Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Εχω ενα περιεργο "θεματακι" με μια αγορα απο το αμαζον. Συγκεκριμενα καποια στιγμη τoν Οκτωβριο ειχα παραγγειλει κατι βιβλια. Εστω παραγγελια Χ. Η παραγγελια αργησε καπως και τους στελνω μηνυμα οποτε μου ξαναστελνουν τα βιβλια σε μια παραγγελια εστω Ψ και μου λενε πως αν μου ερθουν και οι δυο τελικα να μην κρατησω τη μια. Ολα καλα. Μου ερχεται η Ψ και μετα απο καποιες μερες ερχεται η Χ και δεν την παραλαμβανω. Πριν καποιες μερες λαμβανω αυτο το μεηλ με θεμα Undeliverable shipment received for Order που αφορα την Χ Hello, We are writing to let you know that one of your packages (αριθμος παραγγελιας Χ) has been returned to our fulfillment centre as undeliverable. Some common causes for undeliverable packages are listed here: ΛΙΝΚ When a package is returned to us for this reason and you haven't requested a replacement order, we return the item(s) to our inventory and issue a full refund (including delivery charges). We will send a refund confirmation to you separately. We are unable to resend orders that are returned to us as undeliverable. If you still wish to receive these items, please return to our website to place a new order. If you need to change an existing delivery address for future orders, please update your address book via Your Account at: ΛΙΝΚ The delivery address listed for the returned order is: (Διευθυνση μου) Δεν κανω καμια ενεργεια. Σημερα ομως μου χτυπησε ο ταχυδρομος και μου λεει πως στο ταχυδρομειο εχω αφησει εδω και καιρο μια παραγγελια απο το Amazon (η οποια μπορει να ειναι μονο η Χ) η οποια εχει παει σε καποιο αλλο ταχυδρομειο εδω κοντα (κεντρο διαλογης??) και να παω να την παρω. Και ρωταω το εξης. Βγαζει κανεις ακρη απο ολο αυτο? Πως γινεται να μου στελνει το Αμαζον πως θα μου κανει refund τα χρηματα της παραγγελιας Χ (τα οποια σκοπευω φυσικα να τους τα επιστρεψω αν μπουν στο λογαριασμο μου) ενω η παραγγελια Χ (με βαση τα οσα ειπε ο ταχυδρομος) βρισκεται στο ταχυδρομειο??
arxangelos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Πανε παρε τα βιβλια κ θα τα χεις δυο φορες και τσαμπα απο οτι καταλαβα γτ πηραν την Χ παραγγελια πισω αρα θα σε κανουν REFUND...σιγα...
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Μα το mail για το refund ηρθε καμποσες μερες πριν. Ο ταχυδρομος με ενημερωσε σημερα πως τα βιβλια βρισκονται ακομα στο ταχυδρομειο. Αρα δε νομιζω να πηραν τη Χ πισω...
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 To oτι μου φαινεται περιεργο να μου λενε "παρε πισω τα λεφτα σου γιατι μας επεστραφη η πρωτη παραγγελια" ενω η παραγγελια δεν τους επεστραφη και οχι μονο αυτο, αλλα μου εστειλαν και δευτερη που παρελαβα κανονικα.
kostas_dr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Κάποιος, κάπου στο amazon, δεν τα υπολόγισε σωστά.
gpgalanis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Τσεκαρε πρωτα να βεβαιωθεις οτι ειναι στο ταχυδρομείο.
A_panM Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Σκέφτομαι να αγοράσω αυτόν τον δέκτη http://www.amazon.co.uk/Openbox-S10-PVR-Satellite-Receiver/dp/B004QDS9UU/ref=sr_1_65?ie=UTF8&qid=1360147985&sr=8-65. Πόσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά?Ισχύει το αγορές πάνω από 25λίρες τα μεταφορικά είναι δωρεάν...Δεν έχω αγοράσει από το άμαζον στο παρελθόν.
kostas_dr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Dispatched from and sold by κάποια εταιρεία που δεν είναι απευθείας το amazon. Κανονικά, θα πρέπει να σε χρεώσει μεταφορικά. Θα δεις στο τέλος το πόσο θα σε χρεώσει πριν κάνεις την τελική ενέργεια.
A_panM Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 α υπάρχει τέτοια επιλογή δεν το ήξερα... EDIT: Μόλις το τσέκαρα, χρεώνει μεταφορικά.
kostas_dr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2013 Υπάρχουν αρκετά προϊόντα που δεν τα πουλά απευθείας το amazon, αλλά μέσω αυτού διάφορες άλλες εταιρείες. Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν, σίγουρα, αν το προϊόν είναι dispatched from and sold by amazon.
maxdore217 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Επειδή η κάρτα που έχω βάλει να κάνω αγορά δεν έχει όλο το ποσό ( λείπει 1€ ) πόσες μέρες μου δίνει για να τα τοποθετήσω μέσα ξέρει κάποιος?
empire21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Χθες παρέλαβα αυτόν τον εκτυπωτή αλλά δυστυχώς φαίνεται πως έχει πρόβλημα.Κάθε φορά παίρνει στραβά την σελίδα με αποτέλεσμα να την τσακίζει και να κολλάει μέσα στον εκτυπωτή. Τα έξοδα της αποστολής για να τον επιστρέψω θα μου τα δώσει το amazon όπως διάβασα, και αν ναι πως ακριβώς θα γίνει;
Brandtobrand Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 http://www.amazon.co.uk/gp/cobrandcard/marketing.html?pr=ukconcbcc&place=help&ad=HLP01 Αmazon credit card.. Βασικά ισχύει για την Ελλάδα?Λέω να βγαλλω αυτή την καρτα για αγορές από το άμαζον...Τώρα όπως την περογράφουν καλή φαίνεταιΑξίζει όμως??? Την έχει κανείς?Και κάτι άλλο,μπορώ να την χρησιμοποήσω για άλλες αγορές εντός Ελλάδας?Και το βασικότερο,που την πληρώνω?????
sokelas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 http://www.amazon.co.uk/gp/cobrandcard/marketing.html?pr=ukconcbcc&place=help&ad=HLP01 Αmazon credit card.. Βασικά ισχύει για την Ελλάδα? Λέω να βγαλλω αυτή την καρτα για αγορές από το άμαζον... Τώρα όπως την περογράφουν καλή φαίνεται Αξίζει όμως??? Την έχει κανείς? Και κάτι άλλο,μπορώ να την χρησιμοποήσω για άλλες αγορές εντός Ελλάδας? Και το βασικότερο,που την πληρώνω????? Και γω σημερα το πρωι αυτο κοιτουσα και ηθελα να ρωτησω για αυτην , επειδη κανω τακτικα αγορες απο το amazon . αν αξιζει και μπορουμε εδω και εμεις Ελλαδα να την βγαλουμε, και να εχουμε καποιο κερδος στις αγορες χωρις να μας γδαρουμε(σαν πιστωτικη εννοω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα