Προς το περιεχόμενο

Νέο Htpc-Desktop

ilion10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Μετά απο καιρο επανέρχομαι κ θα προσπαθήσω να δημιουργήσω το αρχικό μου pc σχεδιασμό. Το pc προορίζεται να μπει στο σαλόνι, μέχρι στιγμής έχω αγοράσει

κουτί Lian li v350

Gpu: 5670 1gb Ddr5

Hdd: 1 Tb

Και χρειάζεται ακόμα να αγοράσω

CPU-ram-mobo-power supply.

Το ποσό που διαθέτω είναι max γύρω στα 300 ευρώ,δεν με ενδιαφέρει το μαγαζί , αλλά προτιμάω όλα απο ένα.

post-94084-131361001406_thumb.jpg

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτά από μένα .

mobo:Gigabyte GA-880GM-USB3

cpu:AMD Phenom II X4 955

psu:Corsair Builder Series CX500 V2

ram:Kingston KVR1333D3N9/4G

Συνολο:262.09E

Εάν βεβαία μιλάμε για μηδαμινό gaming τότε μπορείς να στραφείς και σε διαφορετική πλατφόρμα

+1 από εμένα!!

Δημοσ.

Το gaming θα ειναι μονο PES. Δηλαδη δεν αξιζει τα 40 ευρω παραπανω για τον ι5; δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να κανω overclocking και θελω να ειναι σχετικα αθορυβο το μηχανημα, σε μαγαζι που ρωτησα μου ειπαν οτι ο i5. ειναι πολυ καλυτερος, ειναι αληθεια;

android.png

Δημοσ.

Για την δουλειά που το θέλεις ακόμη και ο 955 είναι υπερβολικός.... ποσο μαλλον ο ακριβός i5!! Ειδικά από την στιγμή που το πιο βαρύ game που θα παίζεις είναι το pes θα μπορούσες να παςσε ακομη πιο φθηνή πλατφορμα και να είσαι υπερκαλλημενος

Δημοσ.

Πολύ καλύτερος από ποιον ;

Απο τον 955 που σου πρότεινα να είναι .Για την χρήση που το θέλεις για μένα δεν άξιζε να πάρεις την 5670.

Και για να συμπληρώσω και την τελευταία πρόταση εγώ θα πήγαινα σε κάτι τέτοιο.Και εάν δεν μου επαρκούσε η ενσωματωμένη κάρτα γραφικών θα έπαιρνα κάποια άλλη .

psu:Corsair Builder Series CX430 V2

ram:Kingston KVR1333D3N9/4G

cpu:AMD A6 X4 3650

mobo:ECS A75F-M2

Συνολο:222.94E B)

Δημοσ.

Την 5670 ουσιαστικά είναι σαν να μου την χαρισανε. Ο amd έχω διαβάσει είναι πολυ χειρότερος απο τον i3, αυτό ισχύει;

Δημοσ.

Οκ τότε .......

Που το διάβασες αυτό ; ,στο τέλος θα μας πεις ότι χειρότερος και από P4 :P.

Και οι δυο συνθέσεις που σου έκανα θα σε καλύψουν απόλυτα

Δημοσ.

Την 5670 ουσιαστικά είναι σαν να μου την χαρισανε. Ο amd έχω διαβάσει είναι πολυ χειρότερος απο τον i3, αυτό ισχύει;

ο amd ειναι χειροτερος και απο διπυρινο επεξεργαστη android κινητου..μακρια!πηγαινε σε i7 extreme :P

Δημοσ.

Δεν είναι καλή η ειρωνεία, και ρωτάω ποιος επεξεργαστής είναι πιο δυνατός ο i3 2100 ή amd 3850?

Καθαρά σε επιδόσεις και όχι σε γραφικά;

Γτ κάρτα γραφικών υπάρχει.

Δημοσ.

Δεν είναι καλή η ειρωνεία, και ρωτάω ποιος επεξεργαστής είναι πιο δυνατός ο i3 2100 ή amd 3850?

Καθαρά σε επιδόσεις και όχι σε γραφικά;

Γτ κάρτα γραφικών υπάρχει.

ουτε εγω σε ειρωνευτικα ρε,απλα τρολλαρα λιγακι για πλακα :D

αραξεε ;)

Δημοσ.

Anyway απο την στιγμή που έχω την 5670 κ απο αυτά που έχω διαβάσει 3 είναι οι λύσεις

1) i5 2400

2) i3 2100

3) amd 955

Τι λέτε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...