψήνομαι να πάρω 2 120άρηδες Silent Eagle SE

Δημοσ.

με 2 ΧΧ θα εισαι GG.

lol

Πάντως δώσε μεγάλη προσοχή στα fans.

Εγώ πήγα και πήρα κάτι μέτρια Thermaltake, και τελικό αποτέλεσμα....τώρα το καλοκαίρι ένα τέτοιο

12%20box%20fan769.gif

φυσάει το PC μου.

Δημοσ.

Για ρίξε μιά ματιά σε αυτούς εδώ

Ψήνομαι να πάρω 2 120άρηδες Silent Eagle SE

πηρα 2 τετοια

http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/CoolerMaster-SickleFlow-Green-LED-Fan-120mm-R4-L2R-20AG-R2.htm

δε μπορω να πω οτι ειχε καμια τρομακτικη διαφορα...

οι προηγουμενοι ηταν 1200rpm.

επεσε 2-3 βαθμους ο επεξεργαστης.

Δημοσ.

πηρα 2 τετοια

http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/CoolerMaster-SickleFlow-Green-LED-Fan-120mm-R4-L2R-20AG-R2.htm

δε μπορω να πω οτι ειχε καμια τρομακτικη διαφορα...

οι προηγουμενοι ηταν 1200rpm.

επεσε 2-3 βαθμους ο επεξεργαστης.

Απο θορυβο πως τα πανε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...