Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τα πω εν συντομία έκανα μια παραγγελια μέσω του Amazon όχι πολλά χρήματα, αλλά δεν εχει σημασία.

Το προϊόν δεν έφτασε ποτέ μιας και δεν ήταν καν συστημένο κάτι που δυστυχώς δεν κατάλαβα αλλιώς δεν θα έκανα την αγορά..

Αυτά για την Ιστορία .. Το θέμα είναι άλλο. Ότι η Ελλαδιτσα δεν καλύπτεται απο την ασφάλεια που παρέχει το Amazon στις άλλες χώρες.. Πολλοί ίσως το ξέρουν εγώ τώρα το έμαθα και το γνωστοποιώ για να το μάθουν και άλλοι..

Αυτή είναι η απάντηση τους.

> Hello from Amazon.com.

>

> We are writing to follow up regarding order χχχχχχχχχχχχχχ. This

> order was shipped to a country that is not currently supported by Amazon's

> A-to-z Guarantee.

>

> Since the destination country is unsupported, we cannot pursue an A-to-z

> Guarantee claim for this order.

>

> For future reference, only buyers who live in the following countries are

> covered under the Amazon A-to-z Guarantee for qualified purchases:

> Australia, Belgium, Brazil, Canada, Denmark, Finland, France, Germany,

> Great Britain, Hong Kong, Iceland, Ireland, Italy, Japan, Republic of

> Korea, Mexico, Netherlands, New Zealand, Northern Ireland, Norway,

> Portugal, Scotland, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, the United

> Kingdom, and the United States. (including U.S. protectorates, e.g. Puerto

> Rico, U.S. Virgin Islands, Guam, American Samoa, APO/FPO, etc.).

>

> For more information on ordering from outside the United States, please

> see:

>

> http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html/?nodeId=200783670

>

> Thank you for your understanding in this matter and for shopping with

> Amazon.com.

>

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα.να ρωτησω κατι?εχω την ΑΤΕ prepaid και θελω να κανω αγορα στο amazon.co.uk .Εχω βαλει προιντα διευθυνση,την καρτα, παω "proceed to checkout" ολα κανονικα μεχρι το προτελευταιο σταδιο (payment).Εκει υποτιθεται οτι φορτωνει για λιγο μεχρι να σου δειξει την διαθεσιμη κάρτα...αλλα σε μενα δεν σταματαει να κανει loading...το εχω δοκιμασει πολλες φορες και παντα το ιδιο απλα δεν σταματαει το loading για να μου δειξει την καρτα.μπορει κανεις ν βοηθησει?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πειραιως χρησιμοποιω εγω. Οτι σου βγαλει το αμαζον θα πληρωσεις τιποτα παραπανω.

Αυτό δεν νομίζω να ισχύει αφού η τιμολόγηση γίνεται σε λίρες και έτσι υπάρχει προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος 2%.

Δημοσ.

Μια απορια, εχω παραγγειλει μια ξυριστικη μηχανη απο τις 21 του μηνα, και ακομα να μου ερθει! amazon.uk το παραγγειλα και ελεγε οτι θα ερθει μεχρι τις 30 Aυγουστου, αλλα εγω δεν εχω παραλαβει κατι, ουτε χαρτι εχω βρει κατω. Πως να στειλω μηνυμα στο πωλητη?

Link.png Site: AΥΤΟ εχω παραγγειλει

Δημοσ.

Μια απορια, εχω παραγγειλει μια ξυριστικη μηχανη απο τις 21 του μηνα, και ακομα να μου ερθει! amazon.uk το παραγγειλα και ελεγε οτι θα ερθει μεχρι τις 30 Aυγουστου, αλλα εγω δεν εχω παραλαβει κατι, ουτε χαρτι εχω βρει κατω. Πως να στειλω μηνυμα στο πωλητη?

Link.png Site: AΥΤΟ'>http://www.amazon.co...0_i00']AΥΤΟ εχω παραγγειλει

Πωλητής είναι το ίδιο το amazon οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να βγεις χαμένος. Οι ημερομηνίες που αναγράφονται ειναι ενδεικτικές. Περίμενε ακόμα μια εβδομάδα (Αυγουστο είχαμε). Στις 12 του μηνός μπες στο λογαριασμό σου, δες τις παραγγελίες σου και δεξιά της παραγγελιας σου γράφει επικοινωνία με τον πωλητη. Εκεί γράψε οτι δεν εχεις παραλάβει ακόμα.

Δημοσ.

Πωλητής είναι το ίδιο το amazon οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να βγεις χαμένος. Οι ημερομηνίες που αναγράφονται ειναι ενδεικτικές. Περίμενε ακόμα μια εβδομάδα (Αυγουστο είχαμε). Στις 12 του μηνός μπες στο λογαριασμό σου, δες τις παραγγελίες σου και δεξιά της παραγγελιας σου γράφει επικοινωνία με τον πωλητη. Εκεί γράψε οτι δεν εχεις παραλάβει ακόμα.

οκ, θα κανω αυτο που μου ειπες, θα το αφησω μεχρι και την αλλη εβδομαδα! Παντως μπηκα στην παραγγελεια μου, και ακομα δεν μπορω να βρω το σχετικο ''κουτακι'' που να γραφει τιποτα για επικοινωνια με τον πωλητη!

Μονο αυτα βλεπω δεξια

No tracking information.

Return Items

Δημοσ.

Για τη συγκεκριμένη παραγγελία στα δεξιά δεν βλέπεις διάφορα κουμπιά;

Untitled.jpg

Δεν μου εχει ολα αυτα τα κουμπια, εμενα εχει μονο ενα...το return items! Πως γινεται αυτο???

Δημοσ.

Eτσι ειναι το δικο μου

http://img4.imagesha...68/90734511.jpg

Όταν η διεκπεραίωση γίνεται απο το amazon η διαδικασία ειναι λίγο διαφορετική.

Πάνω πάνω δεξιά πάτα Help

Μετα στο μέσο δεξιά πάτα το κουμπί Contact Us

Διάλεξε την παραγγελία σου

Στο πεδίο 2 Tell us more about your issue κάνε τις αναλογες επιλογες

Δημοσ.

Σε παραγγελεία από amazon.co.uk έχω στο καλάθι μου ορισμένα parts με seller το ίδιο το amazon και άλλα από 3ους sellers. Στο checkout βλέπω VAT (23%) μόνο για τα parts που αγοράζω από το ίδιο το amazon. Η ερώτηση είναι εάν στην εφορία μπορώ να περάσω μόνο τα 407.06 ή όλο το ποσό (657.77)??

amazon.png

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα.να ρωτησω κατι?εχω την ΑΤΕ prepaid και θελω να κανω αγορα στο amazon.co.uk .Εχω βαλει προιντα διευθυνση,την καρτα, παω "proceed to checkout" ολα κανονικα μεχρι το προτελευταιο σταδιο (payment).Εκει υποτιθεται οτι φορτωνει για λιγο μεχρι να σου δειξει την διαθεσιμη κάρτα...αλλα σε μενα δεν σταματαει να κανει loading...το εχω δοκιμασει πολλες φορες και παντα το ιδιο απλα δεν σταματαει το loading για να μου δειξει την καρτα.μπορει κανεις ν βοηθησει?

Μια ιδέα που μπορώ να σου προτείνω είναι να το τσεκάρεις με διαφορετικό browser από αυτόν που χρησιμοποιείς συνήθως.

Και μία ερώτηση και από εμένα. Αγόρασα ένα προιόν αξίας 40€ κατά λάθος - με πωλητή το ίδιο το Άμαζον UK - και δεν πρόλαβα να το ακυρώσω. Διατυπώνοντας αίτημα για ακύρωση μου απάντησαν με ε-μαιηλ ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό διότι έχει ήδη αποσταλεί, παρόλαυτα μπορώ να αρνηθώ την παραλαβή του και να επιστραφεί σε αυτούς. Βεβαίως, συνεχίζει το μαίηλ, αν δεν μπορείτε να αρνηθείτε παραλαβή κάντε το return κ.λπ.

Επειδή δεν υπάρχει tracking number και πιστεύω ότι θα σταλεί στο σπίτι μου από τα ΕΛΤΑ μιας και είναι standard delivery, ξέρει κανείς αν μπορώ να αρνηθώ παραλαβή όταν έρθουν τα ΕΛΤΑ ή γίνεται μόνο με τα courier αυτό?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ρώτησα σήμερα την ταχυδρόμο σχετικά με την άρνηση παραλαβής και μου είπε κανένα πρόβλημα, όταν έρθει αρνείσαι παραλαβή και επιστρέφεται! Με τα χρήματα μόνο μου λέει το πώς θα τα βρεις είναι δικό σου θέμα, κάτι που εννοείται δηλαδή! Όταν έχω νεότερα θα ενημερώσω για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται.

Καλό μεσημέρι!

• Moderators
Δημοσ.

Θα τα πω εν συντομία έκανα μια παραγγελια μέσω του Amazon όχι πολλά χρήματα, αλλά δεν εχει σημασία.

Το προϊόν δεν έφτασε ποτέ μιας και δεν ήταν καν συστημένο κάτι που δυστυχώς δεν κατάλαβα αλλιώς δεν θα έκανα την αγορά..

Αυτά για την Ιστορία .. Το θέμα είναι άλλο. Ότι η Ελλαδιτσα δεν καλύπτεται απο την ασφάλεια που παρέχει το Amazon στις άλλες χώρες.. Πολλοί ίσως το ξέρουν εγώ τώρα το έμαθα και το γνωστοποιώ για να το μάθουν και άλλοι..

Αυτή είναι η απάντηση τους.

> Hello from Amazon.com.

>

> We are writing to follow up regarding order χχχχχχχχχχχχχχ. This

> order was shipped to a country that is not currently supported by Amazon's

> A-to-z Guarantee.

>

> Since the destination country is unsupported, we cannot pursue an A-to-z

> Guarantee claim for this order.

>

> For future reference, only buyers who live in the following countries are

> covered under the Amazon A-to-z Guarantee for qualified purchases:

> Australia, Belgium, Brazil, Canada, Denmark, Finland, France, Germany,

> Great Britain, Hong Kong, Iceland, Ireland, Italy, Japan, Republic of

> Korea, Mexico, Netherlands, New Zealand, Northern Ireland, Norway,

> Portugal, Scotland, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, the United

> Kingdom, and the United States. (including U.S. protectorates, e.g. Puerto

> Rico, U.S. Virgin Islands, Guam, American Samoa, APO/FPO, etc.).

>

> For more information on ordering from outside the United States, please

> see:

>

> http://www.amazon.co...odeId=200783670

>

> Thank you for your understanding in this matter and for shopping with

> Amazon.com.

>

Βεβαια το θεμα εδω ειναι για το amazon.co.uk, ενω η αγορα σου απο ο,τι φαινεται εγινε απο το amazon.com (και μαλιστα απο τριτο πωλητη) απο το οποιο σχεδον κανεις απο Ελλαδα και οχι μονο, δεν αγοραζει για πολλους λογους, κυριως οικονομικους αφου συνηθως η τελικη τιμη ειναι πολυ πανω απο τις Ελληνικες, μπαινουν τελωνεια στη μεση κλπ.

Και μία ερώτηση και από εμένα. ...

Επειδή δεν υπάρχει tracking number και πιστεύω ότι θα σταλεί στο σπίτι μου από τα ΕΛΤΑ μιας και είναι standard delivery, ξέρει κανείς αν μπορώ να αρνηθώ παραλαβή όταν έρθουν τα ΕΛΤΑ ή γίνεται μόνο με τα courier αυτό?

Αν ειναι κατι μικρο και ελαφρυ ομως και στο φερει σπιτι και το αφησει χωρις να χτυπησει κλπ, δεν θα μπορεσεις να κανεις αρνηση παραλαβης, οποτε θα πρεπει να τρεχεις ταχυδρομειο να περιμενεις ουρες κλπ ωστε να το στειλεις πισω.

Επισης στις περιπτωσεις αυτες που το λαθος δεν ειναι δικο τους αλλα του πελατη, θα χρεωθεις τα μεταφορικα που πληρωσες + αυτα που θα πληρωσεις στα ΕΛΤΑ αν δεν κανεις αρνηση παραλαβης. Αυτα ειναι τα θεωρητικα συμφωνα με τις σελιδες τους, πες μας τι εγινε μολις ξεμπερδεψεις και γινει το refund.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...