Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας...Σημερα γραφτηκα στο amazon.co.uk και ψιλοκαταλαβα την ολη διαδικασια...Εχω σταμπαρει κατι μικροαγορες(dvds...)που συνολικα κοστιζουν 30 λιρες περιπου(35 ευρω κοντα)...Τα προιοντα αυτα ειναι '...qualified for FREE super saver delivery...'αρα οπως καταλαβα ειναι τζαμπα τα μεταφορικα...Στα delivery options ομως διαβασα τους ορους μεταφορων για καθε προιον υπαρχει επιπελον ποσο μεταφορων(συγκεκριμενα 2,20 ευρω για καθε dvd πχ )...Αυτο το ποσο εξαλειφεται αυτοματα συμφωνα με τα παραπανω???(τζαμπα μεταφορικα)??

Επισης αυριο θα παω να βγαλω μια pre-paid απο την Κυπρου και προσπαθω να υπολογισω τι ποσο να βαλω μεσα...Απο τους παραπανω υπολογισμους υπολογιζω για 40 ευρω αλλα δεν ειμαι σιγουρος...Τα μεταφορικα για να ερθουν στο σπιτι μου πως θα γινουν?Μεσω κουριερ?Και το κουριερ θα παρει τιποτα για τα μεταφορικα???

Αν μπορει καποιος ας μου εξηγησει λιγο την ολη διαδικασια για να μπορεσω να τα καταλαβω πληρως....Βεβαια ολα αυτα χωρις να γνωριζουμε εαν ο εκαστωτε πωλητης τα στελνει Ελλαδα!!

Δημοσ.

δεν ξερω αν πρεπει να ρωτησω εδώ για το Αmazon.com ...

θλεω να παρω 2 τετοια για τα ανηψια μου Wild Republic 7" Bug Grasshopper with sound

Μου λεει $4.99 τα μεταφορικα.. αν βαλω 2 τεμαχια, διπλασιαζει και τα μεταφορικα! ειναι σωστο αυτο;

Εντωμεταξυ ο πωλητης λέγεται mitros2 !!! μηπως επεσα σε ελληνάρα; :mrgreen:

Πρεπειν προσεξω κατι άλλο; μου ειπε ενας φιλος οτι αν το στειλουν με κουριερ μπορει να "χαθει" στο τελωνειο! Ενω με ταχυδρομειο δεν θα εχω προβλημα εκτος του οτι θα αργησει...

Για δωστε μου τα φωτα σας!

Απο Αmazon.com δεν εχω ξαναψωνισει, απο amazon.co.uk παρελαβα πρωτη φορα 2 παραγγελιες σημερα, οποτε δεν ειμαι και πολυ γνώστης.. Μου έκανε εντυπωση που τη μια παραγγελια (μπαταρια κινητου) μου την εστειλαν σε φακελο με φυσσαλιδες και την αφησαν μαζι με την αλληλογραφια!!! το χειροτερο ηταν οτι απ'εξω εγραφε οτι το περιεχομενο ηταν ηλεκτρονικα εξαρτηματα και ανεφερε και το κοστος!!! Ευτυχως εχουμε πει στο ταχυδρομο να τα δινει σε ενα μαγαζι τα δικα μας γραμματα, αλλιως δεν νομιζω να εφθανε στα χερια μου!!!! Ετσι κανουν πάντα οταν ερχερται με το ταχυδρομειο; Αν ειναι ετσι καλυτερα να το παραλαμβανες απο κει! Το αλλο μεγαλυτερο δεμα ηρθε με κουριερ (ηταν πωλητης το Αmazon)

Δημοσ.

Καλησπέρα, δοκίμασα να αγοράσω κάποια πράγματα από το Amazon.de και Amazon.it, με κάρτα TT Visa Electron (Debit), και μου λέει πως δεν μπορούν να τραβήξουν τα χρήματα από την τράπεζα... σήμερα έστειλα mail στο ΤΤ να δώ τι γίνεται... έχει παραγγείλει κανείς με χρεωστική απο το ΤΤ και ήταν επιτυχής η παραγγελία του?

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει αγορές με κάρτα από ΤΤ και ο λόγος είναι ότι πριν 3 χρόνια που την έβγαλα μου είπαν ότι "για τη δική σας ασφάλεια" δεν επιτρέπονται αγορές μέσω internet. :-(

Με πειραιώς δουλεύω από τότε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Έχω την prepaid card της ΑΤΕ που είναι για αγορές μέσω internet και έχω κάποιες απορίες σχετικά με την πρώτη αγορά στο Amazon.

1) Καταχώρησα την κάρτα στο Amazon account μου αλλά δεν έχει χρήματα μέσα. Όταν βάλω θα πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία? Κάνει η συγκεκριμένη κάρτα για αγορές από το συγκεκριμένο site?

2) Είναι αφαλές η αγορά από εκεί ή να κάτσω στα αυγά μου ? :P

3) Κατά την παραγγελία από εκεί , παίρνουν αμέσως τα χρηματά μου από την κάρτα?

4)Χρειάζεται να γίνει κάποια επιβεβαίωση για να ολοκληρωθεί μια παραγγελία?

5) Η αποστολή πόσες μέρες διαρκεί αν το προιόν είναι άμεσα διαθέσιμο

6) Υπάρχει περίπτωση να χαθεί το προιόν ή να έρθει σπασμένο λόγως της μεταφοράς?

Αυτα μέχρι στιγμής . Θα περιμένω απάντηση από κάποιο μέλος που γνωρίζει και θέλει να απαντήσει, ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Μπορεί να είναι πολύ χαζό αυτό που ρωτάω, αλλά δεν χάνω τίποτα...

Σε περίπτωση λοιπόν, που σκέφτομαι να πάρω μπόλικα πραγματάκια από το amazon, (mobo, cpu, case, psu....), υπάρχει περίπτωση να στείλω μνμ για καλύτερη τιμή ή να μην μπω καν στον κόπο?

Δημοσ.

Δεν γράφει τίποτα για αυτό που ρωτάω ThReSh. Ακόμα δεν στέλνω mail γιατί δεν θα κάνω άμεσα την αγορά, απλά προετοιμάζομαι....

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι ανάγκη να το γράφει, το ρωτάς εκεί, αλλιώς θα βλέπαμε 230498230498 διαφορετικά topics που θα είχαν θέμα αγορά από amazon...

Δημοσ.

Έχω την prepaid card της ΑΤΕ που είναι για αγορές μέσω internet και έχω κάποιες απορίες σχετικά με την πρώτη αγορά στο Amazon.

1) Καταχώρησα την κάρτα στο Amazon account μου αλλά δεν έχει χρήματα μέσα. Όταν βάλω θα πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία? Κάνει η συγκεκριμένη κάρτα για αγορές από το συγκεκριμένο site?

2) Είναι αφαλές η αγορά από εκεί ή να κάτσω στα αυγά μου ? :P

3) Κατά την παραγγελία από εκεί , παίρνουν αμέσως τα χρηματά μου από την κάρτα?

4)Χρειάζεται να γίνει κάποια επιβεβαίωση για να ολοκληρωθεί μια παραγγελία?

5) Η αποστολή πόσες μέρες διαρκεί αν το προιόν είναι άμεσα διαθέσιμο

6) Υπάρχει περίπτωση να χαθεί το προιόν ή να έρθει σπασμένο λόγως της μεταφοράς?

Αυτα μέχρι στιγμής . Θα περιμένω απάντηση από κάποιο μέλος που γνωρίζει και θέλει να απαντήσει, ευχαριστώ :)

1)Και εγώ αυτή χρησιμοποιώ. Μια φορά την καταχωρείς και τέλος.

2)Περισσότερο ασφαλές είναι το amazon από τα ελληνικά e-shop.

3)Ναι οπότε να έχεις χρήματα μέσα. Προσοχή γιατί στο amazon.co.uk οι τιμές είναι σε λίρες και μόνο στο check-out κάνει μετατροπή.

4)Τι επιβεβαίωση; Διαλέγεις, πληρώνεις και περιμένεις τα πράγματα είτε στο ταχυδρομείο της γειτονιάς σου είτε στην πόρτα σου με κούριερ.

5)Εξαρτάται. Μου έχουν έρθει πράγματα σε 3 μέρες αλλά και σε 2 βδομάδες. Αν δεν πέσεις σε κακοκαιρίες ή απεργίες είσαι ΟΚ.

6)Ναι. Αν δεις κάτι σπασμένο με το που ανοίξεις το δέμα, βγάλτο μια φωτογραφία και στείλε τη στο amazon. Θα σου το αντικαταστήσουν.

Έχω ψωνίσει βιβλία, ηλεκτρονικά, επιτραπέζια, ταινίες κλπ και μόνο μια φορά μου ήρθε κάτι σπασμένο. Ήταν μία θήκη από το Star Trek Movie Collection.

Μου έστειλαν καινούργιο Collection και όταν τους είπα ότι μόνο το ένα DVD ήθελα μου είπαν δεν πειράζει, είσαι καλός πελάτης κράτα και τη δεύτερη.

Προσοχή αυτά που θα πάρεις να γράφουν: Eligible for FREE Super Saver Delivery.

δεν ξερω αν πρεπει να ρωτησω εδώ για το Αmazon.com ...

θλεω να παρω 2 τετοια για τα ανηψια μου Wild Republic 7" Bug Grasshopper with sound

Μου λεει $4.99 τα μεταφορικα.. αν βαλω 2 τεμαχια, διπλασιαζει και τα μεταφορικα! ειναι σωστο αυτο;

Εντωμεταξυ ο πωλητης λέγεται mitros2 !!! μηπως επεσα σε ελληνάρα; :mrgreen:

Πρεπειν προσεξω κατι άλλο; μου ειπε ενας φιλος οτι αν το στειλουν με κουριερ μπορει να "χαθει" στο τελωνειο! Ενω με ταχυδρομειο δεν θα εχω προβλημα εκτος του οτι θα αργησει...

Για δωστε μου τα φωτα σας!

Απο Αmazon.com δεν εχω ξαναψωνισει, απο amazon.co.uk παρελαβα πρωτη φορα 2 παραγγελιες σημερα, οποτε δεν ειμαι και πολυ γνώστης.. Μου έκανε εντυπωση που τη μια παραγγελια (μπαταρια κινητου) μου την εστειλαν σε φακελο με φυσσαλιδες και την αφησαν μαζι με την αλληλογραφια!!! το χειροτερο ηταν οτι απ'εξω εγραφε οτι το περιεχομενο ηταν ηλεκτρονικα εξαρτηματα και ανεφερε και το κοστος!!! Ευτυχως εχουμε πει στο ταχυδρομο να τα δινει σε ενα μαγαζι τα δικα μας γραμματα, αλλιως δεν νομιζω να εφθανε στα χερια μου!!!! Ετσι κανουν πάντα οταν ερχερται με το ταχυδρομειο; Αν ειναι ετσι καλυτερα να το παραλαμβανες απο κει! Το αλλο μεγαλυτερο δεμα ηρθε με κουριερ (ηταν πωλητης το Αmazon)

Η αξία τους είναι πολύ μικρή για να περάσει εκτελωνισμό. Οπότε όπως και να στα στείλουν κανονικά θα σου έρθουν. Το θέμα είναι να στέλνουν Ελλάδα.

Όσο για την παραγγελία σου το amazon στέλνει είτε με κούριερ οπότε το παραλαμβάνεις στην πόρτα σου είτε συστημένο οπότε το παραλαμβάνεις στο ταχυδρομείο.

Με τους πωλητές που συνεργάζεται καλύτερα να επικοινωνείς πριν κάνεις παραγγελία γιατί αν γίνει καμιά στραβή δεν σε καλύπτει το amazon όπως κάνει για τα δικά του πράγματα.

Δημοσ.

δεν είναι ανάγκη να το γράφει, το ρωτάς εκεί, αλλιώς θα βλέπαμε 230498230498 διαφορετικά topics που θα είχαν θέμα αγορά από amazon...

Οκ, δεκτό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...