Προς το περιεχόμενο

Ημερομηνια Εκδοσης Διπλωματος Οδηγησης(Αυτοκινητου)

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξετάστηκα 14 Ιουλίου όπου και πέρασα επιτυχώς στο δίπλωμα του αυτοκινήτου.. μου είχαν πει οτι σε 20 εργάσιμες θα εκδοθει.. τωρα χωρις να απευθυνθω στον δασκαλο πως αλλιως μπορω να δω αν εχει βγει, και να το παραλαβω?

Thx

Δημοσ.

Να παρεις τηλεφωνο στη Διευθυνση συγκοινωνιων που εδωσες αν ειναι ανοιχτα τον Αυγουστο γιατι νομιζω οτι ειναι κλειστα.Μεχρι να το παρεις στο χερι δεν εισαι καλυμενος να οδηγεις.

Δημοσ.

Να παρεις τηλεφωνο στη Διευθυνση συγκοινωνιων που εδωσες αν ειναι ανοιχτα τον Αυγουστο γιατι νομιζω οτι ειναι κλειστα.Μεχρι να το παρεις στο χερι δεν εισαι καλυμενος να οδηγεις.

Αυτο που λες στο 2ο κομματι το γνωριζω για αυτο και δεν οδηγω..

Νομιζα οτι Εκδιδωνται κανονικα τα διπλωματα τον Αυγουστο απλα οι εξεταστες παιρνουν τον μηνα-off

Δημοσ.

Κανονικά εκδίδονται τα διπλώματα. Σε έναν φίλο μου ήρθε το δίπλωμα στις 11 Αυγούστου. Για την έκδοση του διπλώματος έπρεπε να είχες συνεννοηθεί με τον δάσκαλο, νομίζω πρώτα το στέλνουν στη σχολή οδηγών το δίπλωμα και μετά ο δάσκαλος στο στέλνει στο σπίτι αν το ζητήσεις.

Δημοσ.

Ο δασκαλος λειπει σε διακοπες και δεν ξερω ποτε θα γυρισει κλπ ..

Γι'αυτο ειπα να ψαξω εναλλακτικα

Δημοσ.

Κανονικά εκδίδονται τα διπλώματα. Σε έναν φίλο μου ήρθε το δίπλωμα στις 11 Αυγούστου. Για την έκδοση του διπλώματος έπρεπε να είχες συνεννοηθεί με τον δάσκαλο, νομίζω πρώτα το στέλνουν στη σχολή οδηγών το δίπλωμα και μετά ο δάσκαλος στο στέλνει στο σπίτι αν το ζητήσεις.

ο γιος μου περυσι που το πηρε πηγε μονος του για πιο αμμεσα στην Α.Παρασκευη και το πηρε αφου ειχε παρει τηλ πρωτα.

Δημοσ.

Καλοταξιδος !!!!!!!!!!!!!Αμαξι υπαρχει ????

Σε ευχαριστώ!

..Ένα Cordoba του '94 του πατερα.. αλλά είναι και ερείπιο οπότε εγώ σε αυτό μέσα θα μπω μόνο για να πάω σε κάνα μετρο Αγ.Αντώνη .. παρακάτω δεν τ' αγγίζω :P

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ!

..Ένα Cordoba του '94 του πατερα.. αλλά είναι και ερείπιο οπότε εγώ σε αυτό μέσα θα μπω μόνο για να πάω σε κάνα μετρο Αγ.Αντώνη .. παρακάτω δεν τ' αγγίζω :P

μη το λες , εχει τη χαρη του να μαθεις να οδηγεις σε παλιο αμαξι! Εχεις ενα αγχος λιγοτερο! βεβαια μην εισαι ΧαροςΒγηκαΠαγανια σκεπτομενος οτι εχεις παλιο αμαξι και στα @@ σου! Εγω παντως με nissan sunny του 89 φυσικα του μπαμπα ξεκινησα, γι αυτο το λεω :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...