genious1 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Γεια σασ παιδια θελω να σασ κανω μια ερωτιση!! επειδή ασχολουμε γενικοσ με τουσ υπολογιστεσ εστανθηκα οτι εφτασε η ωρα να φτιαξω εναν υπολογιστη μονοσ μου!!! Επιδη το προσπαθω για προτη φωρα θελω να μου πείτε αν παιζει καποιο προβλιμα με την συμβατοτητα των προιοντων και αν μπορω να επιλεξω κατι καλητερω :mrgreen: η τιμη αυτη την στηγμη ειναι περιπου 470 ευρω και δεν θελω να ξεπερασουν τα 520 (χωρισ το κουτι) Επισησ θελω να σασ ρωτισω αν θα με εξυπηρετήσει γιατι το θελω για gaming Ασ ξεκινισω *Κάρτα Γραφικών Link ( θελω nvidea) * Μητρικη Link *Σκληρος Δίσκοσ Link *Τροφοδοτικο Link *μνημη ram Link *Επεξεργαστησ Link ( θελω intel) EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
karmen1983 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Καλώς όρισες Η μητρική σου και ο επεξεργαστής σου είναι από Last year socket. Τώρα παίζει μπάλα το 1155 αφού θες intel. Οπότε για πες μας ποια οθόνη έχεις; Και ποια Games παίζεις... Καταστήματα αγοράς των κομματιών μας νοιάζουν ή όπου το βρούμε πιο φτηνά;
haris013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 φιλε μου με το μπατζετ που διαθετεις πολυ δυσκολα να φτιαξεις αξιοπρεπες gaming pc.. τωρα εγω προτεινω αυτο αν και ξεφευγει λιγο,επισης τι οθονη εχεις?
genious1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 η οθονη δεν ειναι προβλημα ετσι και αλιοσ εχω σκοπο να την αναβαθμισω δεν με πολυ-νιαζουν τα καταστιματα αγορων και οσο για τα games κατι σαν call of duty 4 αν και τωρα τελευτεα εχω αρχισει να τα σταματαω τα games και να ασχολουμε με επεξεργασια video και τετια Τι επεξεργαστη θα μου προτιναται κατι τετιο Link ? και αμα βαλω επεξεργαστη 1155 πρεπει να αλαξω και την μητρικη οπτε τη μου προτινεται? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!
rafail1994 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Πες μας όμως και την οθόνη σου χρειάζεται να ξέρουμε . Όσον αναφορά την σύνθεση του υπολογιστή δες την υπογραφή μου
genious1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Επιδη θα αναβαθμισω την οθονη θελω να μου πειτε προτασεισ και αν ξερετε καποια καλη που μπορω να συνδεσω και κερεα (τηλεόραση)πανω Α και rafail1994 ευχαριστω πολυ για τον Οδηγό συναρμολόγησης υπολογιστή
VasPolys Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Με 500 ευρω πολυ δυσκολα να παμε σε intel που να αξιζει τα λεφτα που θα δωσεις...Καλυτερα θα σου προτεινα να σκεφτεις λιγο την συνθεση του haris013 .Για οθονη μονοδρομος η u2311 Αλλα παλι πρεπει να μας πεις σε τι budget θελεις να κινηθεις συνολικα και απο εκει και περα να σου προτεινουμε κατι που να αξιζει τα ευρω που θα δωσεις...
haris013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 η οθονη δεν ειναι προβλημα ετσι και αλιοσ εχω σκοπο να την αναβαθμισω δεν με πολυ-νιαζουν τα καταστιματα αγορων και οσο για τα games κατι σαν call of duty 4 αν και τωρα τελευτεα εχω αρχισει να τα σταματαω τα games και να ασχολουμε με επεξεργασια video και τετια Τι επεξεργαστη θα μου προτιναται κατι τετιο Link ? και αμα βαλω επεξεργαστη 1155 πρεπει να αλαξω και την μητρικη οπτε τη μου προτινεται? ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! ακομα και για επεξεργασια βιντεο,enconding κλπ ο επεξεργαστης που σου προτεινω σε καλυβει χαλαρα..οσο για οθονη,την γνωστη της dell! ακομα με την μητρικη που σου προτεινω πας και στους bulldozers στο μελλον..ειναι πληρως αναβαθμισημο και πιστευω οτι κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα μονο μεταχειρισμενο αν βρεις..με ιντελ cpu ξεφευγει αρκετα ωστε να σε καλυβει το ιδιο οπως ο amd
D4rkst3EL Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 +1 στη σύνθεση του haris013. Αφού είσαι σε τέτοιο budget φτιάχνεις πιο δυνατό μηχάνημα με amd. Ένα παρόμοια δυνατό με intel θα σου βγει πιο πάνω. Επίσης αν θες να γλιτώσεις κάνα 30άρι βάλε αυτή τη μητρική GA-990XA-UD3. Ίδια εταιρία άλλο χρώμα την ίδια δουλειά θα κάνεις. Και με τα χρήματα που θα γλιτώσεις πήγαινε σε αυτήν που είναι καλύτερη για gaming και πιο δυνατή 6870. Αν δε βγαίνεις καλή είναι και η 6850
stm00192 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 αν και τωρα τελευτεα εχω αρχισει να τα σταματαω τα games και να ασχολουμε με επεξεργασια video και τετια Μια που σου αρέσει να ασχολήσε με διαφορα πράγματα τότε ασχολήσου και λίγο με την τραγική ορθογραφία σου γτ μας έχεις βγάλει τα μάτια!! (και όχι το ότι έχεις συνηθίσει τα greeklish δεν είναι δικαιολογία!! Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τους προλαλλήσαντες ότι με τόσο χαμηλό budget gaming pc με intel και nvidia (προς τι το κόλλημα??) ΔΕΝ βγαίνει!!
haris013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μια που σου αρέσει να ασχολήσε με διαφορα πράγματα τότε ασχολήσου και λίγο με την τραγική ορθογραφία σου γτ μας έχεις βγάλει τα μάτια!! (και όχι το ότι έχεις συνηθίσει τα greeklish δεν είναι δικαιολογία!! χαχα +1 αλλα δεν καταλαβαινω και εγω γιατι 8ες intel και nvidia?στο budget σου σε καλυπτει μια χαρα η συνθεση με τον amd.. και αμα μπορεις μαζεψε και λιγο παραπανω για ssd και 8α πεταει
genious1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ok δεν εχω τοσο μεγαλο κολημα με τον επεξεργαστη (αν ειναι intel ή amd) αλλα η καρτα γραφηκων 8ελω οπωσδηποτε να ειναι nvidea οποτε καποια προταση και αν μπορο να χρησιμοποιησω αυτη την nvidea Link η καποια αλλη nvidea (προτασεισ ) στη συνθεση που μου προτινει ο haris013 οσο για την ορθογραφια δεν ειπα εγω οτι εχω συνηθίσει τα greeklish αλλα ποτε δεν ειμουν καλοσ στην ορθογραφια τι να κανουμε προσπαθω
haris013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 ok δεν εχω τοσο μεγαλο κολημα με τον επεξεργαστη (αν ειναι intel ή amd) αλλα η καρτα γραφηκων 8ελω οπωσδηποτε να ειναι nvidea οποτε καποια προταση και αν μπορο να χρησιμοποιησω αυτη την nvidea Link η καποια αλλη nvidea (προτασεισ ) στη συνθεση που μου προτινει ο haris013 οσο για την ορθογραφια δεν ειπα εγω οτι εχω συνηθίσει τα greeklish αλλα ποτε δεν ειμουν καλοσ στην ορθογραφια τι να κανουμε προσπαθω μπορει να μπει αλλα ειναι πολυ κατωτερη απο αυτη που σου προτεινω..ισως αμα διαθεσεις παραπανω χρηματα μπει καποια αξιοπρεπεις καρτα απο nvidia μερια.. γενικα παντος θα ειναι πυραυλος με την συνθεση που σου προτηνα,μην κολας σε ανουσια πραγματα γιατι δεν θα το ευχαριστηθεις το pc και να ξερεις οτι στο budget σου δεν εχεις παρα πολλες επιλογες οποτε κοιτα σε κατι καλο που θα κανεις χαλαρα την δουλεια σου και ας μην ειναι nvidia ή intel,απλα θα σε καλυβει και θα το ευχαριστηθεις ολοι κοιταμε και βρισκουμε το ΚΑΛΥΤΕΡΟ που μπορουμε να φτιαξουμε(ποιοτικα και λειτουργικα) σε ενα χρηματικο συνολο.
genious1 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 αν και σκεφτομε σοβαρα να βαλω αυτη την καρτα γραφικων που μου προτινει ο haris013 μποριτε να μου προτινεται καπιεσ καλεσ nvidea σε οποιαδιποτε τιμη
haris013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 αυτη ισως http://www.skroutz.gr/s/315969/Gigabyte-GeForce-GTX460-SE-1GB.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.