pedrojay Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Στο αγγλικό αμαζον στα ~31€ με δωρεάν μεταφορικά.Τα πουλάει η ίδια η εταιρεία που τα κατασκευάζει. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007IL4ROE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1NXMBWLCVFMOK
panoutsi Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Στο αγγλικό αμαζον στα ~31€ με δωρεάν μεταφορικά.Τα πουλάει η ίδια η εταιρεία που τα κατασκευάζει. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007IL4ROE/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A1NXMBWLCVFMOK ευχαριστω φιλε...
ultrobyr Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 καπου ειχα ακουσει οτι υπαρχουν δωρεαν μεταφορικα σε καποιες παραγγελιες,ισχυει ακομα αυτο?
kostas_dr Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Απο 25 στερλίνες και άνω. Μερικές φορές και κάτω απο 25 αν το ποσό που υπολείπεται είναι πολύ μικρό. Για amazon.co.uk ξέρω ότι ισχύει
Giorgos3924 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Σε ποιά προιόντα δεν πληρώνεις μεταφορικά; Βλέπω πως σε πολλά αναφέρει "this item Delivered FREE in the UK with Super Saver Delivery. See details and conditions" πως από 25 λίρες και πάνω δεν πληρώνεις μεταφορικά αλλά όταν τα προσθέτω στο καλάθι βλέπω πως έχει μεταφορικά.
kostas_dr Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Δημοσ. 1 Μαΐου 2013 Μήπως τα προϊόντα που βάζεις είναι απο άλλους πωλητές; Για να ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά πρέπει να γράφει Dispatched from and sold by Amazon.
CROM271 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Black Friday ποτέ θα γίνει; Ή έγινε και δεν πηρα χαμπάρι; Νομίζω περυσι πρέπει να είχε γίνει Σεπτέμβριο αν δεν κανω λάθος... Μήπως δεν θα κάνουν φετος;
guardianx71 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Black Friday ποτέ θα γίνει; Ή έγινε και δεν πηρα χαμπάρι; Νομίζω περυσι πρέπει να είχε γίνει Σεπτέμβριο αν δεν κανω λάθος... Μήπως δεν θα κάνουν φετος; Site: http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Friday_%28shopping%29
tigersgate6 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα συμφορουμιτες ... τα φωτα σας παρακαλω ... μετα απο καιρο εκανα ξανα αγορα απο amazon.co.uk αλλα απο τριτο πωλητη μια ραφιερα για dvd ... μου εστειλε τη παραγγελια μεσω interlink και μου εδωσε και το voucher ..μπορω να παρακολουθησω το δεμα μεσω της interlink αλλα και απο το site της DPD που απο οτι καταλαβα εχουν κανει συγχωνευση !!! Παλια απο οτι διαβασα και παλι η courrier που αναλαμβανε την παραδοση στην Ελλαδα ηταν η DPD interattica η οποια εχει κλεισει εδω και καμποσο καιρο ... καποια αρθρα που βρηκα απο τα μεσα του 2012 λενε πως με το που εμπαινε το δεμα Ελλαδα αναλαμβανε η ACS ... Αν εχετε καποια εμπειρια με την DPD και για το ποιος αναλαμβανει με το που μπει Ελλαδα ας την μοιραστει μηπως και ξεστραβωθω !!! Ευχαριστω προκαταβολικα Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2013 από tigersgate6
moxalis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ακόμα το ίδιο πρέπει να ισχύει. Τον Φεβρουάριο που παρέλαβα δέμα από Αγγλία μέσω DPD το έφερε η ACS. 1
HERTHAN Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αγορασε φιλος καποια πραγματακια απο amazon.uk και στις 12/10 του ηρθε mail οτι του τα εστειλαν. Ειναι φυσιολογικο να μην του εχουν ερθει ακομα? Απο επαρχια ειναι αν αυτο βοηθαει. Να παει να ρωτησει στο ταχυδρομειο(αλλα χωρις tracking number τι να δωσει μονο το ονοματεπωνυμο του)?
shodan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει από 12/10 είναι μόλις και μετά βιας 7 ημέρες. Επαρχία μένω και εγώ και συνήθως παραλαμβάνω σε 7-9 ημέρες. Κάποιες φορές έχω παραλάβει και σε 5 ημέρες ενώ φυσικά υπήρξαν και περιπτώσεις που παρέλαβα σε ~12+ ημέρες. Θα έλεγα να μην αγχώνεται. Αναλόγως το δέμα βέβαια μπορεί να του άφησε χαρτάκι (στο κουτί ο ταχυδρόμος για να παραλάβει από τα ΕΛΤΑ. Εγώ πχ επειδή γνωρίζω τον ταχυδρόμο μου τα φέρνει όλα σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα