Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στη σελίδα της paysafe λέει ότι είναι προπληρωμένη όμως.

μα οτιδηποτε πληρωσεις απο πριν θεωρειτε προπληρωμενο οποτε δικιο εχεις!

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι! καταρχας θα ηθελα να πω πως εχω διαβασει πολλα παρομοια θεματα αλλα καποιες αποριες που ειχα δεν μου εχουν απαντηθει οποτε ανοιξα αυτο το τοπικ...

Λοιπον ας μπουμε στο ψητο! θελω να αγορασω αυτο και εχω καποιες αποριες:

...

ευχαριστω εκ των προτέρων

Αν θες το συγκεκριμένο είδος, βιάσου γιατί έχει μείνει μόνο 1 κομμάτι από amazon (ή fulfilled από amazon). Οι άλλοι μπορεί να μην στέλνουν Ελλάδα ή να εχουν πολλά μεταφορικά

Επίσης στο amazon ξέχνα τα παιδικά παιχνιδάκια που λέγονται paysafecards. Πας στην τράπεζα (πειραιώς, Κύπρου, eurobank ή αττικής) και βγάζεις μια προπληρωμένη ή μια χρεωστική ή μια gift (ειναι σχεδόν ίδια με την προπληρωμένη). Διάλεξε την τράπεζα που σε βολέυει και πήγαινε και ρώτα πόσο γρήγορα βγαίνει μια από τις κάρτες που σου είπα. Εχω την εντύπωση οτι στη eurobank βγαίνει αυθημερόν

Δημοσ.

Αν θες το συγκεκριμένο είδος, βιάσου γιατί έχει μείνει μόνο 1 κομμάτι από amazon (ή fulfilled από amazon). Οι άλλοι μπορεί να μην στέλνουν Ελλάδα ή να εχουν πολλά μεταφορικά

Επίσης στο amazon ξέχνα τα παιδικά παιχνιδάκια που λέγονται paysafecards. Πας στην τράπεζα (πειραιώς, Κύπρου, eurobank ή αττικής) και βγάζεις μια προπληρωμένη ή μια χρεωστική ή μια gift (ειναι σχεδόν ίδια με την προπληρωμένη). Διάλεξε την τράπεζα που σε βολέυει και πήγαινε και ρώτα πόσο γρήγορα βγαίνει μια από τις κάρτες που σου είπα. Εχω την εντύπωση οτι στη eurobank βγαίνει αυθημερόν

ναι αυθημερόν βγαίνει!

Δημοσ.

Αν κάνω λογαριασμό στο amazon.co.uk, μπορώ να αγοράσω κάτι από το amazon.de με τα ίδια στοιχεία ή χρειάζεται να έχω και εκεί λογαριασμό?

Thanks!

Δημοσ.

Αν κάνω λογαριασμό στο amazon.co.uk, μπορώ να αγοράσω κάτι από το amazon.de με τα ίδια στοιχεία ή χρειάζεται να έχω και εκεί λογαριασμό?

Thanks!

Με έναν λογαριασμό μπαίνεις σε όλα amazon.co.uk, it, fr, de κρατάει και τα στοιχεία αποστολής και κάρτας. Για αγορές θέλει κάρτα μόνο απλά να είναι visa, έγω με μια prepaid Cyprus βολεύτικα αλλά και η Πειραιώς είναι καλή γιατί μπορείς να κάνεις online κατάθεση σε κάποια ΑΤΜ όλο το 24ωρο και να αποφέυγεις ουρές σε καταστήματα. May the force be with u!

Δημοσ.

Χμμμ.. Άρα την προπληρωμένη WebBuy της Πειραιώς που είναι Maestro, δε τη δέχεται ε? Άρα θα δηλώσω τη Χρεωστική της Πειραιώς που έχω..

Δημοσ.

Χμμμ.. Άρα την προπληρωμένη WebBuy της Πειραιώς που είναι Maestro, δε τη δέχεται ε? Άρα θα δηλώσω τη Χρεωστική της Πειραιώς που έχω..

η προπληρωμενη της πειραιως ειναι mastercard και το amazon uk τη δεχεται κανονικοτατα.

Δημοσ.

Την προπληρωμένη στο amazon.co.uk την δηλώνεις εκεί που λέει "Add Credit Card" για να είναι μόνιμα δηλωμένη ή απλά κάθε φορά που κάνεις αγορά την βάζεις τότε? Εννοώ συνήθως τι κάνετε εσείς?

Επειδή είμαι νέος, πως μπορώ να "διαβάσω" μια σελίδα στο amazon για ένα προϊόν? Εννοώ, να δω αν πωλείται από πωλητή, αν είναι αξιόπιστος.. Συγκεκριμένα θέλω να πάρω Suncase Ledertasche für Samsung Nexus S i9023 croco-schwarz

Το έβαλα και στο google translate αλλά δε ξέρω ποιές πληροφορίες να προσέξω..

Thanks!!

Δημοσ.

Την προπληρωμένη στο amazon.co.uk την δηλώνεις εκεί που λέει "Add Credit Card" για να είναι μόνιμα δηλωμένη ή απλά κάθε φορά που κάνεις αγορά την βάζεις τότε? Εννοώ συνήθως τι κάνετε εσείς?

Επειδή είμαι νέος, πως μπορώ να "διαβάσω" μια σελίδα στο amazon για ένα προϊόν? Εννοώ, να δω αν πωλείται από πωλητή, αν είναι αξιόπιστος.. Συγκεκριμένα θέλω να πάρω Suncase Ledertasche für Samsung Nexus S i9023 croco-schwarz

Το έβαλα και στο google translate αλλά δε ξέρω ποιές πληροφορίες να προσέξω..

Thanks!!

Για να δηλώσω προπληρωμένη στο amazon, στο card number βάζω και τα 3 τελευταία ψηφία του CVC? Είναι safe να την δηλώσει μια και καλή ή να τη δηλώνω κάθε φορά που αγοράζω κάτι? Το ποιος θα κάνει τη μετατροπή που το καθορίζω?

Thanks!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Στο amazon, το "Turn On / Turn Off Amazon Currency Converter " τι το ορίζουμε?

To On θα κάνει την μετατροπή σε ευρώ με δικιά του ισοτιμία ενώ στο Off θα την κάνει η Τράπεζα?

Εσείς τι το έχετε?

Thanks!

Δημοσ.

Στο amazon, το "Turn On / Turn Off Amazon Currency Converter " τι το ορίζουμε?

To On θα κάνει την μετατροπή σε ευρώ με δικιά του ισοτιμία ενώ στο Off θα την κάνει η Τράπεζα?

Προφανώς ναι, έτσι πρέπει να είναι. Οπότε το ορίζεις Off ώστε να μην χρεωθείς παραπάνω από την μετατροπή μεσω amazon.

Δημοσ.

Παιδια για γινετε λιγο πιο συγκεκριμενοι στο 8εμα μετατροπης μεσω αμαζον η μεσω της τραπεζας.

τι επιλεγουμε και που βλεπουμε ισοτιμιες?

πχ στην προπληρωμενη της κυπρου κοιταω στην τραπεζα κυπρου τι ισοτιμιες δινει και υπολογιζω την μετατροπη?

το αμαζον με τι κριτηρια κανει τις μετατροπες?

και κατι ψιλοασχετο:

ενα λαπτοπακι απο αμαζον με τι θα το στειλουν σπιτι μου?

κουριερ η ελτα?

δινουυν και αριθμο αποστολης?

Δημοσ.

Αγόρασα μία θήκη κινητού από amazon.de. Στέλνω κάποιο mail επιβεβαίωσης ότι το παρέλαβα? Αν ναι, σε ποιον? Στον πωλητή ή στο amazon γενικά?

Thanks!

• Moderators
Δημοσ.

Αγόρασα μία θήκη κινητού από amazon.de. Στέλνω κάποιο mail επιβεβαίωσης ότι το παρέλαβα? Αν ναι, σε ποιον? Στον πωλητή ή στο amazon γενικά?

Thanks!

Τιποτα και σε κανεναν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...