QQTilt Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Είμαι με ΙΕ στο laptop προσπαθώ να περάσω τον firefox ή τον chrome ή ακόμα και το adobe flash player και το μήνυμα που μου βγάζει συνέχεια είναι "οι τρέχουσες ρυθμίσεις ασφαλείας δεν επιτρέπουν τη λήψη αυτού του αρχείου". Έχω απενεργοποιήσει το nod32,το firewall και στις ρυθμίσεις του IE τα χω βάλει όλα στο χαμηλό και πάλι μου βγάζει το ίδιο μήνυμα. Ξέρεις κάποιος τι πρέπει να κάνω γιατί το παλεύω από χθες?
sistah Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Αν και ειπες οτι εβαλες στο low τις ρυθμισεις, δοκιμασε αυτο που βρηκα προχειρα: do this via internet explorerthis will resolve your problem. click on tools click on internet options click on security click on custom level scroll down till you get to downloads click and enable automatic prompting for downloads click and enable file download simple as that click ok and it will work Τι λειτουργικο εχεις? Ποια εκδοση του IE? Δεν σε αφηνει να κατεβασεις απο πουθενα και τιποτα? Ουτε zip ας πουμε?
QQTilt Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ακριβώς αυτό ήταν φίλε μου, σ ευχαριστώ πολύ. Έχω να χρησιμοποιήσω ΙΕ καμιά δεκαριά χρόνια και είχα ξεχάσει πόσο για το πέος είναι.
filip123go Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Χαχαχαχα..!! Έλιωσα..!! QQTilt παράτα τον IE και πέρνα firefox η chrome..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.