Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν κατάλαβα καλά επιλέγοντας το standard delivery το δέμα έρχεται συστημένο με τα ΕΛΤΑ, έτσι; Ρωτάω καθώς παλαιότερα(θα είναι σίγουρα 1-2 χρόνια) με το standard delivery είχε έρθει σαν απλό δέμα με τα ΕΛΤΑ χωρίς κάποιο tracking number. Έχει αλλάξει αυτό;

Thanks!

Nαι φίλτατε με ΕΛΤΑ πλέον.  Παλιότερα είχα παραλάβει και με DHL

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η εμπειρία μου από τις μέχρι πρότινος αγορές μου έχει δείξει ότι αν επιλέξεις Standard Delivery... είναι  joker ο τρόπος αποστολής..

Μου έχει τύχει να έχω στην ίδια παραγγελία 2 σκληρούς και κάτι ζευγάρια κάλτσες (:P). Μέθοδος αποστολής Standard Delivery.
Οι κάλτσες έφυγαν με UPS (+tracking).... και οι σκληροί με Royal Mail (χωρίς tracking).

Το ίδιο και προσφάτως. Παραγγελία που περιείχε 1 ζευγάρι μπότες, 1 ομπρέλα, 1 HDMI καλώδιο, 1 DVI καλώδιο, 2 μπλούζάκια, με Standard Delivery, έφυγε ως εξής:

1 ζευγάρι μπότες - DHL Post

1 ομπρέλα - Royal Mail

1 HDMI καλώδιο - UPS (+tracking)

1 DVI καλώδιο - UPS (+tracking)

2 μπλούζάκια - iParcel

Από ότι έχω καταλάβει, είναι ανάλογα με το σε ποια αποθήκη είναι το κάθε προϊόν και τι αποστολή είναι να φύγει τη στιγμή που είναι έτοιμο το δέμα σου.

Δημοσ.

Τα μεταφορικα απο το αγγλικο αμαζον δεν ειναι πολλα; Σας συμφερει να αγοραζετε απο εκει; Επισης, υπαρχει φοβος για τελωνειο σιγα-σιγα;

Δημοσ.

Τα μεταφορικα απο το αγγλικο αμαζον δεν ειναι πολλα; Σας συμφερει να αγοραζετε απο εκει; Επισης, υπαρχει φοβος για τελωνειο σιγα-σιγα;

Τα μεταφορικά είναι ανάλογα με το προϊόν, άλλα πράγματα συμφέρει άλλα όχι. Εξαρτάται αρκετά και από την ισοτιμία λίρας/ευρώ εκείνη την εποχή. Τελωνείο μέχρι να γίνει το Brexit όχι δεν υπάρχει. Σε δύο χρόνια βλέπουμε τι θα αποφασίσουν

Δημοσ.

Γιατί ενω βλέπω μέσα από το amazon πληφορίες για tracking carrier DHL, αν δοκιμάσω να το δω στο site της dhl είναι σαν ανύπαρκτο;

Δημοσ.

Γιατί ενω βλέπω μέσα από το amazon πληφορίες για tracking carrier DHL, αν δοκιμάσω να το δω στο site της dhl είναι σαν ανύπαρκτο;

Είναι πολύ νωρίς ,θέλει να περάσουν ώρες ή ακόμη και μέρες για να εμφανιστεί

Δημοσ.

Είναι πολύ νωρίς ,θέλει να περάσουν ώρες ή ακόμη και μέρες για να εμφανιστεί

Το ίδιο το amazon πως αντλεί την πληροφορία ενω μετακινείται το δέμα στην Αγγλία;

- Parcel arrived at a carrier facility Dunstable
- Parcel left the carrier facility  Dunstable,

κλπ

Δημοσ.

Το ίδιο το amazon πως αντλεί την πληροφορία ενω μετακινείται το δέμα στην Αγγλία;

- Parcel arrived at a carrier facility Dunstable

- Parcel left the carrier facility Dunstable,

κλπ

Δεν ξέρω , ρώτα τους στο chat.

Εμένα πάντως περνάει συνήθως μέρα μέχρι να εμφανιστεί στο track της DHL εκτός και εάν δεν βάζεις το νούμερο καλά και είναι εκεί το θέμα

Δημοσ.

Παράγγειλα κάτι προχθές και με standard delivery έγραφε 5 μέρες ενώ με expedicted 4.Λέω και 7 μέρες να κάνει δεν πειράζει.

Χθες το πρωί έγραφε "Arriving Wed, 2 Aug".Σήμερα άλλαξε σε "Arriving Wed, 9 Aug".Απο περιέργεια πάτησα το tracking number στην i-parcel και εκει γράφει "On Hold" και "Your shipment has been flagged for review of the contents prior to export Surrey, GB".

Έστειλα ενα mail και είπαν ότι το άμαζον ενώ τους ενημέρωσε για το πακέτο 6:33am 25/7 δεν το έχουν παραλάβει ακόμα.

Κάποια ιδεά? Να ανυσηχώ? Επειδή είναι εργαλεία δουλειάς και τα χρειάζομαι και έγραφε 5 μέρες χρόνος αποστολής και μπορούσα να περιμένω τόσο αλλά τώρα γράφει 15 μέρες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γειά σας,

Εγω έχω παραγγείλει ένα βιβλίο και πρώτη φορά δεν μου έχουν δώσει tracking number από Amazon.co.uk. Βέβαια, αφενός το πακέτο μόλις έγινε dispatched και αφετέρου η πληρωμή είναι ακόμα σε pending status (το παρακολουθώ στην ανάλυση πληρωμών της Revolut). Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι : με standard delivery (αν και δόθηκε μια σχετική απάντηση πιο πάνω, χωρίς να διευκρινιζεται ωστόσο), θα το λάβω με απλό ταχυδρομείο (θα το πετάξουν στην πόρτα) ή θα έρθει ειδοποίηση για παραλαβή από το τοπικό ΕΛΤΑ;

Επίσης, το chat που αναφέρεται και πιο πάνω, πώς μπορώ να το βρω μέσω της Android εφαρμογής; Ή θα πρέπει να το γυρίσω σε desktop view μέσω browser ;

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Γειά σας,

Εγω έχω παραγγείλει ένα βιβλίο και πρώτη φορά δεν μου έχουν δώσει tracking number από Amazon.co.uk. Βέβαια, αφενός το πακέτο μόλις έγινε dispatched και αφετέρου η πληρωμή είναι ακόμα σε pending status (το παρακολουθώ στην ανάλυση πληρωμών της Revolut). Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι : με standard delivery (αν και δόθηκε μια σχετική απάντηση πιο πάνω, χωρίς να διευκρινιζεται ωστόσο), θα το λάβω με απλό ταχυδρομείο (θα το πετάξουν στην πόρτα) ή θα έρθει ειδοποίηση για παραλαβή από το τοπικό ΕΛΤΑ;

Επίσης, το chat που αναφέρεται και πιο πάνω, πώς μπορώ να το βρω μέσω της Android εφαρμογής; Ή θα πρέπει να το γυρίσω σε desktop view μέσω browser ;

Σας ευχαριστώ.

θα στο αφήσουν σπιτι χωρίς ειδοποίηση 

Παράγγειλα κάτι προχθές και με standard delivery έγραφε 5 μέρες ενώ με expedicted 4.Λέω και 7 μέρες να κάνει δεν πειράζει.

Χθες το πρωί έγραφε "Arriving Wed, 2 Aug".Σήμερα άλλαξε σε "Arriving Wed, 9 Aug".Απο περιέργεια πάτησα το tracking number στην i-parcel και εκει γράφει "On Hold" και "Your shipment has been flagged for review of the contents prior to export Surrey, GB".

Έστειλα ενα mail και είπαν ότι το άμαζον ενώ τους ενημέρωσε για το πακέτο 6:33am 25/7 δεν το έχουν παραλάβει ακόμα.

Κάποια ιδεά? Να ανυσηχώ? Επειδή είναι εργαλεία δουλειάς και τα χρειάζομαι και έγραφε 5 μέρες χρόνος αποστολής και μπορούσα να περιμένω τόσο αλλά τώρα γράφει 15 μέρες

βασικά το ίδιο γράφει και σε μένα σε παραγγελία που έκανα στις 3 Αυγούστου 

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς ενδιαφέρονται μόνο για εγχώριες (Αγγλία) και πέριξ (Σκωτία, Ιρλανδία κ.λπ.) αποστολές, χωρίς να μπλέκουν με εξωτερικού, με ό, τι αυτό συνεπάγεται (χάθηκε το δέμα, κακή επικοινωνία με ΕΛΤΑ κ.ο.κ.). Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ ως λόγο.

Δημοσ.

Απο amazon.uk με standard ειναι απο ελτά? Γιατί είναι untrackable και θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο να δω αν έχει έρθει ελλάδα τουλάχιστον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...