Προς το περιεχόμενο

τι πιστεύετε για τον ANT1

Adawn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ολα τα δυτικα παραλια της Τουρκιας απο το Αιγαιο πελαγος βρεχονται...

Ουτε εγω θελω να σε στενοχωρησω οταν σου λεω οτι δεν το πηγαιναν προφανως εκει .Και καθομαστε και αγοραζουμε και τις σειρες τους .Τεσπα..

αν δει ένας ξένος το Κ&Λ σίγουρα θα του αρέσει...

βασικά είναι θέμα φάτσας-σεναρίου στο περίπου ...

εγώ με την πρώτη φορά μου άρεσαν οι φάτσες των περισσοτέρων "εζελ,αλι,τεφο+1,θείος,τζεγκιζ(αν και αυτός στο "κισμετ" δεν μου άρεσε..)"

+ ότι μου αρέσουν τέτοιες ταινίες όπου αδικείται κάποιος και μετά επιστρέφει να πάρει την εκδίκησή του

ναι όντως το mega, κάτι θυμάμαι με τον ελληνο-τουρκικο έρωτα..., δεν το έβλεπα ΄ππ;ppp

Δεν νομιζω ,μαλλον δεν θα καταλαβαινε τα αστεια τυπου κατακουζηνα ..κατα κουζινα μερια κτλ .Πρεπει να μιλας ελληνικα για να πιασδεις τα λογοπαιγνια

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρεπει να μιλας ελληνικα για να πιασδεις τα λογοπαιγνια

Και όχι μόνο αυτό, αλλά να έχεις και ένα σχετικό επίπεδο χιούμορ.

Δημοσ.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά να έχεις και ένα σχετικό επίπεδο χιούμορ.

Πραγματι και δεν εχουν αυτο το χιουμορ για να καταλαβουν τα αστεια τυπου κατα κουζινα .. :-D

Δημοσ.

Πραγματι και δεν εχουν αυτο το χιουμορ για να καταλαβουν τα αστεια τυπου κατα κουζινα .. :-D

Κανένα δικό τους είδος χιούμορ δεν έχουν, αφού οι αρχαίοι το ανακάλυψαν.

Δημοσ.

Ουτε εγω θελω να σε στενοχωρησω οταν σου λεω οτι δεν το πηγαιναν προφανως εκει .Και καθομαστε και αγοραζουμε και τις σειρες τους .Τεσπα..

θα μας παρουν τα νησια του Αιγαιου με το μπακλαβα και τον Εζελ; νομιζω οτι η φραση "χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι" ταιριαζει απολυτα εδω. και ξαναλεω, οσο "δικαιωμα" εχεις εσυ ως Ελληνιδα να βγαλεις το παιδι σου Αιγαιο, αλλο τοσο εχει και ο Τουρκος. δεν ειμαστε μονοι μας σε αυτον τον κοσμο u know.

Δημοσ.

θα μας παρουν τα νησια του Αιγαιου με το μπακλαβα και τον Εζελ; νομιζω οτι η φραση "χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι" ταιριαζει απολυτα εδω. και ξαναλεω, οσο "δικαιωμα" εχεις εσυ ως Ελληνιδα να βγαλεις το παιδι σου Αιγαιο, αλλο τοσο εχει και ο Τουρκος. δεν ειμαστε μονοι μας σε αυτον τον κοσμο u know.

Μωρε το ιδιο δικαιωμα εχει και μια ασχετη απο την Αλαμπαμα usa που της αρεσε το ονομα .Στην σειρα τυχαια επιλεχτηκε η θελάν να περασουν μηνυμα εστω στους Τουρκους οτι το αιγαιο ανηκει και στους 2 λαους το ιδιο;Κατι υπερπτησεις πανω απο το αγαιο ειναι και για αυτους επικινδυνες οχι μονο για εμας.Τεσπα αυτα ειναι ασχετα με το θεμα πανε αλλου.

Δημοσ.

αν δει ένας ξένος το Κ&Λ σίγουρα θα του αρέσει...

βασικά είναι θέμα φάτσας-σεναρίου στο περίπου ...

εγώ με την πρώτη φορά μου άρεσαν οι φάτσες των περισσοτέρων "εζελ,αλι,τεφο+1,θείος,τζεγκιζ(αν και αυτός στο "κισμετ" δεν μου άρεσε..)"

+ ότι μου αρέσουν τέτοιες ταινίες όπου αδικείται κάποιος και μετά επιστρέφει να πάρει την εκδίκησή του

ναι όντως το mega, κάτι θυμάμαι με τον ελληνο-τουρκικο έρωτα..., δεν το έβλεπα ΄ππ;ppp

Εγώ πάλι το ακριβώς αντίθετο. Μου έρχεται κατευθείαν τάση προς έμετο όταν τους βλέπω! :-(

Δημοσ.

δεν νομιζετε οτι πρεπει να αλλαξουμε τον τιτλο του τοπικ σε: τι πιστευετε για την ελληνικη τηλεοραση

και να αρχισουμε να τους κραζουμε ολους;

Δημοσ.

δεν νομιζετε οτι πρεπει να αλλαξουμε τον τιτλο του τοπικ σε: τι πιστευετε για την ελληνικη τηλεοραση

και να αρχισουμε να τους κραζουμε ολους;

Αφου πανω κατω δεξα ζερβα ολοι τα ιδια σκατα ειναι, φιλτατε, λογικο να γινεται γενικοτερη η κουβεντα.

Για μενα οποιος εχει ιντερνετ σημερα δε θα πρεπε καν να εχει συνδεδεμενη τηλεοραση.

Κατα τ' αλλα, δειξτε λιγο σεβασμο στον αντ1, για το ρώμα και τον φωσκωλο που μας χαρισε!

Δημοσ.

Δεν υπάρχει χειρότερο κανάλι στην πανάθλια Ελληνική τηλεόραση. Πρωινή ζώνη;;; Ειδήσεις;;; Γενικά ταινίες;;; (εξαιρούνται οι Ινδοί που ζουν στην Ελλάδα).

Το επίπεδο είναι κάτω του μηδενός. Δεν το πατάω καν για να δω τι έχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...