Προς το περιεχόμενο

Seat Leon , Golf GTI or Peugeot306 GTI ???

WaVe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για το δικίνητο Leon δε ξέρω, αλλά το τετρακίνητο είναι τρένο... Απλά σημεδεύεις στη στροφή και ακολουθάει... Εκτός αν θες να γλιστρίσεις με το πωπό ή και με τα τέσσερα... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

8eleis aytokinhto?pare germaniko!eggyhsh

8eleis arwma?pare galliko!

Kai exshgoymai....

Me ena Golf exeis dynamh(150 HP poy eykola ginontai 180,194,210klp,rwta sthn antiproswpeia).Exeis aksiopistia,pragma shmantikotato dedomenoy oti oi times twn antallaktikwn exoyn ksefygei kapws...kai telos exeis kai krathmata.Osoi amfibaloyn gia ta krathmata mallon diabazoyn polla periodika...

To Leon einai kai ayto gamato alla kai 2o meta toy Golf sthn protimhsh moy.

To Peugeot kalo alla....den einai Golf!!!

To Peugeot το προσπερνάω (με βαριά καρδιά πρέπει να ομολογήσω), γιατί η παθητική του ασφάλεια είναι ισάξια ενός cinquecento, και γιατί όπως και να το κάνουμε, είναι αρκετά παλιο. Το Golf επίσης το προσπερνάω (με πολύ ελαφριά καρδιά όμως) γιατί είναι το πιο υπερτιμημένο αυτοκίνητο όλων των εποχών (και όσους τους αντιπροσωπεύει η πρόταση "μα δεν είναι GOLF" ας πρόσεχαν... ), οπότε τι μένει απο τα τρία που τέθηκαν? Leon... Και με την έκδοση Cupra να μου αρέσει πολύ. Αν πάλι μπορείς να κοιτάξεις και για καινούριο αμάξι σε αυτην την κατηγορία, τώρα που σταματουν τα τεκμηρια, υπάρχουν και εκπληκτικοι δίλιτροι Γιαπωνέζοι... 7ετούς εγγύησης!

Σαν αμαξι συνολικα αυτο που ειναι καλυτερο ειναι το Golf... και οσοι πιστευουν πως ειναι ακριβο, ειναι ετσι η ειναι αλλιως... δικαιωμα τους, αλλα να ξερετε πως παντα τα VW θα ειναι ενα κλικ καλυτερα απο τα υπολοιπα του Group VAG (βλεπε Skoda-SEAT)

Το Λεον το κατατασω ως δευτερο σαν προτιμηση, με πολυ καλο value for money!

Το 306... δεν μου λεει τιποτα απολυτως !

Αυτα... :crazy:

TonyMontana k egw akrivos ta idia lew k pistevw, pws to 306Gti einai korifi, enas filos mu exei to 106Gti k mpenei .... den thes na sou pw pws .. KOMATIA!! :) fadasou poso to 306 pu exei k kapia aloga parapanw .... oleee ! ! !

Oso gia to Leon re paidi .. as mas pei kapios pu to exei ( na einai dikaios omws .. min einai opws oloi pu lene afou afto exw afto tha ipostiriksw !! ) ade na doume :)

An the kainourio pare Leon tetrakinito an den se peirazei na pareis metaxeirismeno xtupa to 306 kai den tha to metaniwseis....

Oso gia to Golf kai ta germanika kala einai den lew...gera aytokinita alla mexri ekei,an thes aytokinito me xaraktira galliko i italiko.

Oso gia ayta pou lene gia tin pathitiki asfaleia kai ta germanika einai moufes...thumithute to laguna kai ena paradeigma to 97 i c class 1300kg aytokinito 2 asteria enw to 306 3 kai to megane 4...

ayta.

Δεν έχω το Leon, 2 φίλοι το έχουν και το έχω επίσης οδηγήσει... Αν θες μπαίνει σαν τρένο, αν θες μπαίνει ξεκολλημένο, τρομερό αυτοκίνητο...

ΥΓ: Μιλάω για το τετρακίνητο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...