Uberalles_gr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Γεια χαρά σε όλους, γνωρίζεις κανείς πως μπορώ να επικοινωνήσω με την Easy Jet; Κάποιο email, τηλέφωνο;; Να ρωτήσω και κάτι άλλο: Είχα κάνει μία κράτηση μέσω Inernet πριν σχεδόν 9 μήνες με Easy Jet και τώρα δεν μπορώ να βρω την κράτησή μου μέσα από το site τους.. Κάπου είχα διαβάσει ότι μετά από 3 μήνες σβήνεται..Ισχύει κάτι τέτοιο; Επειδή είναι η 1η φορά που έκλεισα εισιτήρια μέσω Internet, τι χαρτιά πρέπει να έχω μαζί μου όταν θα φτάσω στο αεροδρόμιο;; Την κράτηση εκτυπωμένη; Τον κωδικό κράτησης;
ktiniatros Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Έκανες κράτηση πριν 9 μήνες; Το μόνο που χρειάζεται κανονικά είναι η ταυτότητα ή το διαβατήριο σου (ότι δήλωσες στην κράτηση). Με τον αριθμό τα βρίσκουν όλα στο σύστημα τους και σου εκτυπώνουν το boarding pass. Καλό θα ήταν να πας νωρίς. Αν και το checkin γίνεται αυτόματα, ίσως στην περίπτωση να μην έχει γίνει επειδή έκανες πολύ νωρίς την κράτηση. Αυτό για τους 3 μήνες δεν ισχύει. Έχω κάνει κράτηση 4 μήνες πριν και υπήρχε κανονικά μέχρι που πέταξα. Αν έχει κρατημένο το μέιλ με τον κωδικό κράτησης δοκίμασε να κάνεις login με αυτό (https://www.easyjet.com/el/myeasyjet/signin)
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Έκανες κράτηση πριν 9 μήνες; Το μόνο που χρειάζεται κανονικά είναι η ταυτότητα ή το διαβατήριο σου (ότι δήλωσες στην κράτηση). Με τον αριθμό τα βρίσκουν όλα στο σύστημα τους και σου εκτυπώνουν το boarding pass. Καλό θα ήταν να πας νωρίς. Αν και το checkin γίνεται αυτόματα, ίσως στην περίπτωση να μην έχει γίνει επειδή έκανες πολύ νωρίς την κράτηση. Αυτό για τους 3 μήνες δεν ισχύει. Έχω κάνει κράτηση 4 μήνες πριν και υπήρχε κανονικά μέχρι που πέταξα. Αν έχει κρατημένο το μέιλ με τον κωδικό κράτησης δοκίμασε να κάνεις login με αυτό (https://www.easyjet.com/el/myeasyjet/signin) Ναι είχα κάνει κράτηση πριν 9 μήνες για θέμα κόστους. Ήταν πιο φτηνά τα εισιτήρια. Όταν είχα πληρώσει με πιστωτική μου είχε έρθει ένα email με την κράτησή μου, όπου αναφέρει πόσα πλήρωσα, που ταξιδεύω, ποιοι ταξιδεύουν και τέτοια. Να το εκτυπώσω και αυτό για καλό και κακό; Δηλαδή η ταυτότητά μου αρκεί; Στο link που μου έδωσες μπαίνω αλλά δεν έχει την κράτησή μου.
Orgasmic Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Αν εχεις χρεωθει, δυσκολο να γινει στραβη. Καλου κακου εκτυπωσε και οτι εγγραφο εχεις απο την πιστωτικη. Οτι εγγραφο μπορεις να τυπωσεις παρτο μαζι σου.
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Και εγώ αυτό σκέφτομαι να κάνω.. Να εκτυπώσω και την κράτηση και να πάω και ο Θεός βοηθός..
klainmaingr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Ναι είχα κάνει κράτηση πριν 9 μήνες για θέμα κόστους. Ήταν πιο φτηνά τα εισιτήρια. Όταν είχα πληρώσει με πιστωτική μου είχε έρθει ένα email με την κράτησή μου, όπου αναφέρει πόσα πλήρωσα, που ταξιδεύω, ποιοι ταξιδεύουν και τέτοια. Να το εκτυπώσω και αυτό για καλό και κακό; Δηλαδή η ταυτότητά μου αρκεί; Στο link που μου έδωσες μπαίνω αλλά δεν έχει την κράτησή μου. Μόνο το mail χρειάζεται να εκτυπώσεις ούτως η άλλως. Εκεί είναι όλα τα στοιχεία της κράτησης όπως και ο κωδικός της. Σας ευχαριστούμε για την κράτησή σας: OMG1337 €20000.05 χρεώθηκαν στην Visa κάρτα σας 1337. Το επιβεβαιωμένο δρομολόγιό σας Επιβάτες Mr uberalles_gr Άνωβ κάτω ραχούλα έως Λονδίνο Gatwick (Νότιο Terminal) Αναχ. 12 January 2011 14:30 Αφ. 13 January 2028 16:00 Πτήση 5092 Το check in ανοίγει κάποτε 12:30 Το check in κλείνει όποτε 2011 13:50 Λονδίνο Gatwick (Νότιο Terminal) έως κάτω κορακιανά Αναχ. 16 February 2067 06:50 Αφ. 16 February 2069 12:05 Πτήση 5088 Το check in ανοίγει κάποτε 04:50 Το check in κλείνει όποτε 06:10 2 Καταγεγραμμένες αποσκευές ανά πτήση μεταξύ όλων των επιβατών για συνολικό βάρος 69kg Αν έχεις τα παραπάνω μαζί με το booking barcode που είναι και αυτό μέσα στο mail είσαι (easy)jet.
Uberalles_gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Ακριβώς αυτό το email έχω !! Ωραία το εκτυπώνω και είμαι κομπλέ!! Και κάτι τελευταίο επειδή είμαι άσχετος και 1η φορά ταξιδεύω εξωτερικό, αφού πάω Γερμανία χρειάζεται μόνο η ταυτότητά μου. Σωστά;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Έκανες κράτηση πριν 9 μήνες; [...] Αν μπορείς να το προγραμματίσεις, είναι ό,τι καλύτερο. Πρόσφατα "έκλεισα" για Βαρκελώνη στα τέλη Φεβρουαρίου. Και τώρα ψάχνομαι για το Πάσχα 2012. [...] Και κάτι τελευταίο επειδή είμαι άσχετος και 1η φορά ταξιδεύω εξωτερικό, αφού πάω Γερμανία χρειάζεται μόνο η ταυτότητά μου. Σωστά; Αρκεί να έχεις "νέου τύπου" ταυτότητα όπου τα στοιχεία σου είναι τόσο με ελληνικούς όσο και με λατινικούς χαρακτήρες. Αλλιώς διαβατήριο.
athlios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Αν μπορείς να το προγραμματίσεις, είναι ό,τι καλύτερο. Πρόσφατα "έκλεισα" για Βαρκελώνη στα τέλη Φεβρουαρίου. Και τώρα ψάχνομαι για το Πάσχα 2012. Απλα δεν ισχυει παντα οσο πιο νωρις τοσο πιο φθηνα για τα αεροπορικα γιατι καμια φορα βγαζουν προσφορες για 2-3 μηνες μετα πχ.
Uberalles_gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Οκ είμαι καλυμμένος και με την ταυτότητα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδια. Και εννοείται ότι ψάχνω και εγώ για Πάσχα από τώρα.. Καμία Βαρκελώνη λέω.. Θα δω καλά να είμαστε!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Απλα δεν ισχυει παντα οσο πιο νωρις τοσο πιο φθηνα για τα αεροπορικα γιατι καμια φορα βγαζουν προσφορες για 2-3 μηνες μετα πχ. Όντως, υπάρχει περίπτωση να βρεις καλή προσφορά τελευταία στιγμή αλλά προτιμώ να είμαι σίγουρος. Κι ούτως ή άλλως, δεν πιστεύω ότι αν βγάλω σήμερα (για παράδειγμα) με 110 ευρώ το Αθήνα-Βαρκελώνη-Αθήνα, θα βρω εισιτήριο τελευταίας στιγμής με 50 ευρώ. Θέλω να πω, η διαφορά θα είναι ελάχιστη σε σχέση με την αγωνία που θα έχω μήπως και δεν βρω ή μήπως βρω τελικά στην τριπλάσια τιμή. Οκ είμαι καλυμμένος και με την ταυτότητα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδια. Και εννοείται ότι ψάχνω και εγώ για Πάσχα από τώρα.. Καμία Βαρκελώνη λέω.. Θα δω καλά να είμαστε!! Μπα, δεν έχουν βγάλει ακόμη τιμές για το Πάσχα. Αλλά φαντάσου ότι για Μάρτιο 2012, η easyJet έχει το Αθήνα-Μιλάνο-Αθήνα στα... 60 ευρώ.
