insomniaK Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 έμεις έχουμε καλούς φίλους και μας καλύπτουν μέχρι τη δευτέρα.
kuzko21 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Πάρε κάποια αρχικά χρήματα και βγάλε απο atm όποτε χρειάζεσαι. Μοίρασε τις αναλήψεις σε 2-3 φορές για να είσαι γενικά οκ κ να μην έχεις όλα τα λεφτά μαζί σου. υπαρχει χρεωση λογω αλλαγης συναλλαγματος καθως και προμυθεια της τραπεζας. Προσπαθησε να βρεις καποιο ΑΤΜ το οποιο δεν εχεις χρεωσεις, συνηθως βρισκονται σε σταθμους τρενων , αεροδρομια. Δε με ειχε απασχολησει το θεμα στο Λονδινο μιας και τα ειχα ολα πανω μου. Στη Σκωτια που το χρησιμοποιησα , τραβηξα απο ΑΤΜ στο σταθμο των τρενων στο Εδιμβουργο προς αποφυγη των ανω χρεωσεων.
iparou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Χαίρετε έκλεισα πρώτη φορά μέσω Easyjet για Μάντσεστερ. Βασικές ερωτήσεις : 1) Μου ζητάει να βάλω στοιχεία ταυτότητας. Τα έβαλα, αλλά ζητέι επιπλέον και Expiry Date της ταυτότητας, που, ως γνωστόν, δεν υπάρχει (έχω τις τελευταίες ευρωπαϊκού τύπου ταυτότητες με λατινικούς χαρακτήρες). Άφησα το πεδίο κενό αλλά δεν προχωράει παρακάτω αν δεν συμπληρώσω το συγκεκριμένο πεδίο και μάλιστα λέει ότι παίζει και να μην ταξιδέψω αν δεν υπάρχουν τα πλήρη στοιχεία. Εννοείται ότι έχω πληρώσει κανονικά. Any help ? 2) Έκλεισα Flexi εισιτήριο. Τι παίζει με το speedy boarding ? Υπάρχουν ειδικά γκισέ στο Βενιζέλος για να αφήσω τις αποσκευές μέσω speedy boarding ? Thanks.
Mika Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 για την ταυτοτητα βαλε ημερομηνια ληξης 50 χρονια μετα την ημερομηνια εκδοσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.