Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εχω κάνει μια παραγγελία απο το UK και εχω βαλει το απλό delivery, όχι το Expedited. Οπότε υποθέτω θα έρθει με ΕΛΤΑ;

Το θέμα είναι ότι το τελευταίο update στο tracking ηταν στις 27 Ιουνίου και ήταν το παρακάτω:

Parcel left the carrier facility 

Dunstable, Central Bedfordshire, GB

Απο 17-track παίρνω το παρακάτω:

2017-06-30 09:00 Exported i-Parcel and in transit to country of destination

Η παραγγελία έγινε στις 25, Dispatched έγινε στις 27 και απο τότε τίποτα (στο site της amazon).
Αύριο έχει ορίσει το Amazon σαν delivery date. Είναι λογικό όλο αυτό;
Την προηγούμενη φορά είχα πάρει με κούριερ απο το amazon οπότε το τρακινγκ ανανεωνόταν συνεχώς.

Επίσης με αυτό το 1Euro τι θα γίνει; Ειναι δεσμευμένο απο το Amazon για να εγκρίνουν την κάρτα, το ποσό της παραγγελίας το έχουν τραβήξει και η πληρωμή έγινε στις 29/6 (φαίνεται η κίνηση στον λογαριασμό μου), δεν θα έπρεπε να επιστραφεί το 1 ευρώ;

Ευχαριστώ!!
  • Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Iparcel νομίζω ειναι η φτηνή λύση που προσφέρει η UPS για οδικές μεταφορές και κατα καιρό; την χρησιμοποιεί το αμαζον

Δημοσ.

Iparcel νομίζω ειναι η φτηνή λύση που προσφέρει η UPS για οδικές μεταφορές και κατα καιρό; την χρησιμοποιεί το αμαζον

Δεν την ήξερα αυτη την πληροφορία, ευχαριστώ.

Το περίεργο είναι ότι έχει κολλήσει το τρακινγκ στις 30/6.

Απο το αμαζον μου ειπαν οτι θα το εχω αυριο, για να δουμε.

Είναι και δώρο και το χρειάζομαι, όχι τίποτα αλλο.

Δημοσ.

Κολλαει αρκετές μέρες που το προϊόν είναι στην νταλίκα στο δρόμο! Θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση και εμένα όταν περίμενα κάτι στο παρελθόν

Δημοσ.

Κολλαει αρκετές μέρες που το προϊόν είναι στην νταλίκα στο δρόμο! Θυμάμαι μου είχε κάνει εντύπωση και εμένα όταν περίμενα κάτι στο παρελθόν

This makes sense.

Για να δούμε :)

Δημοσ.

@epir21

Μια απο τα ιδια, και σε εμενα εγινε κρατηση 1 ευρω (παρα το γεγονος οτι ειχα ξαναχρησιμοποιησει την ιδια καρτα για αγορα στο αμαζον), εχει γινει η πληρωμη, το δεμα αναμενεται αυριο και το ευρωπουλο αφαντο :)

Δημοσ.

Καλά τι έγινε ''χάλασε'' και το amazon ;  Ενω πριν τα δέματα ερχόταν μέσω DHL σήμερα βλέπω ενα email απο μια εταιρεία iss ??? οτι παραλήφθηκε το δέμα απο το αμαζον Αγγλίας και σήμερα προωθήθηκε το δέμα στα ΕΛΤΑ για να παραλάβω (Θεσσαλία) απο Δευτέρα.  

Εχει γούστο να είναι καμιά ιδιωτική εταιρεία εκτελωνισμού και να θέλουν να πάρουν τα ΕΛΤΑ και το πρόστιμο νταβατζιλίκι των 3 ευρώ και για δέμα απο χώρα εντός ΕΕ (Αγγλία). Θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια στα ΕΛΤΑ   :mad:

Δημοσ.

Καλά τι έγινε ''χάλασε'' και το amazon ;  Ενω πριν τα δέματα ερχόταν μέσω DHL σήμερα βλέπω ενα email απο μια εταιρεία iss ??? οτι παραλήφθηκε το δέμα απο το αμαζον Αγγλίας και σήμερα προωθήθηκε το δέμα στα ΕΛΤΑ για να παραλάβω (Θεσσαλία) απο Δευτέρα.  

Εχει γούστο να είναι καμιά ιδιωτική εταιρεία εκτελωνισμού και να θέλουν να πάρουν τα ΕΛΤΑ και το πρόστιμο νταβατζιλίκι των 3 ευρώ και για δέμα απο χώρα εντός ΕΕ (Αγγλία). Θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια στα ΕΛΤΑ   :mad:

χαχαχα ακριβώς το ίδιο έγινε και σε εμένα τώρα

Μάλλον τα πράγματα μας ερχόντουσαν μαζί.

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα χρέωσης, μιλάμε για αγορά εντός ευρωπαικης ένωσης, ότι μεταφορικά κλπ, τα έχουμε πληρώσει στο Amazon.

Δημοσ.

χαχαχα ακριβώς το ίδιο έγινε και σε εμένα τώρα

Μάλλον τα πράγματα μας ερχόντουσαν μαζί.

Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα χρέωσης, μιλάμε για αγορά εντός ευρωπαικης ένωσης, ότι μεταφορικά κλπ, τα έχουμε πληρώσει στο Amazon.

Mακάρι φίλτατε... θα ενημερώσω για τις εξελίξεις

Δημοσ.

Mακάρι φίλτατε... θα ενημερώσω για τις εξελίξεις

7/7/2017, 12:40:19 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

6/7/2017, 14:13:38 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.Δ.ΕΛ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ (--> ΠΑΤΡΑΣ 4)

Αυτό μου λέει εμένα το τρακινγκ των ΕΛΤΑ που μου έδωσαν.

Το ίδιο έχει και εσένα;

Δημοσ.

7/7/2017, 12:40:19 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ)

6/7/2017, 14:13:38 ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥ.Δ.ΕΛ.ΤΑ. ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ (--> ΠΑΤΡΑΣ 4)

Αυτό μου λέει εμένα το τρακινγκ των ΕΛΤΑ που μου έδωσαν.

Το ίδιο έχει και εσένα;

Ακριβώς το ίδιο με τη διαφορά οτι εγώ είμαι πάνω απο το αυλάκι  :-D  (Θεσσαλία)  Απλά ανησυχώ γιατι πριν ερχοταν με DHL και στα άλλα topics αναφέρονται περιπτώσεις χρεώσεων του 3ευρου των ΕΛΤΑ ακόμα και σε δέματα απο χώρα της ΕΕ. Θα δείξει... :fear:

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο με τη διαφορά οτι εγώ είμαι πάνω απο το αυλάκι  :-D  (Θεσσαλία)  Απλά ανησυχώ γιατι πριν ερχοταν με DHL και στα άλλα topics αναφέρονται περιπτώσεις χρεώσεων του 3ευρου των ΕΛΤΑ ακόμα και σε δέματα απο χώρα της ΕΕ. Θα δείξει... :fear:

Που έχει αναφερθεί αυτό;

Δημοσ.

Λοιπόν τέλος καλό όλα καλά  :-D  

Το δέμα ήρθε και το πήρα απο τα ΕΛΤΑ χωρίς την έξτρα χρέωση των 3 ευρώ φήμες....  Τελικά ισχύει μόνο για τα δέματα εκτός ΕΕ που μπαίνουν τελωνείο και δεν εκτελωνίζονται τελικά ως τέλος παρουσίασης  :shock:  Δηλαδή μια απλή σφραγίδα των ΕΛΤΑ --> νταβατζηλίκι 3 ευρώ ! 

Κανονικά όπως αναγράφεται και στα ανάλογα post για αγορές απο εξωτερικό εκτός ΕΕ, αν τελικά μπεί το δέμα στο τελωνείο (δύσκολο πλέον να την γλιτώσεις  :cry: ) 

1. Πακέτα κάτω από 22 ευρώ (μαζί με μεταφορικά) δεν πληρώνουν φόρο, μόνο το καπέλο των ΕΛΤΑ 3 ευρώ

2. Απο 22 έως 150 ευρώ 24%ΦΠΑ + 12 ευρώ.

3. Πακέτα >150 επιβαρυνονται με ΦΠΑ +12 ευρώ και δασμός 2,5% 

Δημοσ.

Λοιπόν τέλος καλό όλα καλά  :-D

Το δέμα ήρθε και το πήρα απο τα ΕΛΤΑ χωρίς την έξτρα χρέωση των 3 ευρώ φήμες....  Τελικά ισχύει μόνο για τα δέματα εκτός ΕΕ που μπαίνουν τελωνείο και δεν εκτελωνίζονται τελικά ως τέλος παρουσίασης  :shock:  Δηλαδή μια απλή σφραγίδα των ΕΛΤΑ --> νταβατζηλίκι 3 ευρώ ! 

Κανονικά όπως αναγράφεται και στα ανάλογα post για αγορές απο εξωτερικό εκτός ΕΕ, αν τελικά μπεί το δέμα στο τελωνείο (δύσκολο πλέον να την γλιτώσεις  :cry: ) 

1. Πακέτα κάτω από 22 ευρώ (μαζί με μεταφορικά) δεν πληρώνουν φόρο, μόνο το καπέλο των ΕΛΤΑ 3 ευρώ

2. Απο 22 έως 150 ευρώ 24%ΦΠΑ + 12 ευρώ.

3. Πακέτα >150 επιβαρυνονται με ΦΠΑ +12 ευρώ και δασμός 2,5% 

Ωραία.

Εγω ακόμα το περιμένω, το απόγευμα έφυγε για το Κ.Δ της περιοχής μου. Ελπίζω να το έχω αύριο.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αν κατάλαβα καλά επιλέγοντας το standard delivery το δέμα έρχεται συστημένο με τα ΕΛΤΑ, έτσι; Ρωτάω καθώς παλαιότερα(θα είναι σίγουρα 1-2 χρόνια) με το standard delivery είχε έρθει σαν απλό δέμα με τα ΕΛΤΑ χωρίς κάποιο tracking number. Έχει αλλάξει αυτό;

Thanks!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...