Uberalles_gr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το ίδιο ισχύει και για Ρώμη !! 60 ευρώ πήγαινε έλα ... αλλά βάλε και κανένα 20 οι αποσκευές άρα 80. 80 ευρώ !!!! Τι να λέμε... Και πριν μερικές μέρες ήρθα από Καβάλα-Αθήνα, με ΚΤΕΛ, σχεδόν 10 ώρες ταξίδι με 55 ευρώ ... ρε πλάκα κάνετε..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το ίδιο ισχύει και για Ρώμη !! 60 ευρώ πήγαινε έλα ... αλλά βάλε και κανένα 20 οι αποσκευές άρα 80. 80 ευρώ !!!! Τι να λέμε... Αποφεύγω να παίρνω βαλίτσα στην easyJet. Όλα στο χέρι! Και πριν μερικές μέρες ήρθα από Καβάλα-Αθήνα, με ΚΤΕΛ, σχεδόν 10 ώρες ταξίδι με 55 ευρώ ... ρε πλάκα κάνετε.. Για δοκίμασε να έρθεις από Καβάλα στην Αθήνα με δικό σου αυτοκίνητο... Αν βάλεις βενζίνες και διόδια, πάνω από 60 ευρώ θα πληρώσεις.
Jason13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Αποφεύγω να παίρνω βαλίτσα στην easyJet. Όλα στο χέρι! Για δοκίμασε να έρθεις από Καβάλα στην Αθήνα με δικό σου αυτοκίνητο... Αν βάλεις βενζίνες και διόδια, πάνω από 60 ευρώ θα πληρώσεις. Θα κλεισω σε λιγο εισιτηρια για Λονδινο με easyjet μεσω viva που παει 22 ευρω φθηνοτερα και δεν θα βαλω βαλιτσα. Μεσα στην χειραποσκευη 46χ35χ25 που διαβασα επιτρεπεται να βαλουμε κανα ρουχο ; Ειμαστε δυο ατομα αρα δυο χειραποσκευες; Τι να προσεξω με τις χειραποσκευες στην easyjet; Γιατι σε γαμ@νε με τις εξτρα ψευτοχρεωσεις.. * Διαβασα οτι οι χειραποσκευες δεν εχουν οριο αλλα να ειναι λογικο το βαρος.
ktiniatros Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Θα κλεισω σε λιγο εισιτηρια για Λονδινο με easyjet μεσω viva που παει 22 ευρω φθηνοτερα και δεν θα βαλω βαλιτσα. Μεσα στην χειραποσκευη 46χ35χ25 που διαβασα επιτρεπεται να βαλουμε κανα ρουχο ; Ειμαστε δυο ατομα αρα δυο χειραποσκευες; Τι να προσεξω με τις χειραποσκευες στην easyjet; Γιατι σε γαμ@νε με τις εξτρα ψευτοχρεωσεις.. * Διαβασα οτι οι χειραποσκευες δεν εχουν οριο αλλα να ειναι λογικο το βαρος. Βάζεις ότι θες μέσα στη χειραποσκευή. Εννοείται υγρά το καθένα μέχρι 100μλ και σε σακουλάκι. Από μία χειραποσκευή ο καθένας. Γενικά δεν είναι αυστηροί (τουλ. όχι όσο η ryanair), αλλά κανονίστε να μην έχετε άλλη χειραποσκευή, ακόμα και μικρή γυναικεία τσάντα μετράει για χειραποσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.