Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, Simon_says είπε εγω που μενω σε οδο οπου η ευδαπ μου ερχετε με εναν ταχυδρομικο κωδικα και η δεη με αλλον Κάποιοι ΤΚ έχουν αλλάξει, κάποιος απ' τους 2 έχει τον παλιό ακόμα. Αλλά επειδή στα ΕΛΤΑ ξέρουν τον νέο ρώτα τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 29/7/2019 στις 1:01 ΜΜ, Xacti είπε Κάποιοι ΤΚ έχουν αλλάξει, κάποιος απ' τους 2 έχει τον παλιό ακόμα. Αλλά επειδή στα ΕΛΤΑ ξέρουν τον νέο ρώτα τους. εβαλα αυτον που μου εβγαλε εδω, λογικα θα με ενταξει https://www.elta.gr/el-gr/εύρεσηταχκώδικα.aspx Arriving 8 August λει ,αντε να δουμε ποσο εξω θα πεσει Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) λοιπον το δεμα ηρθε περιεργως σημερα,το χαν αφησει στα σκαλοπατια εσωτερικα της πολυκατικοιας ,το δεμα ανοιγμενο η απο την μεταφορα ,η απο καποιο ζωο της πολυκατικοιας που ανοιγει πραγματα χωρις να κοιταει ονομα κλπ γιατι εχω σιγουρα ενα τετοιο,επισης περιμενα να το προιον να ειναι καλυμενο απο αυτο με τις φουσκαλες αλλα δεν! γενικα οκ απο την πρωτη μου αγορα απο αμαζον Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
valkon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2019 Το μόνο που αρκεί για να είμαστε σίγουροι ότι δεν περνάει απο τελωνείο είναι να λέει "Dispatch from Amazon" ; Για παράδειγμα το https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07V5JL83N/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1 Όπως επίσης αν ο πωλητής δεν είναι η ίδια η Amazon αλλά εδρεύει σε ευρωπαϊκή χώρα όπως Γερμανία, μας καλύπτει ότι δεν θα περάσει τελωνείο; Παράδειγμα https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01NCV4CYA/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3IRU7Q642HWMA&psc=1
Dimismer Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Γεια σας! Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο ? Υπάρχουν βιντεάκια στο you tube για αγορές δωρεάν από αμαζον. Και εμφανίζουν τον αριθμό της κάρτας και τα σχετικά. Το δοκίμασα μέχρι ένα σημείο και ισχύει αλλά δεν έκανα παραγγελία γιατί φοβάμαι. Την έχει πατήσει κάποιος ετσι?
shodan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Τι εννοείς μαν δωρεάν αγορές; Το αμαζον δεν θα σου χαρίσει κάτι; Πρέπει να το πληρώσεις. Μήπως δεν μπαίνεις καν σε κάποια από τα επίσημα αμαζον;
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2020 53 λεπτά πριν, Dimismer είπε Γεια σας! Να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο ? Υπάρχουν βιντεάκια στο you tube για αγορές δωρεάν από αμαζον. Και εμφανίζουν τον αριθμό της κάρτας και τα σχετικά. Το δοκίμασα μέχρι ένα σημείο και ισχύει αλλά δεν έκανα παραγγελία γιατί φοβάμαι. Την έχει πατήσει κάποιος ετσι? Τι φοβάσαι;Αφου λες είναι δωρεάν.Λες να λένε ψέμματα; 1
MAFIA Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Θέλω να παρω αυτο --> https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B07RGZ5NKS/ref=dp_olp_all_mbc?ie=UTF8&condition=all αλλα δεν εχω αγορασει ποτε απο amazon. μονο ebay. πως μπορω να δω απο που γινεται το shipping ? ή να επιλεξω στην αναζητηση μονο eu shipping ?
coffeex Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, MAFIA είπε Θέλω να παρω αυτο --> https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B07RGZ5NKS/ref=dp_olp_all_mbc?ie=UTF8&condition=all αλλα δεν εχω αγορασει ποτε απο amazon. μονο ebay. πως μπορω να δω απο που γινεται το shipping ? ή να επιλεξω στην αναζητηση μονο eu shipping ? Εφόσον γράφει FULFILLED BY AMAZON θα σου έρθει μέσω Amazon UK. Αν πατήσεις πάνω στα ονόματα των μαγαζιών θα δεις ότι είναι Κινέζοι με βρετανικό Vat Number.
MAFIA Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, coffeex είπε Εφόσον γράφει FULFILLED BY AMAZON θα σου έρθει μέσω Amazon UK. Αν πατήσεις πάνω στα ονόματα των μαγαζιών θα δεις ότι είναι Κινέζοι με βρετανικό Vat Number. ευχαριστω. η απλη αποστολη ειναι με ελτα και το Expedited Delivery τι ειναι ;
coffeex Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, MAFIA είπε ευχαριστω. η απλη αποστολη ειναι με ελτα και το Expedited Delivery τι ειναι ; Expedited Delivery is available at no extra charge to Amazon Prime members and at a charge of £5.49 for non-Prime customers.
MAFIA Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) courier ειναι το expedited delivery u.k. ; πχ dhl , ups ? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από MAFIA
koystado Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 21 ώρες πριν, MAFIA είπε courier ειναι το expedited delivery u.k. ; πχ dhl , ups ? ναι κούριερ είναι 1
thakias Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Έκανα την πρώτη μου αγορά από το Amazon.uk με το ποσό να είναι 345 ευρώ περιπου με μεταφορικά. Στην αρχή στον λογαρισμό δεσμεύτηκαν 355 και όταν τράβηξαν τελικά τα λεφτά χρεώθηκα 360 (και 7,2 επιπλέον για προμήθεια συναλλάγματος από την τράπεζα). Θα επικοινωνήσω με τον Amazon, απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε γιατί η επιπλέον χρέωση. Ευχαριστώ.
giostau Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, thakias είπε Καλησπέρα. Έκανα την πρώτη μου αγορά από το Amazon.uk με το ποσό να είναι 345 ευρώ περιπου με μεταφορικά. Στην αρχή στον λογαρισμό δεσμεύτηκαν 355 και όταν τράβηξαν τελικά τα λεφτά χρεώθηκα 360 (και 7,2 επιπλέον για προμήθεια συναλλάγματος από την τράπεζα). Θα επικοινωνήσω με τον Amazon, απλά ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρετε γιατί η επιπλέον χρέωση. Ευχαριστώ. 345 euro σου έβγαζε το Amazon ή τόσο σου έβγαινε με την ισοτιμία από google? Αν το 2ο, τότε η διαφορά 99% είναι από την ισοτιμία της τράπεζας εδώ. (με άλλη ισοτιμία έγινε η δέσμευση και με άλλη (χειρότερη) η χρέωση) Τα 7.2 είναι έξτρα κερατιάτικα.... Αγορές από Amazon UK ΜΟΝΟ με revolut/curve ή αντίστοιχη κάρτα! Οι ελληνικές βαράνε στο κεφάλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα