Dbzakias2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 τελικα εγω τι καρτα πρεπει να βαλω; χρεωστικη, προπληρωμενη, ή πιστωτικη;
zacharis1955 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Παιδια για γινετε λιγο πιο συγκεκριμενοι στο 8εμα μετατροπης μεσω αμαζον η μεσω της τραπεζας. τι επιλεγουμε και που βλεπουμε ισοτιμιες? πχ στην προπληρωμενη της κυπρου κοιταω στην τραπεζα κυπρου τι ισοτιμιες δινει και υπολογιζω την μετατροπη? το αμαζον με τι κριτηρια κανει τις μετατροπες? Αν είναι μεγάλο το ποσό κάνε μόνος σου τη μετατροπή από το http://www.xe.com/ucc/ και πλήρωνε τους με Euro γιατί στις μετατροπές χρημάτων οι τράπεζες χρεώνουν ότι θέλουν... Το έχω κάνει εγώ με δολλάρια με τη προπληρωμένη της Τράπεζας Κύπρου...
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 guys πως καταλαβαινω αν ενα προιον στελνεται δωρεαν στην Ελλαδα; Μονο αυτα που λενε Fullfilled by Amazon ερχονται δωρεαν;
LeoNaXe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 όταν ξεπεράσεις της 25 λίρες στο amazon.co.uk τότε είναι δωρεάν η μεταφορ΄'α
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 όταν ξεπεράσεις της 25 λίρες στο amazon.co.uk τότε είναι δωρεάν η μεταφορ΄'α ναι αλλα 25 λιρες μονο σε προιοντα που λενε fullfilled by amazon ή σε ολα τα προιοντα απο ολους τους πωλητες;
Jason13 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Επισης δεχονται και αγορες 20 λιρες και μια φορα αγορασα κατι με 6 λιρες και ειχε δωρεαν μεταφορικα..
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Επισης δεχονται και αγορες 20 λιρες και μια φορα αγορασα κατι με 6 λιρες και ειχε δωρεαν μεταφορικα.. ναι βρε αλλα αλλο ρωταω: μονο σε προιοντα που λενε fullfilled by amazon ή σε ολα τα προιοντα απο ολους τους πωλητες;
scullyist Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Πριν λίγες μέρες διάβασα κάπου εδώ μέσα -δεν θυμάμαι που- ένα ποστ που έλεγε ότι ισχύει και *για κάποιους* πωλητές. Προσωπικά δεν το έχω διαπιστώσει και με δεδομένο ότι οι περισσότεροι ανεξάρτητοι πωλητές του άμαζον δεν στέλνουν καν Ελλάδα, δεν θα βασιζόμουν εκ των πραγμάτων σε αυτή την πιθανότητα. Έτσι κι αλλιώς όμως, γιατί να περιμένεις απάντηση από κάποιον όταν μπορείς να το διαπιστώσεις άμεσα από πρώτο χέρι, βάλε παραγγελία από ανεξάρτητο πωλητή πάνω από 25 λίρες και πας στο checkout μέχρι το προ-τελευταίο βήμα, θα δεις αν σου χρεώνει μεταφορικά.
isay Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ναι βρε αλλα αλλο ρωταω: μονο σε προιοντα που λενε fullfilled by amazon ή σε ολα τα προιοντα απο ολους τους πωλητες; Κάνε ένα λογαριασμό στο amazon.co.uk (δωρεάν ειναι) και δήλωσε τη διεύθυνση σου. Όταν κάνεις checkout και πριν μπει η παραγγελία σε ενημερώνει αν μπορεί να σταλεί στην Ελλαδα, αν εχει δωρεάν μεταφορικά ή πόσο κοστίζουν.
Dbzakias2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Κάνε ένα λογαριασμό στο amazon.co.uk (δωρεάν ειναι) και δήλωσε τη διεύθυνση σου. Όταν κάνεις checkout και πριν μπει η παραγγελία σε ενημερώνει αν μπορεί να σταλεί στην Ελλαδα, αν εχει δωρεάν μεταφορικά ή πόσο κοστίζουν. thanks και κατι τελευταιο... με αυτην τη καρτα μπορω να κανω αγορες στο amazon; οριστε το λινκ: >http://www.eurobank.gr/online/home/generic.aspx?id=339&mid=693&lang=gr Πριν λίγες μέρες διάβασα κάπου εδώ μέσα -δεν θυμάμαι που- ένα ποστ που έλεγε ότι ισχύει και *για κάποιους* πωλητές. Προσωπικά δεν το έχω διαπιστώσει και με δεδομένο ότι οι περισσότεροι ανεξάρτητοι πωλητές του άμαζον δεν στέλνουν καν Ελλάδα, δεν θα βασιζόμουν εκ των πραγμάτων σε αυτή την πιθανότητα. Έτσι κι αλλιώς όμως, γιατί να περιμένεις απάντηση από κάποιον όταν μπορείς να το διαπιστώσεις άμεσα από πρώτο χέρι, βάλε παραγγελία από ανεξάρτητο πωλητή πάνω από 25 λίρες και πας στο checkout μέχρι το προ-τελευταίο βήμα, θα δεις αν σου χρεώνει μεταφορικά.
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ολα τα προιοντα που πωλει το αμαζον αυτο καθ΄εαυτο και κοστιζουν πανω απο 25 λιρες εχουν δωρεαν μεταφορικα. το καταλαβαινεις γιατι απο κατω γραφει eligible for super saver delivery in uk. (αλλα στην ουσια ειναι δωρεαν για ολη την ευρωπη) τωρα. οταν πουλαει κατι πωλητης που φιλοξενειται στο αμαζον και κοστιζει πανω απο 25 λιρες τα μεταφορικα δεν ειναι δωρεαν και το βλεπεις οριστικα οταν το προσθεσεις στο καλαθι σου και προχωρησεις για ολοκληρωση αγορας. ακριβως στο επομενο βημα αν δεις μια κοκκινη ενδειξη που σου λεει οτι δεν στελνεται ελλαδα...το προιον δε στελνεται ελλαδα. αν δε δεις τη κοκκινη ενδειξη τοτε τα τελικα μεταφορικα θα τα δεις ακριβως μετα που επιλεγεις τροπο πληρωμης. πριν φυσικα ολοκληρωσεις παραγγελια. γενικως πολυ λιγοι πωλητες που φιλοξενουνται στο αγγλικο αμαζον στελνουν ελλαδα απο την εμπειρια μου. και ειδικα μεταχειρισμενα προιοντα δεν εχω δει ποτε κανενα να στελνει ελλαδα. εχω δει πωλητη που φιλοξενειται στο αγγλικο αμαζον να μη στελνει ελλαδα και ο ιδιος στο ebay uk να στελνει το ιδιο προιον ελλαδα. ισως το αμαζον δε θελει να μπλεκει με μεταχειρισμενα που στελνονται εκτος αγγλιας και εχει θεσει καποιο ορο. δεν ειμαι ομως σιγουρος
Dbzakias2 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 ολα τα προιοντα που πωλει το αμαζον αυτο καθ΄εαυτο και κοστιζουν πανω απο 25 λιρες εχουν δωρεαν μεταφορικα. το καταλαβαινεις γιατι απο κατω γραφει eligible for super saver delivery in uk. (αλλα στην ουσια ειναι δωρεαν για ολη την ευρωπη) τωρα. οταν πουλαει κατι πωλητης που φιλοξενειται στο αμαζον και κοστιζει πανω απο 25 λιρες τα μεταφορικα δεν ειναι δωρεαν και το βλεπεις οριστικα οταν το προσθεσεις στο καλαθι σου και προχωρησεις για ολοκληρωση αγορας. ακριβως στο επομενο βημα αν δεις μια κοκκινη ενδειξη που σου λεει οτι δεν στελνεται ελλαδα...το προιον δε στελνεται ελλαδα. αν δε δεις τη κοκκινη ενδειξη τοτε τα τελικα μεταφορικα θα τα δεις ακριβως μετα που επιλεγεις τροπο πληρωμης. πριν φυσικα ολοκληρωσεις παραγγελια. γενικως πολυ λιγοι πωλητες που φιλοξενουνται στο αγγλικο αμαζον στελνουν ελλαδα απο την εμπειρια μου. και ειδικα μεταχειρισμενα προιοντα δεν εχω δει ποτε κανενα να στελνει ελλαδα. εχω δει πωλητη που φιλοξενειται στο αγγλικο αμαζον να μη στελνει ελλαδα και ο ιδιος στο ebay uk να στελνει το ιδιο προιον ελλαδα. ισως το αμαζον δε θελει να μπλεκει με μεταχειρισμενα που στελνονται εκτος αγγλιας και εχει θεσει καποιο ορο. δεν ειμαι ομως σιγουρος thanks βλεπω ομως που λενε * Marketplace orders are only accepted for delivery to Supported Countries. και εκει ειναι και η ελλαδα οποτε θα στελνει εδω;
kiriakos123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Kαλησπέρα, σήμερα έφτιαξα μια προπληρωμένη κάρτα απο την τράπεζα Eurobank για να αγοράσω δίαφορες συσκές απο το Amazon. Έβαλα ακριβώς τα χρήματα για την συσκεύη αλλά είδα ότι πρέπει να πληρώσω τα μεταφορικά μέσα απο την κάρτα. Θα ήθελα να ρωτήσω άν αύριο πάω και καταθέσω τα χρήματα για τα μεταφορικά θα χάσω τα ήδη υπάρχον χρήματα που έχω στην κάρτα μου. Ξέρω ότι ακούγεται παράλογο.
greekparot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Όχι βέβαια γιατί να τα χάσεις; Θα βάλεις κ τα υπόλοιπα χρήματα αύριο κ μετα να ολοκληρωσεις την παραγγελία σου. Βάλε +5€ επιπλέον γιατί δεν ξέρεις με την ισοτιμία ακριβώς ποσα θα σου τραβήξει απτην κάρτα. Καλύτερα να μείνουν μερικά € στη κάρτα παρα να τρεχεις στη τράπεζα πάλι για κατάθεση.
kiriakos123 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Ευχαριστώ, όσο για την ισοτημιά για να είμαι σίγουρος ψωνίζω απο το Γερμανικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα