Προς το περιεχόμενο

τι πιστεύετε για τον ANT1

Adawn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να στην πω πρωινιάτικα αλλά η tv είναι διασκέδαση του περασμένου αιώνα... :-(

Εγώ εδώ και 6-7 χρονια βλέπω μονο σειρές και ταινίες κατεβασμένες από το web...

Στο προτείνω και σε σένα... ^_^

Aσε που ο κυριάκου και η παρέα του έχουν κυνηγήσει ότι site με υπότιτλους και ελληνικό torrent υπάρχει(και πολλά δεν υπάρχουν πλέον...βλέπε γαμάτο). :mad:

φιλέ είμαι πολύ αντίθετος στο "εύκολο", είμαι 22 και δεν έχω κατεβάσει ποτέ ταινία απο το Internet(torrents, p2p clients)

η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοια σχόλια, γιατί εγώ είμαι κάπως "παράξενος" και νευριάζω εύκολα με διάφορες καταστάσεις;p γιατί πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά σκουπίδια που ο κόσμος καταναλώνει και μας το πουλάνε για καλό, όχι μόνο με την TV...

έχω μείνει άφωνος, ξέρω ότι υπάρχει κόσμος που προτιμάει το Internet και δεν "βλέπει" τηλεόραση...αλλα εδώ βλέπω 4/5 δεν "βλέπουν"...

παιδιά καλό το Inet άλλα το παλιό είναι αλλιώς ...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θέτεις ένα τέτοιο ερώτημα σε ένα τεχνολογικό forum, οπότε οι απαντήσεις είναι λογικές κι αναμενόμενες.

Έχω κόψει την tv εδώ και καμιά 15αριά χρόνια. Βλέπω μόνο όταν δε μπορώ να κάνω αλλιώς ή αν παίζει κάποια απ τις ελάχιστες εκπομπές που μ ενδιαφέρουν και θα προβάλλεται όταν τύχει να βρεθώ μπροστά σε μια τηλεόραση. Αλλά όπως είπαν, προτιμώ ΣΚΑΪ, MEGA, κρατική κι αποφεύγω STAR & ANT1.

Δημοσ.

τι να την κανεις την τηλεοραση; ολο επαναληψεις και βλακειες δειχνουν. τηλεοραση βλεπω τωρα πια μονο

οταν βαριεμαι απεριοριστα ή οταν δεν μπορω να ανοιξω το pc

Δημοσ.

Τηλεόραση τώρα πια με τα χάλια που έχει και η μπάλα μας απλά ποτέ και για κανένα λόγο.

Αλήθεια η πλάσμα μου έχει τηλεοπτικό δεκτή; :rolleyes:

Δημοσ.

Παλιότερα ο αντ1 ήταν χειρότερα.τώρα που φέρνει και 5-6 ξένες σειρές κάτι πάει να γίνει αλλά και πάλι έχουν παρά πολύ δρόμο μπροστά τους.το θέμα δεν είναι οι διαφημίσεις αλλά γενικά μια tv η οποία αδιαφορεί για τους τηλεθεατές της για αυτο ας τον αντ1 και τσιμπά το pc ;)

Δημοσ.

πάντως αυτο το πράγμα με τα τούρκικα ... ξεκίνησε ο ANT1, το πρώτο πρέπει να ήταν το 1000&1 νύχτες, μετά το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV έβαλε κάνα δυο χαμένα που δεν κράτησαν πολύ, μετά ο Alpha με 2 κιόλας κάθε μέρα ;p

πάντως απ'όλα μόνο το 1000&1 + Εζελ αξίζουν ΄;p, γιατί βάζουν τούρκικα ? αγοράζουν τα δικαιώματα φθηνά?

Δημοσ.

πάντως αυτο το πράγμα με τα τούρκικα ... ξεκίνησε ο ANT1, το πρώτο πρέπει να ήταν το 1000&1 νύχτες, μετά το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV έβαλε κάνα δυο χαμένα που δεν κράτησαν πολύ, μετά ο Alpha με 2 κιόλας κάθε μέρα ;p

πάντως απ'όλα μόνο το 1000&1 + Εζελ αξίζουν ΄;p, γιατί βάζουν τούρκικα ? αγοράζουν τα δικαιώματα φθηνά?

δεν το ξεκινησε το ant1 με τα τουρκικα. το mega το αρχισε χρονια πριν με μια σειρα που ουτε καν θυμαμαι πως την λενε

ειχαν ερθει και εδω και γινοταν Ο πανικος. θυμηθηκαν αυτην την επιτυχεια και λενε γιατι να μην το κανουμε;

Δημοσ.

Oχι μονο πρεπει να αγοραζονται φθηνα τα δικαιωματα ,πρεπει να τα επιδοτει κιολα το υπουργειο εξωτερικων τους για να κανει προβθηση στον τουρισμο τους.Και με αυτα και εκεινα η Τουρκια που δεν ειχε τουρισμο απεκτησε .Μοδα ειναι οπως ηταν με τα αμερικανικα θα περασει και θα ησυχασουμε .Το τουρκικο που ειχε φερειτο μεγκα αφορουσε σε ελληνοτουρκικο ερωτα τοτε ομως .Αυτα τα τελειως ξεκαρφωτα του αντεννα γιατι με αφορουν σαν Ελληνιδα;

Δημοσ.

Γιατι αφορουσε σε Ελληνοτουρκικες σχεσεις .Δπλα μας την εχουμε την Τουρκια ,να μην ξερουμε τι σκεφτονται για εμας;Βασικα και φανηκαν και καποια πραγματα .Αυτο που βγαλανε πχ το παιδι Αιγαια ,λες και το Αιγαιο ειναι κατι κοινο κατι προσπαθουσε να περασει τουλαχιστον στους Τουρκους .Να μην ξερουμε τι παιζει;Κατα τα αλλα οι αντιστοιχες μεξικανικες σειρες εχουν και ωραια τοποια σαν εξωτικα ,κατι ζουγκλες ,κτκλ που δεν θα τις δουμε ποτε εδω .Απο Τουρκια αν θελω πεταγομαι με το αεροπλανο σε μια ωρα εκει ειμαι .Γιατι να κατσω να την δω σε σειρα;

Δημοσ.

Επειδή μιλάμε για μια τηλεοπτική σειρά κι όχι για ένα ντοκιμαντέρ. Δε νομίζω να φαίνεται η νοοτροπία ενός λαού από οποιαδήποτε σειρά. Δηλ. αν δει ένα ξένος τη Λάμψη ή το Κωνσταντίνου κι Ελένης ή οποιαδήποτε σειρά, τι συμπέρασμα θα βγάλει για εμάς;

ΟΚ κάποια τοπία μπορείς να τα δεις μέσω αυτής αλλά μου φαίνεται εντελώς αναποτελεσματική μέθοδος. Σε 15' στο internet μπορείς να δεις πολλαπλάσιες τοποθεσίες και τι αξιοθέατα υπάρχουν στην χώρα που ενδιαφέρεσαι.

Δημοσ.

Αν εβλεπε την λαμψη θα εβγαζε το συμπερασμα οτι εχουμε μαλλον χαμηλου επιπεδου απαιτησεις και μεταξυ μας για την βλεπαμε τοσα χρονια μαλλον κατι τετοιο ισχυε.Και προφανως οτι δεν ειχαμε πειρα απο ξενες σειρες για να μπορουμε να την συγκρινουμε με κατι αλλο ,πλεον ο κοσμος ειναι πιο απαιτητικος.Το κνσταντινου και Ελενης ειναι κωμωδια με πολυ ελληνικα στοιχεια δεν νομιζω να τα επιαναν οι ξενοι.Εδω εμεις που ξερουμε την πραγματικοτητα στην Αμερικη και καποιες φορες σε κωμωδιες υπαρχουν σποιντες που δεν καταλαβαινω που πανε .

Δεν θελω να δω φωτογραφιες.Προτιμω να τα βλεπω πιο ζωντανα ..

Δημοσ.

αν δει ένας ξένος το Κ&Λ σίγουρα θα του αρέσει...

βασικά είναι θέμα φάτσας-σεναρίου στο περίπου ...

εγώ με την πρώτη φορά μου άρεσαν οι φάτσες των περισσοτέρων "εζελ,αλι,τεφο+1,θείος,τζεγκιζ(αν και αυτός στο "κισμετ" δεν μου άρεσε..)"

+ ότι μου αρέσουν τέτοιες ταινίες όπου αδικείται κάποιος και μετά επιστρέφει να πάρει την εκδίκησή του

ναι όντως το mega, κάτι θυμάμαι με τον ελληνο-τουρκικο έρωτα..., δεν το έβλεπα ΄ππ;ppp

Δημοσ.

Αυτο που βγαλανε πχ το παιδι Αιγαια ,λες και το Αιγαιο ειναι κατι κοινο

Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα ολα τα δυτικα παραλια της Τουρκιας απο το Αιγαιο πελαγος βρεχονται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...