orlox Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Εγραψε 4 high end κινητα κιντα στα 500Ε. Λες να ενδιαφερεται για mid low range καταβαθος? Το περισσότερο δεν ειναι παντα το καλυτερο. Ειναι σχεδόν παντα
Voodooman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Έγραψε τρία high end κινητά, από τα οποία όμως κανένα δεν ήταν android. Και πιστεύω ότι ο TS γνωρίζει την ύπαρξη του android. Το περισσότερο είναι καλύτερο, μόνο όταν είναι συγκροτημένο. Όταν είναι άναρχο, ξεφτιλίζεται και γίνεται χυμαδιό.
orlox Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 ναι εχεις δικιο εννουσα Ε7 Samsung Galaxy S II ??..τι λετε καλο ? Και το s2 τι ειναι bada? Οσι για το "αναρχο" που λες ονομάζεται ποικιλία. Θυμήσου ειναι καλό να έχεις ποικιλία και να διαλέγεις αυτο που σου ταιριάζει είτε ios ή symbian ή android ή mango ή, ή...
Cham Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Το iPhone είναι ένας καινούριος διαφορετικός κόσμος με τα + και τα - του. Τα υπόλοιπα είναι αυτά που είχες έχεις πάντα. με αυτό το κριτήριο εγώ έχω iPhone κ δεν θέλω ούτε "μπορώ" να γυρίσω πίσω. Έχετε δίκιο παιδιά κ συγνώμη δεν το έγραψα σωστά αφού πλέον το διάβασε το cupertino και μου στέλνει την επιταγή σπίτι.. Το iPhone ειναι μια συσκευή που έχει τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο.Ειναι μονόχνοτη απαίσια με κακά πλαστικά,που ολοι όμως την εχουν κανει σημειο αναφοράς και προσπαθούν να της μοιάσουν η να αντιγράψουν την φιλοσοφια της. Το iTunes το γνωρισα μαζι με τους υπολογιστές τωρα γεμισαμε με κακα αντίγραφα του. Ξέχασα δε να γραψω οτι για δευτερο εχω ενα Samsung αλλα επειδή ειναι πολυ βαρετο,θα παρω το 5 για πρωτο και το 4 για δεύτερο.. όποιος θελει το samsung και ειναι ερωτευμένος με το android να δώσει 100 ευρω να το πάρει..
KAKADI Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Το οτι το iphone το παιρνουν πολλοι δε λέι απο μονο του τιποτα.. Και η μανα μου το θελει αλλα δεν εχει ιδεα τι κανει και τι οχι. Οι περιςοτεροι το παιρνουν για μουρη. Παντως οποιος υποστηριζει οτι το ios ειναι πιο γρηγορο απο το android ειμαι προθυμος να του δειξω το sgs μου για να άλλαξει γνωμη. Δε μιλαω για sgs2 γτ ειναι σα να κλεβω εκκλησια..
Cham Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 οΚ να πάρω και εγώ αυτό το μικρο κομματάκι που αναφέρθηκες κ να σε ρωτήσω. Γιατί με το iPhone που κάνει 700 ευρό μπορείς κ πουλάς μούρη όπως λες και με άλλο κινητό που κάνει 650 ευρό δεν μπορείς ? Ποιος είπε οτι το iPhone είναι το τέλειο κινητό στον κόσμο κ το πιο γρήγορο ? και τι σημαίνει ταχύτητα σε ένα κινητό ? πόσο γρήγορα πετάει το Angy birds ? Εγώ είπα με τα συν κ τα πλην του απλά είναι εντελώς διαφορετικό με τα όσα έχουμε συνηθίσει να έχουμε μέχρι τώρα. Γιατί οι ίδιες εφαρμογές τρέχουν από 3G έως 4 και στο kies ανάλογα με το κινητό που έχεις πρέπει να κατεβάσεις τις συμβατές ? Πιο κινητό έχει τόσο χρήσιμες εφαρμογές εκτός απο μουσικές κ παιχνίδια όπως το satfinder που έγραψα σε άλλο ποστ κ αντικαθιστά το πεδιομετρο ? Κάθε συσκευή είναι διαφορετική,όπως κ κάθε άνθρωπος προτάσεις κάνουμε..Όπως και αποδεδειγμένα οποίος πήρε iPhone σε τεράστιο ποσοστό δεν ξαναπήρε άλλο τηλέφωνο και εγώ επειδή είχα φέτος μικρή επιδότηση πείρα samsung για δεύτερο κ το μετάνιωσα ένιωσα εξαπατημένος γιατί δεν κάνει αυτά που υπόσχεται,γιατί έχει προβλήματα το κιες με τα windows. Να την ακούς την μάνα σου αυτή την φορά έχει δίκιο..
QQTilt Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Έχετε δίκιο παιδιά κ συγνώμη δεν το έγραψα σωστά αφού πλέον το διάβασε το cupertino και μου στέλνει την επιταγή σπίτι.. Το iPhone ειναι μια συσκευή που έχει τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο.Ειναι μονόχνοτη απαίσια με κακά πλαστικά,που ολοι όμως την εχουν κανει σημειο αναφοράς και προσπαθούν να της μοιάσουν η να αντιγράψουν την φιλοσοφια της. Το iTunes το γνωρισα μαζι με τους υπολογιστές τωρα γεμισαμε με κακα αντίγραφα του. Ξέχασα δε να γραψω οτι για δευτερο εχω ενα Samsung αλλα επειδή ειναι πολυ βαρετο,θα παρω το 5 για πρωτο και το 4 για δεύτερο.. όποιος θελει το samsung και ειναι ερωτευμένος με το android να δώσει 100 ευρω να το πάρει.. iPhone έχω φίλε μου μην τρελαίνεσαι. Δεν θα κάτσω να σου γράψω σε τι υστερεί στη σύγκριση με άλλα κινητά γιατί βαριέμαι, αλλά και γιατί απ τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι δεν θ ακούσεις τίποτα. Απλά προσωπικά δεν ανακάλυψα κανέναν καινούριο κόσμο και αν έγινε αυτό πρέπει να ταν πολύ βαρετός και μονότονος και να μην τον κατάλαβα καν. ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ iPhone ΕΧΩ. Είναι ένα αρκετά καλό High End κινητό, ούτε καινούριος κόσμος, ούτε μ ενδιαφέρουν οι πωλήσεις του, ούτε τα κινητά σου. Πουλάω και γω κάτι βρακιά που δε μου κάνουν πια, αν θες μου λες.
KAKADI Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Το iphone εχει τεραστιες πωλησεις για 2 λογους. Ο ενας ειναι για την αριστη ποιοτητα του και ο αλλος για την τεραστια διαφημιση που του εχει γινει. Ειχα το 3g και το 3gs και σου λεω οτι οι επιδοσεις ειναι πιο σημαντικες γιαμενα. Το sgs δεν ειναι μονο ταχυτερο στο angry birds. Ειναι σχεδον σε ολους τους τομεις. Αλλα εξαρταται τι θες. Αν δε δινεις τοση βαση στις επιδοσεις πας εκει. Οι φιλοι μου στην αρχη που με ειδαν με το sgs ουτε που ξεραν τι ειναι το android. Με ρωταγανε γτ εδωσα το καλυτερο κινητο του κοσμου το 3gs και πηρα αυτο.. Οταν ο αλλος δεν ασχολειται κ παραλληλα του κανουν κ πλυση εγκεφαλου τι γνωμη περιμενεις να εχει; Και κατι offtopic ηταν να παρω laptop προσφατα κ ημουν αναμεσα στο πανεμορφο macbook pro 17" και στο gaming toshiba qosmio 18". Τα 2 laptop ειχανε καποια επαφη στην ταχυτητα επειδη το macbook φοραγε leopard με οτι κ αν σημαινει αυτο.
Cham Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 iPhone έχω φίλε μου μην τρελαίνεσαι. Δεν θα κάτσω να σου γράψω σε τι υστερεί στη σύγκριση με άλλα κινητά γιατί βαριέμαι, αλλά και γιατί απ τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι δεν θ ακούσεις τίποτα. Απλά προσωπικά δεν ανακάλυψα κανέναν καινούριο κόσμο και αν έγινε αυτό πρέπει να ταν πολύ βαρετός και μονότονος και να μην τον κατάλαβα καν. ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ iPhone ΕΧΩ. Είναι ένα αρκετά καλό High End κινητό, ούτε καινούριος κόσμος, ούτε μ ενδιαφέρουν οι πωλήσεις του, ούτε τα κινητά σου. Πουλάω και γω κάτι βρακιά που δε μου κάνουν πια, αν θες μου λες. Φίλε μου δεν έχω να τρελαθώ για κάτι, εγώ έχω ένα τηλέφωνο που μ'αρεσει και μου κάνει. Έκανα την πρόταση μου στο παλικάρι που ρώτησε.. Αυτή είναι η ματιά μου κ δεν βλέπω τον λόγο γιατί πρέπει να συμφωνήσει με την δική σου.. Έχεις πρόταση ? Καντην πρώτα στον εαυτό σου αν δεν είσαι ικανοποιημένος και μετά στο παλικάρι που ρώτησε..
QQTilt Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Η ένασταση ήταν στο "ένας καινούριος κόσμος διαφορετικός απ όλα τ άλλα" κλπ, σα ν άκουγα τον Jobs να μιλάει. Το να σ αρέσει ένα κινητό δικαίωμα σου.
MMT Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Με ενδιαφέρει το Nokia E7. Γιατι λέτε ότι το λειτουργικό του είναι φάντασμα?
Voodooman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό το λένε για να έχουν να λένε. Όπως πολλά μπορεί να πει κάποοιος και για το android. To θέμα είναι πως το symbian στην παρούσα του φάση είναι καλό, με την επόμενη αναβάθμισή του που την περιμένουμε τέλη '11-αρχές '12 θα εκσυγχρονιστεί πλήρως και έχει υποστήριξη μέχρι και το 2016. Και από εφαρμογές μπορεί να μην έχει εκατοντάδες χιλιάδες, έχει όμως χιλιάδες. Δεν είναι στην ακμή του σίγουρα, αλλά και νεκρό δεν το λές.
MMT Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Η αναβάθμιση του SYmbian που αναφέρεις θα περνάει σε συσκευές σαν E7, X7 ?
Voodooman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι, σε όλα από C6-01 και πάνω. Αν και στην πράξη ούτε η προηγούμενη αναβάθμιση (Anna) ούτε η επόμενη (Belle) με πολυνοιάζουν, έχω βάλει το SPB mobile shell και το κινητό δεν έχει να ζηλέψει και πολλά σε επίπεδο λειτουργικότητας κανένα, ανεξαρτήτως πλατφόρμας.
MMT Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω βαλει και εγώ το SPB σε 5800. Έχει νόημα να το βάλεις και σε symbian 3 ή τις αναβαθμίσεις του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.