Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για διάβασε πιο πάνω.

Το πρόβλημα είναι ότι βάζω σκέτο τρίκαλα για αποστολή επειδή ποτέ δεν το φέρνουν στο χωριό μου είτε κούριερ είτε ελτά και πάντα παω να τα παραλάβω εγώ από εκεί.

Δημοσ.

Από ποιό χωριό είσαι; (και επίσης πώς λαμβάνετε αλληλογραφία απλή στο σπίτι; ΔΕΚΟ, τηλεφωνία κλπ)

Ταξιάρχες.Εχει συμβαση ένα παντοπωλείο και τα παραλαμβάνει.Απλά δεν παραλαμβάνει ποτέ δέματα οπότε για να μην τα ψάχνω γράφω απλά τρίκαλα και τηλέφωνο

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είχα κάνει μια παραγγελία από αγγλικό αμαζον με απλό ταχυδρομείο και τώρα μου ήρθε ένα μήνυμα στο mail μου.

Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό, για καλό βέβαια!

Αγαπητέ Κύριε / Κυρία,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως παραλάβαμε τη παραγγελία σας από Amazon την οποία προωθήσαμε στο ταχυδρομείο.

Το μήνυμα αυτό είναι ενημερωτικό. Κατά την άφιξη του δέματός σας, θα λάβετε επίσημη ενημέρωση από το αρμόδιο υποκατάστημα ΕΛΤΑ ώστε να παραλάβετε:

και μετά γράφει το ταχυδρομικό κατάστημα, και τον κωδικό του πακέτου με τον οποίο μπορώ να κάνω tracking, και βλέπω και που ακριβώς βρίσκεται στην Ελλάδα. (μόλις πριν 2 ώρες έφυγε από Αθήνα για επαρχία).

Δεν μου είχε ξανασυμβεί αυτό!! Γίνεται σε όλες τις παραγγελίες τώρα;

edit: Α, τώρα είδα ότι λέει κάποιος, έρχονται πλέον ως συστημένα με ΕΛΤΑ!

Μπράβο, αυτό είναι βελτίωση!

Δημοσ.

Έχω χάσει τη μπάλα ρε παιδιά, για βοηθήστε λίγο σας παρακαλώ. Εγώ ρώτησα μια σελίδα πίσω, το ίδιο πράγμα και έλαβα ως απάντηση ότι θα μου το αφήσουν στην πόρτα. Ο παραπάνω φίλος λέει ότι κάποιος άλλος ανέφερε ότι έρχεται ως συστημένο.

Η πρόσφατη εμπειρία μου από το ιταλικό Amazon (από το αγγλικό τώρα περιμένω, οπότε θα σας ενημερώσω) με απλό delivery, ήταν ότι μου δόθηκε άμεσα tracking number με το dispatch (με iparcel), ενώ όταν έφτασε Ελλάδα, μου ήρθε sms στο κινητό με τον αριθμό αποστολής και τη διεύθυνση του τοπικού ΕΛΤΑ, από το οποίο θα έπρεπε να παραλάβω. Η μόνη διαφορά απλών αποστολών μεταξύ ιταλικού και αγγλικού, ήταν ότι το ιταλικό χρέωσε κάνα δίευρω παραπάνω (πάντα για standard delivery μιλάω).

Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία (ενός μηνός πχ) με το αγγλικό;

Δημοσ.

Έχω χάσει τη μπάλα ρε παιδιά, για βοηθήστε λίγο σας παρακαλώ. Εγώ ρώτησα μια σελίδα πίσω, το ίδιο πράγμα και έλαβα ως απάντηση ότι θα μου το αφήσουν στην πόρτα. Ο παραπάνω φίλος λέει ότι κάποιος άλλος ανέφερε ότι έρχεται ως συστημένο.

Η πρόσφατη εμπειρία μου από το ιταλικό Amazon (από το αγγλικό τώρα περιμένω, οπότε θα σας ενημερώσω) με απλό delivery, ήταν ότι μου δόθηκε άμεσα tracking number με το dispatch (με iparcel), ενώ όταν έφτασε Ελλάδα, μου ήρθε sms στο κινητό με τον αριθμό αποστολής και τη διεύθυνση του τοπικού ΕΛΤΑ, από το οποίο θα έπρεπε να παραλάβω. Η μόνη διαφορά απλών αποστολών μεταξύ ιταλικού και αγγλικού, ήταν ότι το ιταλικό χρέωσε κάνα δίευρω παραπάνω (πάντα για standard delivery μιλάω).

Έχει κανείς πρόσφατη εμπειρία (ενός μηνός πχ) με το αγγλικό;

Μάλλον ως "συστημένο" εννοούσε ότι τώρα έχει tracking;

Δε νομίζω να εννοεί ότι στο φέρνουν στην πόρτα και υπογράφεις.

Δημοσ.

Όχι, δεν με καίει τόσο αυτό, όσο ότι αρπάζουν αλληλογραφία από τα πέριξ και ένα πακέτο από Amazon ίσως τους γυαλίσει. Ας μου αφήσουν και χαρτί να πάω να το πάρω, ειλικρινά δεν με πειράζει καθόλου!

Θα μου πεις ότι οι τσιγκουνιές στην αποστολή, αυτά προκαλούν. Ειλικρινά αν είχα πάρει χαμπάρι εγκαίρως ότι η διαφορά ήταν 3-4€, δεν θα το συζητούσα καν.

Εκτός πια και αν υπάρχει διαχωρισμός απλών αποστολών από Amazon.co.uk και από marketplace (third-party sellers).

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, δεν με καίει τόσο αυτό, όσο ότι αρπάζουν αλληλογραφία από τα πέριξ και ένα πακέτο από Amazon ίσως τους γυαλίσει. Ας μου αφήσουν και χαρτί να πάω να το πάρω, ειλικρινά δεν με πειράζει καθόλου!

Θα μου πεις ότι οι τσιγκουνιές στην αποστολή, αυτά προκαλούν. Ειλικρινά αν είχα πάρει χαμπάρι εγκαίρως ότι η διαφορά ήταν 3-4€, δεν θα το συζητούσα καν.

Εκτός πια και αν υπάρχει διαχωρισμός απλών αποστολών από Amazon.co.uk και από marketplace (third-party sellers).

Εμενα εβγαζε 17 ευρω διαφορά standard και την άλλη μαλλον λόγο μεγέθους.Αλλά αν ήξερα οτι απο 5-7 μέρες που έγραφε θα πάρει 25...

Δημοσ.

Εκτός πια και αν υπάρχει διαχωρισμός απλών αποστολών από Amazon.co.uk και από marketplace (third-party sellers).Π

Πρόσφατη αγορα (αρχες καλοκαιριου) απο το Αγγλικο Amazon απο third party seller (Κινέζο)

και  fullfiled by amazon (μια ip καμερα).  Οταν έφτασε Ελλάδα μου ήρθε email (iparcel) και tracking και οταν είδα πως είχε φτασει στα ΕΛΤΑ της πόλης μου πήγα και το ζήτησα γιατι βιαζόμουν να φύγω για διακοπές. Υποθέτω θα μου έστελναν ειδοποιητήριο...

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή, μέχρι να μπει Ελλάδα, δεν είχες κανένα tracking number; Εννοώ φαινόταν και καλά με απλό ταχυδρομείο και χωρίς εντοπισμό;

Tracking δεν ειχα απλως αυτο το γενικο πλανο του Αmazon που δειχνει ποτε αναχωρησε το πακετο και την πιθανολογουμενη ημερομηνια αφιξης. Παρεπιπτοντως συνηθως "πεφτει" μεσα αντε και καμια μερα παραπανω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...