andreapaog328 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 αλήθεια τώρα στέλνουνε χωρίς tracking number? σκέφτομαι να παραγγειλω μια dslr ~350€. Θα μου φτάσει? ή κανας ελαφροχέρης θα κάνει τη δουλειά του?
kostas_dr Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Κλειστό πακέτο θα' ρθει στα ΕΛΤΑ. Δεν θα γράφει απ' έξω "μεγάλης αξίας αντικείμενο, όσοι πιστοι προσέλθετε". 1
tony81 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω. Είδα Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009VK73FA/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers">ipad mini Κάνει 260,50 λίρες δλδ 305ε? Και αυτή είναι τελική τιμή ή θα δώσω κάτι παραπάνω για Ελλάδα? Ευχαριστώ πολύ!!!
newtech Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Παιδιά ήθελα να ρωτήσω. Είδα Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009VK73FA/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers">ipad mini Κάνει 260,50 λίρες δλδ 305ε? Και αυτή είναι τελική τιμή ή θα δώσω κάτι παραπάνω για Ελλάδα? Ευχαριστώ πολύ!!! Βαλτο στο καλαθι σου.. βαλε τα στοιχεια σου και δες.. και ναι περιπου 305ευρω
gohanss4 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Θελω να αγορασω wii u απο το αμαζον γερμανιας. Μου το υπολογιζει στα 226 ευρω. Αλλη χρεωση φπα θα εχει; Γενικα στελνει κονσολες το amazon.de? Sent from my iPad using Insomnia
tony81 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δύο ερωτήσεις παιδιά!! 1. Οι τιμές περιλαμβάνουν το vat ή πάει έξτρα γιατί από ότι βλέπω πάει έξτρα? 2. Έχω μια κάρτα εθνικής που είναι και χρεωστική-maestro, κάνει για αγορές στο amazon?
kostas_dr Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 1. Ε, αφού το βλέπεις, τι ρωτάς; 2. Νομίζω πως όχι.
qwertyqwerty Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 γμτ-γμτ,πλήρωσα ένα δίσκο και την ίδια μέρα τον φτήνυναν οι καριολαραίοι.Προσπάθησα να ακυρώσω τη πώληση και με κράταγαν σε αναμονή κανα δίωρο.Μετά αρνήθηκαν και μου είπαν όταν έρθει να τους τον γυρίσω πίσω,πληρώνοντας όμως τα μεταφορικά για πίσω. Μία η άλλη με το να τον ξαναπαραγγείλω.Και δεν έχουν και tracking number. Μούστηδες. 1
kostas_dr Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Ατυχία. Και μένα μου΄χει τύχει. Δεν αξίζει να τον γυρίσεις πίσω.
tonypapadovic Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 γμτ-γμτ,πλήρωσα ένα δίσκο και την ίδια μέρα τον φτήνυναν οι καριολαραίοι.Προσπάθησα να ακυρώσω τη πώληση και με κράταγαν σε αναμονή κανα δίωρο.Μετά αρνήθηκαν και μου είπαν όταν έρθει να τους τον γυρίσω πίσω,πληρώνοντας όμως τα μεταφορικά για πίσω. Μία η άλλη με το να τον ξαναπαραγγείλω.Και δεν έχουν και tracking number. Μούστηδες. Ρε συ, έχει συμβεί σε τέτοια περίπτωση, να τους ζητήσεις την νέα τιμή, και να σου κάνουν refund την διαφορά. Για δοκίμασε ευγενικά αύριο στο live chat, μπορεί να σταθείς τυχερός. 1
panoutsi Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 MEElectronics Sport Fi S6 In-Ear Sport Headphone System with Armband, Carry Case for iPhones/iPods/MP3 Players and Smartphones - Red/Black http://www.amazon.com/dp/B007IL4ROE/ref=cm_sw_r_an_am_ap_am_us?ie=UTF8 Καλημέρα παιδιά...θελω να πάρω αυτά τα ακουστικά αλλά όπου κ αν τα βρήκα είναι με ακριβά μεταφορικά...από εδώ λέει δωρεάν μεταφορικά άνω των 25$ ισχύει στο συγκεκριμένο προϊόν??Ελλάδα έρχεται??ευχαριστώ πολύ...
kostas_dr Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Απ' το amazon.com είναι και όχι το αντίστοιχο αγγλικό, οπότε γενικά δεν υπάρχουν τα δωρεάν μεταφορικά. Αλλά απ' ότι είδα, δεν στέλνει καν Ελλάδα τα συγκεκριμένα, γιατί είναι sold by μια άλλη εταιρεία. Φαίνεται τα λεφτά μας τους βρωμάνε.
panoutsi Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Απ' το amazon.com είναι και όχι το αντίστοιχο αγγλικό, οπότε γενικά δεν υπάρχουν τα δωρεάν μεταφορικά. Αλλά απ' ότι είδα, δεν στέλνει καν Ελλάδα τα συγκεκριμένα, γιατί είναι sold by μια άλλη εταιρεία. Φαίνεται τα λεφτά μας τους βρωμάνε. ευχαριστω για την απαντηση...δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να τα βρω χωρις η εστω με λιγα μεταφορικα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα