newtech Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ακουστε πως εγινε μια προσφατη 'περιπετεια' μου με το amazon uk: ειχα παραγγειλει κατι, το οποιο αργησε πολυ, ξεπερασε πολυ το estimation time, και διαμαρτηρηθηκα στο amazon, και ακυρωσε την εν λογω παραγγελια, και εβαλε μια νεα 'free of charge' για λογαριασμο μου. Ενω ομως αυτη η δευτερη παραγγελια φαινεται οτι προχωρα και λογικα θα μου παραδοθει on time, στο μεταξυ, με καθυστερηση εβδομαδων ομως απο το estimation delivery time του amazon, εφτασε στα χερια μου η πρωτη παραγγελια. Τωρα τι γινεται; Νομιζω εχω διαβασει για καποιες σχετικες διαδικασιες, αλλα ειλικρινα, επειδη βαρεθηκα με ολες τις επικοινωνιες μαζι τους για την πρωτη αποστολη(συνεχη mails στο customer care του amazon μεχρι να βγει ακρη και να με εξυπηρετησουν), επειδη βαρεθηκα λοιπον γιατι 'μου βγηκε απο τη μυτη' που λενε η ολη διαδικασια και παραγγελια, και οχι(το τονιζω αυτο) επειδη θελω να κρατησω δυο αντικειμενα, αν δεν κανω καμια ενεργεια, μπορει να υπαρξει κανενα προβλημα με το amazon? Μπορει να καθισουν να δουν το (πραγματικα απιθανο) tracking της πρωτης παραγγελιας, κι οτι αυτη τελικα μετα απο εβδομαδων εφτασε στα χερια μου, και μετα ηρθε κι η αλλη κλπ; Τωρα αν ειναι να δημιοργηθει θεμα, αντε ξανα μανα, να το στειλω, αλλα με κουρασαν, ειπα δεν θα ξαναγορασω απο amazon, μονο ebay. Φιλε μου. απο την στιγμη που σου ηρθε το πρωτο Τους στελνεις ενα μαιλ οτι εφτασε η πρωτη παραγγελια και... 1)Ειτε δεν θα στειλουν την δευτερη 2)Ειτε οταν ερθει το πακετο απλα θα αρνιθεις παραλαβης και θα επιστρεψει σε αυτους! Καμια φορα αργει η παραγγελια αλλα δεν φταιει το αμαζον 100% τωρα δεν ξερω που κουραστικες σε ποια μαιλς κτλ.. εμενα μου απαντανε μεσα σε 1 ωρα το πολυ.
mentoras99 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Kαι μενα μου απαντησαν, σε καποιες ωρες βεβαια, αλλα επι 2-3 μερες ανταλλασαμε αλληλογραφια, και μου ελεγαν γενικα διαφορα 'οτι καλα κανετε και μας λετε τα προβληματα σας', 'θα επικοινωνησουμε με την εταιρια courier να δουμε τι φταιει' κλπ.Δυο τρεις μερες, και μαλιστα μετα το estimation delivery, εκανα τον ιχνηλάτη, που ειναι το δεμα, γιατι δεν ηρθε, το tracking ελεγε αλλα αντι αλλων, και ακρη δεν εβγαινε. Κι ουτε το amazon ειχε καποια αμεση λυση, με αποτελεσμα να αφιερωσω αρκετο χρονο, και ταλαιπωρια, για το τι εγινε τελικα με την περιβοητη παραγγελια μου. Δεν λεω οτι δεν προσπαθησαν να βοηθησουν, αλλα δεν θεωρω οτι το εκαναν και πολυ συντομα ή αποτελεσματικα.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Μην παραλαβεις απλα και ξεχνα το. Θα τους επιστραφει το δεμα.
newtech Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Kαι μενα μου απαντησαν, σε καποιες ωρες βεβαια, αλλα επι 2-3 μερες ανταλλασαμε αλληλογραφια, και μου ελεγαν γενικα διαφορα 'οτι καλα κανετε και μας λετε τα προβληματα σας', 'θα επικοινωνησουμε με την εταιρια courier να δουμε τι φταιει' κλπ. Δυο τρεις μερες, και μαλιστα μετα το estimation delivery, εκανα τον ιχνηλάτη, που ειναι το δεμα, γιατι δεν ηρθε, το tracking ελεγε αλλα αντι αλλων, και ακρη δεν εβγαινε. Κι ουτε το amazon ειχε καποια αμεση λυση, με αποτελεσμα να αφιερωσω αρκετο χρονο, και ταλαιπωρια, για το τι εγινε τελικα με την περιβοητη παραγγελια μου. Δεν λεω οτι δεν προσπαθησαν να βοηθησουν, αλλα δεν θεωρω οτι το εκαναν και πολυ συντομα ή αποτελεσματικα. Τι να σου πω.. εγω οποτε ειχα θεμα αμεσα λυθικε. Οπως και να εχει αρνισου παραλαβη δευτερου δεματος (και στειλε τους ενα μαιλ οτι ελαβες την πρωτη). Στην δικια μου περίπτωση ελαβα επιστροφη 10 λιρες! (το 1/3 της αξιας) ως ευχαριστω.
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Ακριβως κατι τετοια σκηνικα ΛΥΝΕΙ το paypal φιλε μου. Κανεις ενα απλο dispute και μετα claim και αφηνεις το paypal να το ψαξει για 2-3 μερες και μετα κατα 95% μπαινουν τα λεφτα σου στο λογαριασμο σου και καθαρισες. Ελα ομως που το amazon δεν εχει paypal οποτε πρεπει υποχρεωτικα να "αναιχτεις" τις υπηρεσιες του amazon. Προς θεου δεν λεω οτι το amazon ειναι αθλιο απο θεμα υποστηριξης απλα λεω οτι για εμενα προσωπικα που δεν εχω χρησιμοποιησει σχεδον καθολου το amazon παρα μια φορα και αυτη παλια το paypal ειναι σαφως πολυ ανωτερο οσο αφορα το θεμα επιστροφης χρηματων. Ειμαι χρονια στο χωρο του ebay και πιστεψε με μου εχουν τυχει τα απιστευτα απο 1 ευρω εως και 1000 ευρω σε μια παραγγελια ετσι για δεματα που δεν ηρθαν ποτε ή ηρθαν χαλασμενα/σπασμενα. Ε αυτο που εκανα και ποτε μα ποτε δεν εχω χασει τα λεφτα μου ειναι αυτο που σου περιγραφω παραπανω. Απο εκει και περα κρινε μονος σου.
newtech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ακριβως κατι τετοια σκηνικα ΛΥΝΕΙ το paypal φιλε μου. Κανεις ενα απλο dispute και μετα claim και αφηνεις το paypal να το ψαξει για 2-3 μερες και μετα κατα 95% μπαινουν τα λεφτα σου στο λογαριασμο σου και καθαρισες. Ελα ομως που το amazon δεν εχει paypal οποτε πρεπει υποχρεωτικα να "αναιχτεις" τις υπηρεσιες του amazon. Προς θεου δεν λεω οτι το amazon ειναι αθλιο απο θεμα υποστηριξης απλα λεω οτι για εμενα προσωπικα που δεν εχω χρησιμοποιησει σχεδον καθολου το amazon παρα μια φορα και αυτη παλια το paypal ειναι σαφως πολυ ανωτερο οσο αφορα το θεμα επιστροφης χρηματων. Ειμαι χρονια στο χωρο του ebay και πιστεψε με μου εχουν τυχει τα απιστευτα απο 1 ευρω εως και 1000 ευρω σε μια παραγγελια ετσι για δεματα που δεν ηρθαν ποτε ή ηρθαν χαλασμενα/σπασμενα. Ε αυτο που εκανα και ποτε μα ποτε δεν εχω χασει τα λεφτα μου ειναι αυτο που σου περιγραφω παραπανω. Απο εκει και περα κρινε μονος σου. Μαλλον δεν διαβασες.. Δεν χριαστικε να κανει τιποτα το παιδι ουτε Dispute ουτε τιποτα.. Ειπε ΔΕΝ ΗΡΘΕ και ΑΜΕΣΑ του εστειλαν αλλο.. Εχεις μπλεξει Amazon (πολυκαταστημα) με EBAY (Σιτε δημοπρασιών) και PAYPAL (ηλεκτρονικό πορτοφόλι)
F R A N K Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Μεταχειρισμένα από το amazon έχει αγοράσει κάποιος; Είναι σε καλή κατάσταση συνήθως και δίνουν εγγύηση;
mentoras99 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ενταξει, απλα ο just-gamer λεει οτι με ebay+paypal εισαι καλυτερα κατοχυρωμενος.
newtech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ενταξει, απλα ο just-gamer λεει οτι με ebay+paypal εισαι καλυτερα κατοχυρωμενος. Το οποιο ειναι ΛΑΘΟΣ. Αυτο λεω. Στο AMAZON σου κανουν ΑΜΕΣΑ refund / ή στελνουν ξανα αλλο προϊών Αν ερθει και δεν σου αρεσει το στελνεις ΑΜΕΣΑ πισω με δικα τους έξοδα. Το EBAY αν δεν ερθει κατι πρεπεπι να περιμενεις 40 μερες να κανεις dispute. Σε περίπτωση που ειναι συστημενο.. ακομα και χαλασμενο να ειναι δυσκολα να παρεις πισω τα λεφτα σου.
F R A N K Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Στο AMAZON σου κανουν ΑΜΕΣΑ refund / ή στελνουν ξανα αλλο προϊών Αν ερθει και δεν σου αρεσει το στελνεις ΑΜΕΣΑ πισω με δικα τους έξοδα. Αυτό όντως ισχύει;;; Δηλαδή αγοράζω κάτι μεταχειρισμένο και αν έρθει και είναι σε τραγική κατάσταση τους το στέλνω πίσω με δικά τους έξοδα;;;
newtech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Αυτό όντως ισχύει;;; Δηλαδή αγοράζω κάτι μεταχειρισμένο και αν έρθει και είναι σε τραγική κατάσταση τους το στέλνω πίσω με δικά τους έξοδα;;; To αμαζον δεν πουλαει μεταχειρισμένα! (απο οσο ξερω). Εγω παρελαβα πχ μια φωρα tablet.. δεν μου αρεσε σε 5 μερες το εστειλα πισω. 1
F R A N K Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 To αμαζον δεν πουλαει μεταχειρισμένα! (απο οσο ξερω). Εγω παρελαβα πχ μια φωρα tablet.. δεν μου αρεσε σε 5 μερες το εστειλα πισω. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω καθόλου από amazon αλλά βρήκα πχ αυτό από μεταχειρισμένα: http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00GX9HSKM/ref=sr_1_3_olp?ie=UTF8&qid=1404739735&sr=8-3&keywords=chromebook&condition=used που γράφει amazon warehouse deals οπότε λογικά θα στέλνουν και μεταχειρισμένα. Όποιος γνωρίζει σίγουρα ας μας πει ... Και για να στείλεις πίσω το tablet δεν πλήρωσες τίποτα; Δεν είναι δηλαδή σαν το ebay;
newtech Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω καθόλου από amazon αλλά βρήκα πχ αυτό από μεταχειρισμένα: http://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00GX9HSKM/ref=sr_1_3_olp?ie=UTF8&qid=1404739735&sr=8-3&keywords=chromebook&condition=used που γράφει amazon warehouse deals οπότε λογικά θα στέλνουν και μεταχειρισμένα. Όποιος γνωρίζει σίγουρα ας μας πει ... Και για να στείλεις πίσω το tablet δεν πλήρωσες τίποτα; Δεν είναι δηλαδή σαν το ebay; Φιλε μου ναι αυτο ειναι μεταχειρισμενο.. πρεπει να δεις ΚΑΛΑ τι αναφερει και σε τι κατασταση ειναι. Φυσικα και δεν πληρσα κατι.. το αμαζον δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το EBAY To ενα ειναι ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (πχ PUBLIC) κατι το αλλο ΣΙΤΕ δημοπρασιον οπου ο καθε χρηστης βαζει οτι θελει (ΠΧ Emarket) 1
F R A N K Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Φιλε μου ναι αυτο ειναι μεταχειρισμενο.. πρεπει να δεις ΚΑΛΑ τι αναφερει και σε τι κατασταση ειναι. Φυσικα και δεν πληρσα κατι.. το αμαζον δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το EBAY To ενα ειναι ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (πχ PUBLIC) κατι το αλλο ΣΙΤΕ δημοπρασιον οπου ο καθε χρηστης βαζει οτι θελει (ΠΧ Emarket) Ναι η κατάσταση είναι το σημαντικότερο αλλά αφού μου λες ότι μπορώ να το γυρίσω δωρεάν το ρισκάρω. Ευχαριστώ!!!
CROM271 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δεν νομιζω πως οι επιστροφες ειναι δωρεαν αν για καποιο λαθος ευθυνεται ο αγοραστης. Π.χ. παραγγελνω μπλουζακι νουμερο XL, μου στελνουν XL και διαπιστωνω πως μου ειναι μεγαλο. Δεν νομιζω πως αν το στειλω πισω θα ειναι με δωρεαν μεταφορικα εφοσον το αντικειμενο ειναι οπως περιγραφεται και το λαθος ειναι δικο μου. Αν μου εστελναν κατα λαθος νουμερο L ή αλλο χρωμα τοτε ναι θα ηταν δωρεαν. Εγω παρελαβα πχ μια φωρα tablet.. δεν μου αρεσε σε 5 μερες το εστειλα πισω. Εισαι σιγουρος για αυτο? Δηλαδη παρηγγειλες tablet, το οποιο ηταν ακριβως οπως περιγραφοταν στο site αλλα τελικα για τον α ή β λογο εσενα δεν σου αρεσε και το επεστρεψες δωρεαν? Λιγο δυσκολο το βλεπω να ισχυει κατι τετοιο. Για Ελλαδα παντα μιλαμε. Σε Αγγλια ή ισως και σε αλλες χωρες ισχυει. Για Ελλαδα δεν νομιζω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα