Προς το περιεχόμενο

EasyJet

Uberalles_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα κλεισω σε λιγο εισιτηρια για Λονδινο με easyjet μεσω viva που παει 22 ευρω φθηνοτερα και δεν θα βαλω βαλιτσα. Μεσα στην χειραποσκευη 46χ35χ25 που διαβασα επιτρεπεται να βαλουμε κανα ρουχο ; Ειμαστε δυο ατομα αρα δυο χειραποσκευες; Τι να προσεξω με τις χειραποσκευες στην easyjet; Γιατι σε γαμ@νε με τις εξτρα ψευτοχρεωσεις..

* Διαβασα οτι οι χειραποσκευες δεν εχουν οριο αλλα να ειναι λογικο το βαρος.

Τίποτα απλά να είναι σίγουρα στις διαστάσεις που πρέπει (και λίγο λιγότερο κατα προτίμηση) και τίποτα άλλο. Το θέμα είναι οτι η χειραποσκευή χωράει ελάχιστα πράγματα.. Αλλα εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου. Όσον αφορά το βάρος αν δεν βάλεις κανένα acme αμόνι μέσα δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν πάς για πάνω απο 3 μέρες θα πρότεινα να πάρεις και μια βαλίτσα για να την μοιραστείτε τα δύο άτομα, γιατί μπορεί να πάς με τιγκαρισμένες χειραποσκευές αλλα σίγουρα όλο και κάτι θα πάρεις απο εκεί.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τίποτα απλά να είναι σίγουρα στις διαστάσεις που πρέπει (και λίγο λιγότερο κατα προτίμηση) και τίποτα άλλο. Το θέμα είναι οτι η χειραποσκευή χωράει ελάχιστα πράγματα.. Αλλα εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου. Όσον αφορά το βάρος αν δεν βάλεις κανένα acme αμόνι μέσα δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν πάς για πάνω απο 3 μέρες θα πρότεινα να πάρεις και μια βαλίτσα για να την μοιραστείτε τα δύο άτομα, γιατί μπορεί να πάς με τιγκαρισμένες χειραποσκευές αλλα σίγουρα όλο και κάτι θα πάρεις απο εκεί.

3 νυχτες. 2,5 για την ακριβεις μερες. Με τι λεφτα να παρουμε? Παμε οσο οσο, για φαει, κανα μουσειο και καμια μπλουζιτσα να αγορασουμε. Απλα με 150 ευρω, ουτε θεσσαλονικη πας, 2 ατομα. :D.

Αα, 360 ευρω με πρωινο, δωρεαν ακυρωση και ειναι στο κεντρο της πολης 10 λεπτα γυρω απ'ολα τα γνωστα σημεια περιπου. Καλα ειναι;

Δημοσ.

Το ίδιο ισχύει και για Ρώμη !!

60 ευρώ πήγαινε έλα ... αλλά βάλε και κανένα 20 οι αποσκευές άρα 80.

80 ευρώ !!!! Τι να λέμε...

Και πριν μερικές μέρες ήρθα από Καβάλα-Αθήνα, με ΚΤΕΛ, σχεδόν 10 ώρες ταξίδι με 55 ευρώ ... ρε πλάκα κάνετε..

Για δοκίμασε να έρθεις από Καβάλα στην Αθήνα με δικό σου αυτοκίνητο... Αν βάλεις βενζίνες και διόδια, πάνω από 60 ευρώ θα πληρώσεις.

AΘηνα Λαρισα πηγαινε ελα με 1400ρακι αμαξι δεν βγαινει κατω απο 100 ευρω (βενζινες+διοδια ΜΟΝΟ καθως το αμαξι οταν γραφει χιλιομετρα εχει κ αλλα εξοδα), τι ψαχνεις...Το αμαξι ειναι ειδος πολυτελειας στην Ελλαδα πλεον, και συγκρισιμο στο κοστος του με το αεροπλανο για ταξιδια.

Το θεμα ειναι να προσεχουν και να συντηρουν τα αεροπλανα οπως προβλεπεται και να μην ειναι Helios φαση, που πολυ φοβαμαι οτι ειναι...Δεν βγαινει αλλιως.

Δημοσ.

AΘηνα Λαρισα πηγαινε ελα με 1400ρακι αμαξι δεν βγαινει κατω απο 100 ευρω (βενζινες+διοδια ΜΟΝΟ καθως το αμαξι οταν γραφει χιλιομετρα εχει κ αλλα εξοδα), τι ψαχνεις...Το αμαξι ειναι ειδος πολυτελειας στην Ελλαδα πλεον, και συγκρισιμο στο κοστος του με το αεροπλανο για ταξιδια.

Το θεμα ειναι να προσεχουν και να συντηρουν τα αεροπλανα οπως προβλεπεται και να μην ειναι Helios φαση, που πολυ φοβαμαι οτι ειναι...Δεν βγαινει αλλιως.

Βαλε και κανα 1000αρικο το χρονο σερβις φοροι και διαφορα αλλα...

Δημοσ.

120 ευρώ το δίκλινο το βράδυ; Ακριβά είναι για budget διακοπές. Αν ψάξεις στο booking περιοχή bayswater/queensway θα βρείς εύκολα με 50-60 ευρώ το δίκλινο και είναι και καράκεντρο πάνω απο το hyde park.

Δημοσ.

Βαλε και κανα 1000αρικο το χρονο σερβις φοροι και διαφορα αλλα...

Ε ναι τα εβαλα στην παρενθεση. Μερικοι οταν παιρνουν το αμαξι να πανε ταξιδι υπολογιζουν μονο βενζινες και διοδια στο κοστος.

Ομως οσο γραφεις χιλιομετρα:

Εχεις φθορες μηχανικες.

Εχεις λαδια

Εχεις φθορες στα λαστιχα

Εχεις φθορες σε φρενα κλπ κλπ κλπ

Πολυ χοντρικα σε ενα τυπικο αυτοκινητο πολης με ΦΘΗΝΗ συντηρηση, το χιλιομετρο δεν κοστιζει λιγοτερο απο 8cent, ΧΩΡΙΣ τα παγια εξοδα (τελη κυκλοφοριας κλπ).

Αν λοιπον εχεις να πας Αθηνα-Λαρισα και να επιστρεψεις εχεις καμια 60ρια ευρω επιπλεον εξοδα απο τα παραπανω, που ΚΑΝΕΙΣ δεν υπολογιζει. Συν τα 100 ευρω βενζινης-διοδιων: 160 ευρω το πηγαινε ελα με ενα φθηνο κοινο 1400ρακι και εισαι κομπλε. Συν τα τελη κυκλοφοριας κλπ

Αν τωρα το αμαξι ειναι mercedes/bmw/mini cooper/jeep/1800cc+++ τα 160 γινονται και 260 και 360 και οσο θες... Ειπαμε για ταξιδια το αμαξι στην Ελλαδα ειναι ειδος πολυτελειας, συγκρισιμο με το αεροπλανο πλεον. Ευτυχως που σαν χωρα εχει και καποιες υποδομες σε ανεκτα επιπεδα με Μεσα Μαζικης Μεταφορας.

Δημοσ.

Ε ναι τα εβαλα στην παρενθεση. Μερικοι οταν παιρνουν το αμαξι να πανε ταξιδι υπολογιζουν μονο βενζινες και διοδια στο κοστος.

Ομως οσο γραφεις χιλιομετρα:

Εχεις φθορες μηχανικες.

Εχεις λαδια

Εχεις φθορες στα λαστιχα

Εχεις φθορες σε φρενα κλπ κλπ κλπ

Πολυ χοντρικα σε ενα τυπικο αυτοκινητο πολης με ΦΘΗΝΗ συντηρηση, το χιλιομετρο δεν κοστιζει λιγοτερο απο 8cent, ΧΩΡΙΣ τα παγια εξοδα (τελη κυκλοφοριας κλπ).

Αν λοιπον εχεις να πας Αθηνα-Λαρισα και να επιστρεψεις εχεις καμια 60ρια ευρω επιπλεον εξοδα απο τα παραπανω, που ΚΑΝΕΙΣ δεν υπολογιζει. Συν τα 100 ευρω βενζινης-διοδιων: 160 ευρω το πηγαινε ελα με ενα φθηνο κοινο 1400ρακι και εισαι κομπλε. Συν τα τελη κυκλοφοριας κλπ

Αν τωρα το αμαξι ειναι mercedes/bmw/mini cooper/jeep/1800cc+++ τα 160 γινονται και 260 και 360 και οσο θες... Ειπαμε για ταξιδια το αμαξι στην Ελλαδα ειναι ειδος πολυτελειας, συγκρισιμο με το αεροπλανο πλεον. Ευτυχως που σαν χωρα εχει και καποιες υποδομες σε ανεκτα επιπεδα με Μεσα Μαζικης Μεταφορας.

Το χιλιομετρο σε βενζινη + οτι κλεβουν οι βενζινδες ειναι περιπου 15 λεπτα το 1600αρι αυτοκινητο.

Δημοσ.

120 ευρώ το δίκλινο το βράδυ; Ακριβά είναι για budget διακοπές. Αν ψάξεις στο booking περιοχή bayswater/queensway θα βρείς εύκολα με 50-60 ευρώ το δίκλινο και είναι και καράκεντρο πάνω απο το hyde park.

Μου προτινεις κανενα; ή απο pm γιατι εψαχνα συνεχεια και το ενα μια ετριζε το πατωμα και ειχε μουχλα, το αλλο σε εβαζαν σε υπογειο, στο αλλο δεν λειτουργει ασανσερ ή κανει θορυβο και αλλα πολλα :P Εκλεισα σε Best western αλλα αν θελω ακυρωνω.

Δημοσ.

Μου προτινεις κανενα; ή απο pm γιατι εψαχνα συνεχεια και το ενα μια ετριζε το πατωμα και ειχε μουχλα, το αλλο σε εβαζαν σε υπογειο, στο αλλο δεν λειτουργει ασανσερ ή κανει θορυβο και αλλα πολλα :P Εκλεισα σε Best western αλλα αν θελω ακυρωνω.

Πες ημερομηνίες. Σε όποιο έχω πάει εκει γύρω δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν είναι και 4ων αστέρων φυσικά αλλα όταν πάς για budget 3ημερο καλύτερα είναι νομίζω να ανεχτείς 1-2 πράγματα και να σου μείνει το 180ρι να το φάς σε μλκείες εκεί :P

http://www.booking.com/searchresults.el.html?label=gog235jc;sid=1b86986bfb5424334d338670fdf10849;checkin_monthday=31;checkin_year_month=2011-10;checkout_monthday=1;checkout_year_month=2011-11;class_interval=1;clear_group=0;group_adults=2;group_children=0;order=price_for_two;review_score_group=empty;score_min=0;ss_all=0;ssb=empty;radius=0;district=42

Δες αυτά για τυχαίες ημερομηνίες και προσάρμοσε το στις δικές σου. Τα περισσότερα αποτελέσματα σε αυτή την αναζήτηση είναι ξενοδοχεία τα οποία είναι το ένα δίπλα στο άλλο σε δύο διπλανούς δρόμους οπότε διαλέγεις αυτό με το καλύτερο rating. Ας πούμε το πρώτο έχει 7.7 με 800 reviews. Αξιοπρεπέστατο για τις 60 λίρες του ;)

Δημοσ.

Τηλέφωνο αν θες ακόμα είναι το 210 3530300 το οποίο είναι στο Ην. Βασίλειο να ξέρεις.

Αντιπρόσωπο στην Ελλάδα έχει την Swissport στο 210 3530418.

Δημοσ.

Πες ημερομηνίες. Σε όποιο έχω πάει εκει γύρω δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν είναι και 4ων αστέρων φυσικά αλλα όταν πάς για budget 3ημερο καλύτερα είναι νομίζω να ανεχτείς 1-2 πράγματα και να σου μείνει το 180ρι να το φάς σε μλκείες εκεί :P

http://www.booking.com/searchresults.el.html?label=gog235jc;sid=1b86986bfb5424334d338670fdf10849;checkin_monthday=31;checkin_year_month=2011-10;checkout_monthday=1;checkout_year_month=2011-11;class_interval=1;clear_group=0;group_adults=2;group_children=0;order=price_for_two;review_score_group=empty;score_min=0;ss_all=0;ssb=empty;radius=0;district=42

Δες αυτά για τυχαίες ημερομηνίες και προσάρμοσε το στις δικές σου. Τα περισσότερα αποτελέσματα σε αυτή την αναζήτηση είναι ξενοδοχεία τα οποία είναι το ένα δίπλα στο άλλο σε δύο διπλανούς δρόμους οπότε διαλέγεις αυτό με το καλύτερο rating. Ας πούμε το πρώτο έχει 7.7 με 800 reviews. Αξιοπρεπέστατο για τις 60 λίρες του ;)

Αυτο που μου προτινεις για την εποχη που θελω εγω (τελος Φεβρουαριου) αν προσθεσω το πρωινο που επιβαλλεται για μενα, παει σχεδον ιδιες τιμες. Απλα αυτο που εχω κλεισει ειναι σχδον διπλα στα πιο γνωστα αξιοθεατα. Αν προσθεσεις συγκοινωνιες κλπ μικρο το κερδος :) αα τα εισιτηρια του μετρο ποσο κοστιζουν; και για τρεις μερες συμφερει καμια καρτα διαρκειας; Στην ιστοσελίδα τους δεν καταλαβαίνω Χριστό :/

Δημοσ.

Αυτο που μου προτινεις για την εποχη που θελω εγω (τελος Φεβρουαριου) αν προσθεσω το πρωινο που επιβαλλεται για μενα, παει σχεδον ιδιες τιμες. Απλα αυτο που εχω κλεισει ειναι σχδον διπλα στα πιο γνωστα αξιοθεατα. Αν προσθεσεις συγκοινωνιες κλπ μικρο το κερδος :) αα τα εισιτηρια του μετρο ποσο κοστιζουν; και για τρεις μερες συμφερει καμια καρτα διαρκειας; Στην ιστοσελίδα τους δεν καταλαβαίνω Χριστό :/

Όχι για τρείς μέρες δεν συμφέρει η oyster. Θα παίρνεις τα daily που είναι 6.60 την ημέρα και είναι για όλα τα μέσα μεταφοράς. Ισχύει απο τη μέρα που θα το πάρεις μέχρι τις 4 το επόμενο πρωί. Daily θα πάρεις για κάθε μέρα που θα είσαι εκεί οπότε το κόστος συγκοινωνίας δεν είναι θέμα.

Το "δίπλα στα πιο γνωστά αξιοθέατα" δεν υπάρχει. Θα πάρεις μετρό θέλεις δε θέλεις για να δείς οτι πρέπει αλλα όπως και να χει το hyde park είναι μια χαρά starting point για να τριγυρίσεις το κέντρο.

Για τέλη φεβρουαρίου δες αυτά. Έχει 2 στάσεις μετρό και λεωφορείο τριγύρω που σε πάνε σχεδόν παντού.

http://www.booking.com/searchresults.el.html?label=gog235jc;sid=1b86986bfb5424334d338670fdf10849;checkin_monthday=24;checkin_year_month=2012-2;checkout_monthday=25;checkout_year_month=2012-2;class_interval=1;clear_group=0;district=42;group_adults=2;group_children=0;latitude=51.5129;longitude=-0.184;review_score_group=empty;si=ai%2Cco%2Cci%2Cre%2Cdi;ss=%CE%9B%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%BF%20Bayswater;ss_all=0;ssb=empty;ssne=%CE%9B%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%BF%20Bayswater;radius=0;order=price_for_two

Κατα τα άλλα το πρωινό δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Σε οποιοδήποτε μαγαζάκι στα πέριξ μπορείς να φάς αν και όποτε θές πλήρες και αξιοπρεπέστατο πρωινό με 5 λίρες και όχι τον ρημαδοκαφέ που θα σου δίνει το κάθε ξενοδοχείο. As you wish απο κει και πέρα. Ψάξε το θέμα "faq:ταξίδια εκδρομές κτλ" και κάνε αναζήτηση για λονδίνο για να μην πάς στα τυφλά. Έχουν γραφτεί και ξαναγραφτεί 100δες πράγματα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω εσάς τους ταξιδιάρηδες...

Τα λεφτά θα τα πάρω μαζί μου.. Κανένα 800αρι λέω.. Να τα αφήνω στο ξενοδοχείο στην βαλίτασα μου; Τι μου προτείνετε;

Δημοσ.

Να ρωτήσω εσάς τους ταξιδιάρηδες...

Τα λεφτά θα τα πάρω μαζί μου.. Κανένα 800αρι λέω.. Να τα αφήνω στο ξενοδοχείο στην βαλίτασα μου; Τι μου προτείνετε;

Πάρε κάποια αρχικά χρήματα και βγάλε απο atm όποτε χρειάζεσαι. Μοίρασε τις αναλήψεις σε 2-3 φορές για να είσαι γενικά οκ κ να μην έχεις όλα τα λεφτά μαζί σου.

Δημοσ.

Πάρε κάποια αρχικά χρήματα και βγάλε απο atm όποτε χρειάζεσαι. Μοίρασε τις αναλήψεις σε 2-3 φορές για να είσαι γενικά οκ κ να μην έχεις όλα τα λεφτά μαζί σου.

Έτσι έτσι. Βέβαια, παίζει πάντα το ενδεχόμενο να σου φάει το ΑΤΜ την κάρτα. Και να είναι και Σάββατο. Και να σου λένε μετά ότι "λα μπάνκα από Δευτέρα πάλι". Και μετά να κλαις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...