Προς το περιεχόμενο

Νέο Htpc-Desktop

ilion10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Νομιζω για τα λεφτα που εχει δεν αξιζει, ποιο αθορυβοι ειναι οι ιντελ ή amd;

android.png

δεν γινονται τετοιες συγρισεις..με stock cooler το ιδιο ειναι ολα..με aftermarket,ειναι αναλογα τι θα επιλεξεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι έτοιμος να παραγγείλω το παρακάτω σύστημα, υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα λεφτά περίπου απο άλλο κατάστημα?

post-94084-0-01618700-1314377459_thumb.jpg

Δημοσ.

Επειδή είμαι έτοιμος να παραγγείλω το παρακάτω σύστημα, υπάρχει κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα λεφτά περίπου απο άλλο κατάστημα?

Λοιπον η συνθεση του Ραφαηλ με τον 3850 σε υπερκαλυπτει και δεν υπαρχει λογος να πας στον i5 και να δωσεις αλλα 130 ευρω τζαμπα!

Δημοσ.

Δηλαδή αν βάλω τον 3850 κ μια δεύτερη 6670 πιστέυεται ότι δεν θα κολλάει καθόλου το παιχνίδι? Γενικά με ξενερώνει να κάνει κολλήματα,σπασίματα...Θέλω να πηγαίνει σφαίρα σε αυτα τα λίγα πραγματα που κάνω. Έχω καιρό να ασχωληθώ με pc, δεν ξερω τις δυνατότητες των amd,μπάντα έπαιρνα ιντελ. Έιχα τον core duo 6300, μετά ένα q6600 που τον έδωσανστον αδερφό μου κ πάντα ήμουν ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Αν θέλεις οπωσδήποτε να πάρεις καλό επεξεργαστή,

τότε πήγαινε στον 955 της AMD...

Είναι υπεραρκετός! Θα σε καλύψει παραπάνω απ'όσο χρειάζεσαι!

Αν πας σε i5 είναι σαν να πετάς λεφτά! Πολλά λεφτά!!!

Δημοσ.

Καταρχήν δεν νομίζω ότι αξίζει ο 3850 γτ και ο 955 ακόμα είναι πολύ καλύτερος, δεν ξέρω απλα επειδή δεν είμαι πολύ τον αναβαθμίσεων συνέχεια, θα πάω ειτε σε i5 2400 είτε σε amd 955 με ενα φτηνό σχετικά mobo.

Δημοσ.

Ο 3850 είναι όντως χειρότερος του i3 σε θέμα επεξεργαστικής ισχύς αλλά πολύ καλύτερη λύση σε θέμα φθηνού HTPC λόγω των γραφικών.

Εσένα θα σε καλύψει ότι και να πάρεις με τον i5 να είναι περιττός.

Αν η χρήση του υπολογιστή θα είναι μόνο HTPC πήγαινε σε 3850 και είσαι άνετος.

Αν θα είναι desktop τότε πήγαινε στον 955

Δημοσ.

Μάλλον είναι λάθος ο όρος htpc απο μέρους μου....σπλά θέλω να έιναι μικρή η καΤασκευή επειδή θα μπεί στο σαλόνι και επειδή θέλω γενικά να μεταφέρεται εύκολα.

Σύν επειδή θα έιναι μικρή κατασκευή οι amd έχω διαβάσει με στοκ πάντα ότι είναι πιο θερμοί κ θορυβώδεις.

Δημοσ.

Μάλλον είναι λάθος ο όρος htpc απο μέρους μου....σπλά θέλω να έιναι μικρή η καΤασκευή επειδή θα μπεί στο σαλόνι και επειδή θέλω γενικά να μεταφέρεται εύκολα.

Σύν επειδή θα έιναι μικρή κατασκευή οι amd έχω διαβάσει με στοκ πάντα ότι είναι πιο θερμοί κ θορυβώδεις.

και οι ιντελ ειναι θωριβοδης και θερμοι με στοκ,δεν υπαρχει διαφορα στο θεμα αυτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...