Προς το περιεχόμενο

τι πιστεύετε για τον ANT1

Adawn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολύ σπαστικό έχει καταντήσει

συγκεκριμένα

1ον

κάνει 15 λεπτά διάλειμμα

ξεκινάει κάποια ταινία..

μετά απο 4-5 λεπτά διαφημίσεις

κάνει 10 λεπτά διάλειμμα

ξεκινάει πάλι η ταινία

διαρκεί κάπου 15-20 Mins

πάλι διαφημίσεις

κάνει 10 λεπτά...

και πάει λέγοντας...

2ον

κατά την διάρκεια μιας ταινίας πολύ συχνά εμφανίζει αυτή τη παπαριά κάτω που λέει "Δείτε μετά"

με αποτέλεσμα πολλές φορές να μην μπορείς να διαβάσεις (ξένες ταινίες)

εντάξει δηλαδή, καταλαβαίνω ότι έχουμε κρίση, ότι το πρόγραμμα τους είναι σχεδόν όλο διαφημίσεις (για τα λευτά)

άλλα και εμείς θέλουμε να ψυχαγωγηθούμε και όχι να μας σπάνε τα @δια ...

τι γνώμη έχετε για το κανάλι?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να στην πω πρωινιάτικα αλλά η tv είναι διασκέδαση του περασμένου αιώνα... :-(

Εγώ εδώ και 6-7 χρονια βλέπω μονο σειρές και ταινίες κατεβασμένες από το web...

Στο προτείνω και σε σένα... ^_^

Aσε που ο κυριάκου και η παρέα του έχουν κυνηγήσει ότι site με υπότιτλους και ελληνικό torrent υπάρχει(και πολλά δεν υπάρχουν πλέον...βλέπε γαμάτο). :mad:

Δημοσ.

τι γνώμη έχετε για το κανάλι?

Την χειρότερη.

Το μπ#@λακι του Κυριακού για να προωθεί "μοντέλα".

Άσε την TV και πιάσε το PC είπαν και οι άλλοι.

Δημοσ.

Το θέμα μας όμως είναι "τι πιστεύετε για τον ANT1" και όχι "τι πιστεύετε για την TV".

Λοιπόν:Απ΄ όλα τα μεγάλα κανάλια της TV με διαφορά χειρότερος ο ΑΝΤ1.Με τεράστια διαφορά όμως από τους υπόλοιπους.Άθλιες εκπομπές,τρισάθλιες σειρές και πάνω απ' όλα εξαπάτηση του κόσμου με στημένα δεκάλεπτα τηλεπαιχνίδια και αστρολογικές προβλέψεις.Ο όμιλος τα αρπάζει από παντού.Έχουν βγάλει παραμύθια, CD ότι τους κατέβει πραγματικά.Τα πρόσωπα του καναλιού ανακυκλώνονται συνεχώς (όχι πως δεν γίνεται αλλού αλλά εδώ σε μεγαλύτερο βαθμό).Αν το προσέξετε από το "σόου" χορού σχεδόν όλοι βολεύτηκαν σε σειρές και εκπομπές και αυτό μου τη δίνει απλά.Γενικά η TV στη χώρα μας έχει τα χάλια της αλλά αν θέλετε να δείτε, δείτε κρατικά κανάλια και Μega(λόγο ταινιών και ξένων σειρών) ή ΣΚΑΙ.

Δημοσ.

Αν ξανα δω αλλη μια φορα το Μαικ τον Φασολακη θα ξερασω:eek:.Πηγε η αλλη και πουληθηκε στον παππου τον Κυριακου για να το παιζει φιλανθρωπια(Με αγαπη) και να γραφει μπαρουφοπαραμυθια και να προωθειται φουλ απο το καναλι του ανδρα-παππου της!:eek: :eek:

Δημοσ.

Από την μια, είναι να απορείς, για ποιόν λόγο διακόπτουν τις διαφημίσεις, για να δείξουν κάτι που είναι ποιοτικά χειρότερο από αρκετές διαφημίσεις.

Και από την άλλη, για ποιον λόγο κάθε 3 και λίγο να βάζουν διαφημίσεις; Όχι μόνο το συγκεκριμένο κανάλι, αλλά όλα. Και κυρίως όταν μεταδίδουν αθλητικές εκπομπές (μπάσκετ, φόρμουλα, κλπ).

Στο θέμα των διαφημίσεων, έχω σκεφτεί κάτι, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό. Λογικά δεν θα είναι, αλλά τι έχω να χάσω;

Έχουμε και λέμε. Να αποφασιστεί, ώστε ένα δίωρο, να παίζουν αποκλειστικά διαφημίσεις (π.χ. 4-6 χαράματα, ή 4-6 το απόγευμα δηλαδή ώρες χαμηλής τηλεθέασης). Την υπόλοιπη μέρα, να επιτρέπονται μόνο, ανάμεσα σε εκπομπές. Έτσι θα μπορούμε να απολαύσουμε οποιαδήποτε εκπομπή κρατάει x λεπτά, χωρίς να χάνουμε επιπλέον σχεδόν άλλα x λεπτά.

Το θέμα είναι πως θα υπάρχουν αντιδράσεις.

Από την πλευρά των διαφημιζόμενων. "Και ποιος θα τις δει, αν παίζουν σε ζώνες χαμηλής θεαματικότητας;" Συνήθως η συντριπτική πλειοψηφία των τηλεθεατών, όταν παίζονται διαφημίσεις, επιδίδεται σε ζάπινγκ. Δε μπα να 'ναι ο τελικός των τελικών του ριάλιτι "Χορεύοντας με τους λύκους";

Από την πλευρά των καναλαρχών. "Και πως θα βγάλω τα λεφτά, ώστε να συντηρήσω όλα τα ριάλιτι, όλα τα ξενόφερτα σήριαλ, κλπ. καθώς και όλους τους καταξιωμένους τεχνικούς, δημοσιογράφους, παρουσιαστές, και πάει λέγοντας;" Αν μια διαφήμιση που πλήρωνε x ποσό, όταν παιζόταν σε πράιμ τάιμ ώρες, τότε λογικό είναι να πληρώνει ας πούμε το x/3 όταν θα παίζεται σε ώρες χαμηλής τηλεθέασης. Βάλ' την 3 φορές να παίξει μέσα στο δίωρο, και θα είσαι στα ίσα. Όπως έχετε κάποιον που κανονίζει ποια ώρα θα παίξει τι (στο θέμα των διαφημίσεων), μετά θα έχει μόνο να κανονίσει, πόσες φορές θα παιχτεί η κάθε διαφήμιση για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Αν δεν φτάνουν και πάλι τα φράγκα, ας γίνουν και 3ωρες οι διαφημίσεις.

Δημοσ.
Αν το προσέξετε από το "σόου" χορού σχεδόν όλοι βολεύτηκαν σε σειρές και εκπομπές και αυτό μου τη δίνει απλά.

Bingo!

Δημοσ.

Αν ξανα δω αλλη μια φορα το Μαικ τον Φασολακη θα ξερασω:eek:.Πηγε η αλλη και πουληθηκε στον παππου τον Κυριακου για να το παιζει φιλανθρωπια(Με αγαπη) και να γραφει μπαρουφοπαραμυθια και να προωθειται φουλ απο το καναλι του ανδρα-παππου της!:eek: :eek:

Ερωτευτηκε τα λεφτα του αισθηματα. :wub:

Δημοσ.

Ερωτευτηκε τα λεφτα του αισθηματα. :wub:

Η ζήλεια σου θα σε φάει, επειδή δεν έχεις ούτε το μπόι, ούτε την ομορφάδα του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...