kostas_dr Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Ελπίζω αυτή η πολιτική να μην αρχίσει να εφαρμόζεται σιγά σιγά και σε άλλα προϊόντα.
tiniakos Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Σας δίνω την απάντηση που μου έστειλαν μετά το chat στο email. Items are ineligible for Super Saver delivery if they're outside these dimensions: Length = 120 cm Width = 60 cm Height = 60 cm Girth = 360 cm Weight = 30 kg Rest assured that I'll pass your message on to the appropriate department who will be glad to review your suggestion about our Super Saver delivery. Customer feedback such as yours helps us to continue improving the selection and service we provide.
pedrojay Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Οπότε οι 3 πόντοι ήταν το πρόβλημα?Μπορεί να μέτρησε βιαστικά ο υπάλληλος και να του ξέφυγαν Product Dimensions 70.8 x 63 x 13.4 cm 1
paris.gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Καινουργιο ειναι αυτο; Εγω ειχα παραγγειλει 2 παιδικα καθισματα Reccaro για ηλικιες 1 - 12 χρονων που ηρθαν σε δυο ξεχωριστα μεγαλα κουτια με super saver delivery.
tiniakos Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Τι να πω αφού δεν ήθελαν τα λεφτά μου δεν τους τα έδωσα.
myst77 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 ρε παιδιά... γίνεται να αγοράσεις από amazon UK και να κοπεί τιμολόγιο για κατάστημα όπου μετά θα πουληθεί κανονικά με απόδειξη κτλ; αν ναι τι παίζει με το ΦΠΑ;
karpat456 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 παιδια βοηθειστε με λιγο επειδη δεν εχω ξανακανει αγορα απο το amazon.uk... θελω να παρω ενα ρολοι και εστω κοστιζει συνολικα 120 euro.. Ομως δεν ξερω τι συμβαινει με το τελωνειο...υπαρχει περιπτωση να βρεθω προ εκπληξεως και να πρεπει να πληρωσω παραπανω για να εκτελωνιστει?? υπαρχουν εγγραφα που θα πρεπει να προσκομισω στο τελωνειο ωστε να μπορεσει ν ερθει κανονικα το ρολοι κ αν δεν το κανω να μην μπορει να φυγει απο το τελωνειο?.. οποιος εχει διαθεση ας μου πει αναλυτικα τι συμβαινει για να ξερω να μην ξεκινησω την αγορα αν υπαρχει περιπτωση να μου κοστισει παραπανω...
tiniakos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Από το amazon.co.uk ότι και να πάρεις ακόμη και το εργοστάσιο των ρολογιών να αγοράσεις τελωνείο δεν περνάει.
kostas_dr Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Σωστά. Το Νησί, είναι στην ΕΕ, όσο και αν μερικοί εκεί στραβώνουν.
karpat456 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 δηλαδη κανω την παραγγελια κ απλα περιμενω ν ερ8ει... γνωριζει κανεις ποσες μερες κανει περιπου να ερθει μια παραγγελια? κ επισης αν υπαρχει ενημερψση για την διαδικασια παραγγελιας...δηλαδη σε ποια σταδια βρισκεται..
myst77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ρε παιδιά... γίνεται να αγοράσεις από amazon UK και να κοπεί τιμολόγιο για κατάστημα όπου μετά θα πουληθεί κανονικά με απόδειξη κτλ; αν ναι τι παίζει με το ΦΠΑ; ξέρει κανείς;
pOLoS Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 μπορείς να αγοράσεις χωρίς φπα αν έχεις επαγγελματικό αφμ
NinjaMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Γνωρίζει κανείς γιατί ξαφνικά το amazon.co.uk σταμάτησε να επαληθεύει τις πληρωμές online καρτών μέσω του ccv password (τα 3 τελευταία ψηφία στο πίσω μέρος μιας πιστωτικής κάρτας), με συνέπεια εγώ να μην μπορώ να κάνω καμία αγορά μέσω amazon; Έχω για τις online αγορές μου την Visa που εκδίδεται από την Eurobank και έχει την Εθνική ομάδα του μπάσκετ σαν φόντο.
pedrojay Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δεν κατάλαβα το πρόβλημα.Έκανες κανονικά αγορές με την ίδια κάρτα και ξαφνικά δεν μπορείς?Αν ναί,τί σου γράφει σαν αιτιολόγηση? Ή προσπαθείς να εισάγεις νέα κάρτα και δεν την δέχεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα