Aspidas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 1)Και εγώ αυτή χρησιμοποιώ. Μια φορά την καταχωρείς και τέλος. 2)Περισσότερο ασφαλές είναι το amazon από τα ελληνικά e-shop. 3)Ναι οπότε να έχεις χρήματα μέσα. Προσοχή γιατί στο amazon.co.uk οι τιμές είναι σε λίρες και μόνο στο check-out κάνει μετατροπή. 4)Τι επιβεβαίωση; Διαλέγεις, πληρώνεις και περιμένεις τα πράγματα είτε στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σου είτε στην πόρτα σου με κούριερ. 5)Εξαρτάται. Μου έχουν έρθει πράγματα σε 3 μέρες αλλά και σε 2 βδομάδες. Αν δεν πέσεις σε κακοκαιρίες ή απεργίες είσαι ΟΚ. 6)Ναι. Αν δεις κάτι σπασμένο με το που ανοίξεις το δέμα, βγάλτο μια φωτογραφία και στείλε τη στο amazon. Θα σου το αντικαταστήσουν. Έχω ψωνίσει βιβλία, ηλεκτρονικά, επιτραπέζια, ταινίες κλπ και μόνο μια φορά μου ήρθε κάτι σπασμένο. Ήταν μία θήκη από το Star Trek Movie Collection. Μου έστειλαν καινούργιο Collection και όταν τους είπα ότι μόνο το ένα DVD ήθελα μου είπαν δεν πειράζει, είσαι καλός πελάτης κράτα και τη δεύτερη. Προσοχή αυτά που θα πάρεις να γράφουν: Eligible for FREE Super Saver Delivery. Η αξία τους είναι πολύ μικρή για να περάσει εκτελωνισμό. Οπότε όπως και να στα στείλουν κανονικά θα σου έρθουν. Το θέμα είναι να στέλνουν Ελλάδα. Όσο για την παραγγελία σου το amazon στέλνει είτε με κούριερ οπότε το παραλαμβάνεις στην πόρτα σου είτε συστημένο οπότε το παραλαμβάνεις στο ταχυδρομείο. Με τους πωλητές που συνεργάζεται καλύτερα να επικοινωνείς πριν κάνεις παραγγελία γιατί αν γίνει καμιά στραβή δεν σε καλύπτει το amazon όπως κάνει για τα δικά του πράγματα. Σε ευχαριστώ πολύ, κάτι τελευταίο αν είναι εύκολο! Θα ενημερωθώ όταν γίνει αποστολή από το amazon στις πληροφορίες παραγγελίας?
DominatorXL Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Δεν έχω κάνει αγορές με κάρτα από ΤΤ και ο λόγος είναι ότι πριν 3 χρόνια που την έβγαλα μου είπαν ότι "για τη δική σας ασφάλεια" δεν επιτρέπονται αγορές μέσω internet. Με πειραιώς δουλεύω από τότε χωρίς κανένα πρόβλημα. Πήγα Eurobank και έκανα την Maestro μου Debit MasterCard, μου είπανε πως δεν θέλει ενεργοποίηση ή κατί τετοίο άλλα πάλι από Γερμανία μου λένε πάλι πως δεν μπορούν να κάνουν ανάληψη από τον λογαριασμό, ενώ στο site τους λέει πως δέχονται Debit MasterCard. Μου έχουν σπάσει τα νεύρα.....
demessakis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Το παρακάτω, το έγραψα και εδώ, αλλά δεν έλαβα απάντηση Λοιπόν, έχω κάποιες απορίες: - Για αγορά μέσω paysafe, τι διαδικασία, πρέπει να ακολουθήσω; - Ηλεκτρονικές συσκευές, μπορώ να αγοράσω (καμιά φωτογραφική μηχανή, κανά mp3/cd player); - Αν παραγγείλω καμιά ταινία (dvd), θα παίζει σίγουρα, ή θα πρέπει να τσεκάρω πάντα το region code;
mentoras99 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2012 Θελω να αγορασω κατι απο amazon uk, με την χρεωστικη καρτα της πειραιως. Εχει αγορασει κανεις με αυτο τον τροπο? Η Πειραιως θα με χρεωσει κατι εξτρα(προμηθεια) για αυτη τη συναλλαγη; Ή το μονο που θα χρεωθω, θα ειναι το κοστος του προιοντος οπως το τιμολογει το amazon?
CROM271 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Θελω να αγορασω κατι απο amazon uk, με την χρεωστικη καρτα της πειραιως. Εχει αγορασει κανεις με αυτο τον τροπο? Η Πειραιως θα με χρεωσει κατι εξτρα(προμηθεια) για αυτη τη συναλλαγη; Ή το μονο που θα χρεωθω, θα ειναι το κοστος του προιοντος οπως το τιμολογει το amazon? Πειραιως χρησιμοποιω εγω. Οτι σου βγαλει το αμαζον θα πληρωσεις τιποτα παραπανω. Το παρακάτω, το έγραψα και εδώ, αλλά δεν έλαβα απάντηση Λοιπόν, έχω κάποιες απορίες: - Για αγορά μέσω paysafe, τι διαδικασία, πρέπει να ακολουθήσω; - Ηλεκτρονικές συσκευές, μπορώ να αγοράσω (καμιά φωτογραφική μηχανή, κανά mp3/cd player); - Αν παραγγείλω καμιά ταινία (dvd), θα παίζει σίγουρα, ή θα πρέπει να τσεκάρω πάντα το region code; Δεν δεχεται paysafe το αμαζον
Tzimmys Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Ρε παιδιά, μου έχει σπάσει τα νεύρα. Προσπαθβ να κάνω μιαν αγορά, και στο check out μου πετάει αυτό We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order by changing its quantity to 0 and clicking the update button below. 1
PETROS13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Νομίζω ναι ρε γαμώτο... Link μάλλον το θεωρούν σαν υγρό.. έπρεπε κανονικά να το στέλνει δες από εδώ http://www.discount-supplements.co.uk/sports-supplements-whey-protein-nutrisport-whey-protein-isolate-5kg αλλά θα έχει και μεταφορικά
g_alkis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 O συγκεκριμένος πωλητής έχει κάνει το εξής μπέρδεμα. Στην καρτέλα που γράφει σε ποιες χώρες στέλνει δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα. Πιο κάτω γράφει οτι στέλνει αλλά αυτό δεν το "βλέπει" το άμαζον. Το άμαζον "βλέπει" μόνο την επίσημη καρτέλα. Για αυτό δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις στην αγορά. Ή ο πωλητής ξέχασε να ανανεώσει την επίσημη καρτέλα (δείγμα ασόβαρου πωλητή κατά τη γνώμη μου) ή θα σου ζητήσει να το κανονίσετε εκτός άμαζον. Και στα στέρεα υλικά που πουλάει πάλι δεν επιτρέπει.
Tzimmys Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Καλά που με προετίμασες, αλλά εκτός amazon θα πάρει τα φρύδια μου... Πάντψς, έχει 4,7 αστέρια στα 5 με κοντά στις 3.000 αξιολογίσεις. Του έστειλα mail και θα δούμε... μάλλον το θεωρούν σαν υγρό.. έπρεπε κανονικά να το στέλνει δες από εδώ http://www.discount-...ein-isolate-5kg αλλά θα έχει και μεταφορικά Καλή τιμή φίλε. Το site το ξέρουμε? Είναι αξιόπιστο?
Moderators matrixxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Επιστρεφω μετα απο καιρο στο θεμα (αν και βλεπω εχετε φτιαξει "παιδακι" του αρχικου "αμαζον δωρεαν μεταφορικα για πανω απο 25 λιρες"), για να ρωτησω οποιον εχει αποψη. Θα ηταν πολυ χρησιμο μαλιστα να μας πει καποιος που εχει επαφη (αν δουλευει θα ηταν το ιδανικο) με ΕΛΤΑ. Ενα bluray (μια σταλια πακετακι δηλαδη) φευγει με royal Δευτερα 13-2-2012 για Αθηνα. Φτανει Παρασκευη 17-2-2012 στο κουτι στο σπιτι μου. Αλλο ενα bluray (ιδιο πακετακι αν και δεν το εχω δει ακομα ) φευγει μια μερα μετα το πρωτο, Τριτη 14-2-2012. Παρασκευη 24-2-2012 βραδυ ακομα δεν εχει φτασει. Ειναι 3η φορα που συμβαινει κατι τετοιο (1 μερα διαφορα στην αποστολη με ιδιο τροπο = 10 μερες διαφορα στην ληψη). Επειδη ειμαι σιγουρος οτι μ@λακιζεται ο ταχυδρομος μου, ειπα να ρωτησω μπας και καποιος απο μεσα εχει καμια καλη "δικαιολογια". Πχ οτι φευγει μονο μια φορα τη βδομαδα ή ακομα αραιοτερα αποστολη για τα πραγματα της royal προς Ελλαδα. (Ολα ακριβως ιδια, αμαζον ο πωλητης και στα δυο, royal, μεγεθος/βαρος πακετου κλπ) Ψιλιαζομουν παλιοτερα οτι μπορει να εχει ξεμεινει σε κανενα κλουβι ειτε εξω ειτε εδω μεχρι να "πεσει" το πακετακι μου με επομενη φουρνια, αλλα θα μου τυχαινε τοσο σπανιο στατιστικα πραγμα 3 φορες;
Tzimmys Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Καλά που με προετοίμασες, αλλά εκτός amazon θα πάρει τα φρύδια μου... Πάντως, έχει 4,7 αστέρια στα 5 με κοντά στις 3.000 αξιολογήσεις. Του έστειλα mail και θα δούμε... http://www.discount-supplements.co.uk/sports-supplements-whey-protein-nutrisport-whey-protein-isolate-5kg Καλή τιμή φίλε. Το site το ξέρουμε? Είναι αξιόπιστο? Το έψαξα, το site είναι μια χαρά αξιόπιστο, αλλά για μεταφορικά χρεώνει 15 λίρες. Πάλι ξεφεύγουμε...
pOLoS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 το discount-supplements.co.uk είναι είναι αξιόπιστο έχω ψωνίσει αρκετές φορές από εκεί και με αγορές πάνω από 250€ έχει δωρεάν μεταφορικά όσες φορές έχω δοκιμάσει να αγοράσω συμπληρώματα από amazon με πωλητή το Discount Supplements ή κάποιον άλλο, δε μπορώ να παραγγείλω γιατί δε στέλνουν Ελλάδα , πιθανών το amazon να μη στέλνει συμπληρώματα εκτός Αγγλίας ή απλά να έτυχε σε ότι έχω δοκιμάσει να παραγγείλω
Tzimmys Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Με το Amazon, λογικά όπως τα λες θα είναι, γιατί δοκίμασα και άλλους και εφαγα πόρτα απ΄όλους. Το discount-supplements.co.uk, φτηνό, αξιόπιστο, αλλά για μεταφοτικά θέλει άλλα 15 λίρες. Πολλά είναι. Και 52 το προιόν... Ξεφύγαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα