Voodooman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω βαλει και εγώ το SPB σε 5800. Έχει νόημα να το βάλεις και σε symbian 3 ή τις αναβαθμίσεις του? Τεράστιο νόημα. Το Symbian^3, όσο βελτιωμένο και αν είναι σε σχέση με το S60v5, και πάλι είναι "λίγο" με τα σημερινά δεδομένα. Xώρια που το SPB στα "καλά" nokia έχει κάποια παραπάνω εφέ και φυσικά πάει αρκετά ταχύτερα και ομαλότερα.
MMT Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Αξίζει να αλλάξω το 5800 με Ε7 ή Χ7 To θέλω για contacts-calendar
Voodooman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλύτερο hardware, καλύτερο software,πολύ καλύτερη ποιότητα κατασκευής, capacitive και μεγαλύτερη οθόνη. Σίγουρα αξίζει, αλλά για contacts-calendar σε καμία περίπτωση. Αλλά και τα 500 ευρώ που ζητάνε είναι γελοίο ποσό, απλά έλεος. Και δεν παίρνεις ένα C7 ή ένα N8, που οι τιμές τους έχουν κατρακυλήσει; Το μόνο που υπολείπονται είναι οι διαστάσεις της οθόνης. Ανάμεσα στα X7 και Ε7 πάντως, ασυζητητί το E7. Το hardware πλγκτρολόγιο είναι απλά αναντικατάστατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.