Προς το περιεχόμενο

Ημερομηνια Εκδοσης Διπλωματος Οδηγησης(Αυτοκινητου)

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μη το λες , εχει τη χαρη του να μαθεις να οδηγεις σε παλιο αμαξι! Εχεις ενα αγχος λιγοτερο! βεβαια μην εισαι ΧαροςΒγηκαΠαγανια σκεπτομενος οτι εχεις παλιο αμαξι και στα @@ σου! Εγω παντως με nissan sunny του 89 φυσικα του μπαμπα ξεκινησα, γι αυτο το λεω :)

Είναι στα (προ)τελευταία του γι'αυτό το λέω :Ρ

Αλλιώς θέμα κανένα δεν θα 'χα.. κατι να κινείται θέλει καποιος στην αρχή άλλωστε..

Με καμιά δουλίτσα άμα βρούμε θα πάρουμε και κάνα δικό μας χρέπι.. να μπορούμε να το συντηρούμε έστω :P

Πολλά, καλά και ασφαλή χιλιόμετρα :)

Thank you too mate

Δημοσ.

Παίδες κανένα από τα τηλέφωνα δεν λειτουργεί τώρα που πήρα με την σύνδεση του πατέρα..

Update: Πήγα από εκεί και το πήρα.. 20€ παράβολα για να το πάρω.. κόπηκα και μια φορά.. 650€ τα μαθήματα, 150€ η επανεξέταση .. 100€ το λάδι την 2η γιατί αν με έκοβαν πάλι σε οπισθογωνία με θάμνο έξω απ' το πεζοδρόμιο θα τράβαγα φλέβες.. και 20€ τώρα.. ελεος γ@μω..

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω topic (αν και ίσως θα έπρεπε μιας και είχα ξαναρωτήσει και απάντηση δεν έλαβα :P) τι ενέργειες και τι χαρτιά χρειάζονται για την έκδοση του νέου διπλώματος; Έχω το κλασσικό ροζέ και θέλω το νέο.

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω topic (αν και ίσως θα έπρεπε μιας και είχα ξαναρωτήσει και απάντηση δεν έλαβα :P) τι ενέργειες και τι χαρτιά χρειάζονται για την έκδοση του νέου διπλώματος; Έχω το κλασσικό ροζέ και θέλω το νέο.

Αν δεν κανω λαθος μεσω ΚΕΠ μια φωτογραφια και ενα παραβλο καπου 60 ευρω και παραδιδεις το ροζε.

Δημοσ.

http://www.yme.gr/?g...372&id=&tid=372

νομιζω εδω εισαι !

επισης κατα 99% θελουν την επικυρωμενη φωτοτυπια , επειδη θα παραδωσεις το παλιο και θα παρεις ταυτοχρονα το καινουριου τυπου δλδ δε θα σου πουν α φερε διπλωμα και κατσε χωρις διπλωμα χψ μερες..! οταν σε ειδοποιησουν θα πας με το χαρτινο ροζ θα τους το δωσεις και θα σου δωσουν την καρτουλα!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Εντάξει θα πάω σε ένα ΚΕΠ να επικυρώσω ταυτότητα και δίπλωμα δεν είναι τίποτε αυτό.

Γαμωπαράβολο θα έχουν στο Υπουργείο Συγκοινωνιών ή πρέπει απαραίτητα να περάσω από Εθνική;

Σκέφτομαι και την άλλη βδομάδα μη σας πω να πάω να πάρω το καινούργιο. Με το καλό και σε ταυτότητες οι νέες διαστάσεις.

Δημοσ.

Πρεπει να περασεις απο Εθνικη. καλυτερα κατα την αποψη μου. Δεν θα χει και κοσμο αυτες τις μερες. ή εστω δε θα χει υπερβολικο κοσμο. παντως στην εθνικη της περιοχης μου δουλευουν το αρκουδισιον στο φουλ παλι καλα :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...