thanos89010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 γεια σας παιδια εχω μια προπληρωμένη visa ( για παράδειγμα αυτη http://spagoramenos.gr/wp-content/uploads/2010/10/cards.pre-paid.gif) και θελω να παραγγέλλω απο το amazon.de οπως ειδα με paypal δεν γινετε.. μπορω με αυτη τη καρτα να παω να βαλω λεφτα μεσα και να παραγγείλω ? οταν πηγα να προσθεσω την καρτα στο αμαζον με λεει ονομα κατοχου εγω απο τη θημαμε οταν την εβγαλα απο την τραπεζα δεν πρεπει να ειχα δωσει ονομα οποτε τη βαζω ?
thanos89010 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Οτι γραφει πανω η καρτα. Δεν γραφει ονομα? οχι πανω στην καρτα δεν γραφει...
mentoras99 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Υπαρχει τροπος, υπηρεσία, εφαρμογη κλπ να δω 'διαχρονικα' την τιμη ενος προιοντος του amazon, στο παρελθον; Θελω να δω αν τυχον στο παρελθον το εδιναν σε χαμηλοτερη τιμη, ή αν παιζει κατα καιρους καμια προσφορα στο συγκεκριμενο προϊον.
mobile_32 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Υπαρχει τροπος, υπηρεσία, εφαρμογη κλπ να δω 'διαχρονικα' την τιμη ενος προιοντος του amazon, στο παρελθον; Θελω να δω αν τυχον στο παρελθον το εδιναν σε χαμηλοτερη τιμη, ή αν παιζει κατα καιρους καμια προσφορα στο συγκεκριμενο προϊον. Ναι, υπάρχει τέτοιο site αλλά συνήθως είναι για το τελευταίο 6μηνό. http://uk.camelcamelcamel.com/ κανε copy - paste το λινκ απο το αμαζον στο πεδίο αναζήτησης και θα σου βγάλει το προϊόν.
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μπορεί κάποιος που έχει δουλέψει καιρό το amazon γενικώς να μου λύσει κάποιες απορίες που έχω γιατί παρόλο που δουλεύω 3-4 χρόνια το ebay σαν αγοραστής με το amazon δεν έχω κάνει ούτε μια αγορά παρόλο που έχω λογαριασμό. 01. Τι πρέπει να προσέξω? 02. Υπάρχει τρόπος να δω τα έξοδα αποστολής χωρίς να πρέπει να ξεκινήσω την παραγγελία σε ένα προϊόν(Αν δεν γίνετε μεγάλη βλακεία από μεριάς amazon αυτή) και 1-2 βήματα πριν την ολοκλήρωση της να μου δείξει τα έξοδα αποστολής. 03. Αν γίνει κάτι και για οποιοδήποτε λόγο δεν λάβω το προϊόν ή το λάβω σπασμένο τι ακριβώς μπορώ να κάνω και σε περιθώριο πόσων ημερών? 04. Συνήθως για Ελλάδα πόσες μέρες κάνουν να έρθουν τα προϊόντα από το amazon.co.uk * .com? 05. Θα μου προτείνατε να αγοράσω από κάποιο άλλο amazon π.χ. amazon.com και αν όχι γιατί? 06. Ο ίδιος λογαριασμός που έχω στο amazon.co.uk κάνει για όλα τα amazon όπως δουλεύει και το ebay ή πρέπει να φτιάξω άλλον? 07. Οτιδήποτε αγοράζω από το amazon.co.uk είναι για Ευρώπη π.χ. παιχνίδια ps4 ή υπάρχει περίπτωση να βρω και αμερικάνικα παιχνίδια αν δεν προσέξω? 08. Τι διαφορά έχει αν ένα προϊόν το πουλάει το amazon ή κάποιος χρήστης ακόμα και αν είναι μεταχειρισμένο? Αν το πουλάει κάποιος χρήστης παίζει να χάσω τα λεφτά μου αν δεν μου έρθει? Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και ζήτω συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά όπως ήδη είπα στο amazon είμαι πρωτάρης. 1
CROM271 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μπορεί κάποιος που έχει δουλέψει καιρό το amazon γενικώς να μου λύσει κάποιες απορίες που έχω γιατί παρόλο που δουλεύω 3-4 χρόνια το ebay σαν αγοραστής με το amazon δεν έχω κάνει ούτε μια αγορά παρόλο που έχω λογαριασμό. 01. Τι πρέπει να προσέξω? 02. Υπάρχει τρόπος να δω τα έξοδα αποστολής χωρίς να πρέπει να ξεκινήσω την παραγγελία σε ένα προϊόν(Αν δεν γίνετε μεγάλη βλακεία από μεριάς amazon αυτή) και 1-2 βήματα πριν την ολοκλήρωση της να μου δείξει τα έξοδα αποστολής. 03. Αν γίνει κάτι και για οποιοδήποτε λόγο δεν λάβω το προϊόν ή το λάβω σπασμένο τι ακριβώς μπορώ να κάνω και σε περιθώριο πόσων ημερών? 04. Συνήθως για Ελλάδα πόσες μέρες κάνουν να έρθουν τα προϊόντα από το amazon.co.uk * .com? 05. Θα μου προτείνατε να αγοράσω από κάποιο άλλο amazon π.χ. amazon.com και αν όχι γιατί? 06. Ο ίδιος λογαριασμός που έχω στο amazon.co.uk κάνει για όλα τα amazon όπως δουλεύει και το ebay ή πρέπει να φτιάξω άλλον? 07. Οτιδήποτε αγοράζω από το amazon.co.uk είναι για Ευρώπη π.χ. παιχνίδια ps4 ή υπάρχει περίπτωση να βρω και αμερικάνικα παιχνίδια αν δεν προσέξω? 08. Τι διαφορά έχει αν ένα προϊόν το πουλάει το amazon ή κάποιος χρήστης ακόμα και αν είναι μεταχειρισμένο? Αν το πουλάει κάποιος χρήστης παίζει να χάσω τα λεφτά μου αν δεν μου έρθει? Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας και ζήτω συγνώμη αν σας ζάλισα αλλά όπως ήδη είπα στο amazon είμαι πρωτάρης. Το βασικοτερο. Ξεχνα την οποιαδηποτε ανησυχια που εχεις στο ebay, αν σου στειλουν το αντικειμενο π.χ. αν χασεις λεφτα κλπ 01. Ουσιαστικα τιποτα δεν χρειαζεται να προσεξεις. Ισως μονο αν τα αντικειμενα που παραγγελνεις ειναι απο το αμαζον ή απο τριτους πωλητες. 02. Πριν την ολοκληρωση της παραγγελιας βλεπεις τα εξοδα αποστολης. 03. Εδω ειναι η μεγαλη διαφορα απο το ebay. Δεν χρειαζεται να ανησυχεις για τετοια πραγματα. Δεν υπαρχουν περιθωρια ημερων κλπ Τους στελνεις ενα email για οποιοδηποτε προβλημα και το θεμα λυθηκε υπερ του αγοραστη. Τους εχω στειλει email γιατι καθυστερησε λιγο ενα δεμα και αμεσα χωρις ερωτησεις μου εκαναν refund ακομα και οταν τους ειπα πως δεν με πειραζει να περιμενω και αλλο. Φυσικα μετα απο λιγο ηρθε και το αρχικο αντικειμενο... 04. Μου εχει τυχει και σε λιγοτερο απο εβδομαδα και περισσοτερο απο μηνα 1-2 φορες... Σου βγαζει εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης. Συνηθως 7-10 μερες. Για uk και de μιλαω. 05. Το com εχει τελωνεια κλπ. Σε ευρωπαικα μπορεις να κοιταξεις σε ολα. 06. Κανει για ολα τα αμαζον 07. Δεν ξερω. 08. Δεν εχω παραγγειλει ποτε απο τριτο πωλητη επομενως δεν εχω εμπειρια. Προτιμω την ασφαλεια που μου παρεχει το αμαζον. 2
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ναι αλλα μεχρι ποσες μερες σου δινει το δικαιωμα να στειλεις μυνημα και να ζητησεις τα λεφτα σου πισω ή να σου ξαναστειλουν το προιον απο την ημερομηνια παραγγελιας? Και αν το προιον ερθει σπασμενο τι ακριβως κανεις? Και το ebay μια χαρα ειναι αν προσεχεις λιγο δεν προκειτε να την πατησεις ποτε αλλα και να την πατησεις υπαρχει το paypal που σε καλυπτει μια χαρα. Παντως αυτο που εχουν κανει να μπορεις να δεις τα εξοδα αποστολης για μια χωρα μονο 1-2 βηματα πριν την ολοκληρωση της παραγγελιας ειναι τεραστια μα πατατα μεγατονων γιατι θα πρεπει να παραγγελνεις καθε προιον και να φτανεις 2 βηματα πριν την ολοκληρωση της παραγγελιας και μετα να την ακυρωνεις αν δεν σου κανει. Ενω στο ebay δεν χρειαζεται καν να κανεις παραγγελεια για να δεις τα εξοδα αποστολης του προιοντος για τη χωρα σου. 1
CROM271 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν νομιζω να υπαρχουν συγκεκριμενες μερες που πρεπει να ζητησεις refund. Οποτε να ναι. Βασικα αν δεις πως για καποιο λογο καθυστερει πολυ σε σχεση με την εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης στελνεις ενα email. Εγω στην περιπτωση που ελεγα επρεπε να εχει ερθει το αντικειμενο σε 10 μερες αλλα κωλοβαρουσα και τους εστειλα email μετα απο μηνα και μου εκαναν αμεσο refund Αν το προιον ερθει σπασμενο (δεν μου εχει τυχει) θα τους στειλεις email και πιστευω το θεμα εχει ληξει. Ή θα σου στειλουν αλλο ή θα σου κανουν refund. Βασικα γισ τετοια θεματα οπως ειπα δεν χρειαζεται να ανησυχεις. Οτι θεμα και να δημιουργηθει δεν προκειται να ειναι...μιζεροι. Για τα εξοδα αποστολης εχεις δικιο δεν ειναι και το καλυτερο να φτασεις ενα βημα πριν τα δεις. Αλλα ετσι και αλλιως τα μεταφορικα ειναι ψιλοστανταρ κσι ξερεις εκ των προτερων ποσα θα ειναι. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δηλαδη ποσα ειναι για ελλαδα? Και απο οπου και να παραγγειλεις ειναι ψηλοστανταρ?
newtech Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δηλαδη ποσα ειναι για ελλαδα? Και απο οπου και να παραγγειλεις ειναι ψηλοστανταρ? Το Amazon εχει ένα Standart Rate. Αλλα αν το βαλεις στο καλαθι σου και μετα EDIT BASKET γραφει στα αριστερά Εstimate VAT , Postage and Packaging και σου λεει ακριβώς πόσο. Ο φιλος Crom τα εγραψε αριστα ολα να προσθεσω και εγω (ως λατρης του AMAZON.CO.UK) 4)Αν ειναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο για αποστολή (δεν γραφει δλδ estiminated days , weeks ή months) ο Μ.Ο σε μενα είναι ΠΑΝΤΑ μια 5-6 εργάσιμες! (+1 μερα αν δεν είσαι σε μεγαλη πόλη) 5)Μακριά απο το .com (λογο τελωνείου) www.amazon.de ειναι καλη επιλογή! 7)Αν το πουλαει το ιδιο το αμαζον κατα 99% κανει. αλλα παντα ΒΛΕΠΕ και στα SPECS/DESCRIPTION 8)Δεν αξιζει να αγορασεις κατι που δεν πουλαει το AMAZON.CO.UK γιατι τα έξοδα θα ειναι μεγαλα. Για μεταχειρισμενα πας ebay. Είτε πας για Dispatched from and sold by Amazon (άμεσα απο την αμαζον) είτε Fulfilled by Amazon (οχι απο το αμαζον αλλα το στελνει το ΑΜΑΖΟΝ) Υγ1. Παντα το CHECKOUT το κάνεις σε ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ. ΟΧΙ ΣΕ ΕΥΡΩ! Υγ2. Αν αγοράσεις κατι που να μπαίνει στο ρεύμα θέλεις και Adapter. (κοστίζει ~1 ευρώ) Υγ3. Μην συγκρίνεις EBAY με AMAZON. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Το AMAZON εχει Standard pricing policy ειναι πολυκαταστημα.. το ebay ειναι απλα ενα σιτε με Αγγελίες και εκατομμύρια πωλητές οπου ο καθενας χρεώνει διαφορετικά 1
JUST-GAMER Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Συμφωνω χρεωνει διαφορετικα αλλα μπορεις να δεις τα εξοδα αποστολης ακομα και αν δεν κανεις παραγγελια οτι θελεις κατι που στο amazon δεν μπορεις. Δηλαδη στο αμαζον οτι μα οτι και να παραγγειλεις και οσο βαρυ και να ειναι μιας και τα εξοδα μεταφορας κρίνονται και με το βαρος προιοντος ειναι τα ιδια? Ειτε το προιον ειναι 1 κιλο ειτε 1 τονο(Λεω τωρα). Δεν νομιζω να εχουν τα ιδια εξοδα αποστολης.
lexotamilf Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Αγόρασα πρώτη φορά από το Amazon. Όλα ωραία όλα καλά αλλά κατά την χρέωση δεν μου ζήτησε το 3ψήφιο pin της χρεωστικής. Η χρέωση έγινε κανονικά. Είναι λογικό;
newtech Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Συμφωνω χρεωνει διαφορετικα αλλα μπορεις να δεις τα εξοδα αποστολης ακομα και αν δεν κανεις παραγγελια οτι θελεις κατι που στο amazon δεν μπορεις. Δηλαδη στο αμαζον οτι μα οτι και να παραγγειλεις και οσο βαρυ και να ειναι μιας και τα εξοδα μεταφορας κρίνονται και με το βαρος προιοντος ειναι τα ιδια? Ειτε το προιον ειναι 1 κιλο ειτε 1 τονο(Λεω τωρα). Δεν νομιζω να εχουν τα ιδια εξοδα αποστολης. 1)Φυσικα και μπορεις.. στο εγραψα απο πανω ΠΩΣ. το ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ και βλεπεις. Και μην μου πεις.. μα στο EBAY δεν χρειάζεται να το βαλεις στο καλάθι.. ΝΑΙ εκει δεν χρειάζεται γιατι ειναι διαφορετικό το σύστημα. 1 CLICK ειναι! 2)Φιλε μου κανείς δεν ειπε οτι έχουν τα ΙΔΙΑ έξοδα. Διάβασε τι αναφέρουμε. Εδω αναλυτικα https://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=201477650&pop-up=1 Αγόρασα πρώτη φορά από το Amazon. Όλα ωραία όλα καλά αλλά κατά την χρέωση δεν μου ζήτησε το 3ψήφιο pin της χρεωστικής. Η χρέωση έγινε κανονικά. Είναι λογικό; Ετσι ειναι ναι. 1
mentoras99 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Ακουστε πως εγινε μια προσφατη 'περιπετεια' μου με το amazon uk:ειχα παραγγειλει κατι, το οποιο αργησε πολυ, ξεπερασε πολυ το estimation time, και διαμαρτηρηθηκα στο amazon, και ακυρωσε την εν λογω παραγγελια, και εβαλε μια νεα 'free of charge' για λογαριασμο μου. Ενω ομως αυτη η δευτερη παραγγελια φαινεται οτι προχωρα και λογικα θα μου παραδοθει on time, στο μεταξυ, με καθυστερηση εβδομαδων ομως απο το estimation delivery time του amazon, εφτασε στα χερια μου η πρωτη παραγγελια.Τωρα τι γινεται; Νομιζω εχω διαβασει για καποιες σχετικες διαδικασιες, αλλα ειλικρινα, επειδη βαρεθηκα με ολες τις επικοινωνιες μαζι τους για την πρωτη αποστολη(συνεχη mails στο customer care του amazon μεχρι να βγει ακρη και να με εξυπηρετησουν), επειδη βαρεθηκα λοιπον γιατι 'μου βγηκε απο τη μυτη' που λενε η ολη διαδικασια και παραγγελια, και οχι(το τονιζω αυτο) επειδη θελω να κρατησω δυο αντικειμενα, αν δεν κανω καμια ενεργεια, μπορει να υπαρξει κανενα προβλημα με το amazon? Μπορει να καθισουν να δουν το (πραγματικα απιθανο) tracking της πρωτης παραγγελιας, κι οτι αυτη τελικα μετα απο εβδομαδων εφτασε στα χερια μου, και μετα ηρθε κι η αλλη κλπ; Τωρα αν ειναι να δημιοργηθει θεμα, αντε ξανα μανα, να το στειλω, αλλα με κουρασαν, ειπα δεν θα ξαναγορασω απο amazon, μονο ebay.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα