Προς το περιεχόμενο

build gaming pc

genious1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν και σκεφτομε σοβαρα να βαλω αυτη την καρτα γραφικων που μου προτινει ο haris013 μποριτε να μου προτινεται καπιεσ καλεσ nvidea σε οποιαδιποτε τιμη :-D

Μπες εδώ και δες Link. Με μια γρήγορη ματιά βλέπεις ότι η 6850 είναι καλύτερη από την GTX 460, και πάρα πολύ καλύτερη από αυτή που προτείνεις. Αν και δε ξέρω γιατί επιμένω. Θες nvidia πάρε nvidia B)

Δημοσ.

γενικα οπως ειπα και πριν αμα θελει να βαλει nvidia και να ειναι σχετικα καλη πρεπει να βαλει +100 στο budget...τωρα αμα θελει nvidia για να λεει οτι εχει nvidia no prob :P

σε κανα 6μηνο θα φτιαξει νεο τοπικ που θα ζηταει αναβαθμιση καρτας γραφικων :P

Δημοσ.

τελικα παιδια καταλαβα οτι εχετε δικιο και αποφασισα να ακολουθησω την σύνθεση του haris013

ομωσ αν και ξερω οτι σασ κουρασα θελω να σασ κανω 3 τελευταιεσ ερωτισεισ

* το τροφοδοτικο που μου προτινεισ θα αντεξει το συστημα και 4-5 ανεμιστηρακια ακομα :-D

* εχει παραγκιλει κανεισ απο το www.visionstudio.gr γιατι δεν εχω ξαναπαραγκιλει (και αν ναι εντιποσεισ)

* θα χριαστω κατι τετιο Link για τον επεξεργαστη B)

ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

τελικα παιδια καταλαβα οτι εχετε δικιο και αποφασισα να ακολουθησω την σύνθεση του haris013

ομωσ αν και ξερω οτι σασ κουρασα θελω να σασ κανω 3 τελευταιεσ ερωτισεισ

* το τροφοδοτικο που μου προτινεισ θα αντεξει το συστημα και 4-5 ανεμιστηρακια ακομα :-D

* εχει παραγκιλει κανεισ απο το www.visionstudio.gr γιατι δεν εχω ξαναπαραγκιλει (και αν ναι εντιποσεισ)

* θα χριαστω κατι τετιο Link για τον επεξεργαστη B)

ΚΑΙ ΠΑΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

και 10 ανεμηστιρακια σηκωνει :P

απο το vision studio εχω παραγειλει παρα πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα,το μονο ειναι να τα εχει διαθεσημα γιατι περιμενεις αρκετα μετα :P θα σου πουν και τα αλλα παιδια για το καταστημα

επισης +1 για τον loki

Δημοσ.

Oκ ευχαριστω πολυ!!!

μεσα στισ επομενεσ μερεσ θα αρχισω τισ αγορεσ :mrgreen:

τωρα επιδει ειδα οτι η motherboard δεχεται μεχρι και 4 μνημεσ ram μπορω στο μελον να προσθεσω αλεσ 2 Link οποτε να εχω 4 μνημεσ και συνολικα 8 gb? :-)

Δημοσ.

φυσικα :D και με την μητρικη που εχεις μπορεις στο μελλον να αναβαμισεις τον επεξεργαστη στους καινουργιους 8πυρινους της amd που θα βγουν προσεχως ;)

Δημοσ.

Αν θέλεις 8GB πάρε αυτές εξ αρχής, ώστε να έχεις κενά slots με τη λογική αν χρειαστείς περισσότερη να βάλεις χωρίς να πετάξεις τις παλιές. Φυσικά 4GB είναι υπερ αρκετά για Gaming οπότε καλύτερα μείνε όπως είσαι και αναβάθμισε όταν χρειαστεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...