Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή η κάρτα που έχω βάλει να κάνω αγορά δεν έχει όλο το ποσό ( λείπει 1€ :( )

πόσες μέρες μου δίνει για να τα τοποθετήσω μέσα ξέρει κάποιος?

αν δεν έχεις όλα τα χρήματα δε μπορείς να παραγγείλεις , κατά την παραγγελία ελέγχει τη κάρτα αν έχει τα χρήματα που χρειάζονται και δεσμεύονται μέχρι να γίνει η χρέωση

Χθες παρέλαβα αυτόν τον εκτυπωτή αλλά δυστυχώς φαίνεται πως έχει πρόβλημα.Κάθε φορά παίρνει στραβά την σελίδα με αποτέλεσμα να την τσακίζει και να κολλάει μέσα στον εκτυπωτή.

Τα έξοδα της αποστολής για να τον επιστρέψω θα μου τα δώσει το amazon όπως διάβασα, και αν ναι πως ακριβώς θα γίνει;

πήγαινε στη παραγγελία και πάτα στο Return or replace Items και ακολούθησε τα βήματα που σου λέει

επιλέγεις αν θέλεις να γίνει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων, θα σου βγάλει να εκτυπώσεις κάτι χαρτιά που θα πρέπει να βάλεις στο δέμα ,

θα το στείλεις με courier και θα τους ζητήσεις να αναγράφεται το κόστος τη αποστολή , και όταν το παραλάβουν στο amazon θα σου επιστρέψουν τα μεταφορικά

PDtqDxf.png

• Απαντ. 375
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν δεν έχεις όλα τα χρήματα δε μπορείς να παραγγείλεις , κατά την παραγγελία ελέγχει τη κάρτα αν έχει τα χρήματα που χρειάζονται και δεσμεύονται μέχρι να γίνει η χρέωση

Μια χαρά μπορείς. Κι εγώ με χρεωστική έκανα χθες μία αγορά, έγινε completed κανονικά και απλά μου ήρθε mail σήμερα ότι η πληρωμή έγινε declined, και ότι θα ξαναπροσπαθήσουν να κάνουν την χρέωση αργότερα.

Κι εγώ θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος πόσες μέρες περιμένει το Amazon πριν αφαιρέσει την παραγγελία από τον λογαριασμό γιατί ένα αντικείμενο που έχω, έχει ανέβει αρκετά η τιμή του σήμερα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με μια αγορα που πραγματοποιησα την 1η Απριλιου απο το amazon.co.uk

Εκανα λοιπον την παραγγελια (τεσσερα puzzle) και στο mail που μου εστειλα μου γραφανε οτι η παραγγελια κοστιζει 99.19 GBP ή 122,35 euro κατα προσεγγιση. Περιμενα λοιπον οτι χοντρικα στην καρτα μου θα χρεωνονταν 122,35 ευρω με μια σχετικη αποκλιση 2-3 ευρω παραπανω. 

Αυτο που ειδα ομως ειναι οτι εχω χρεωθει στην καρτα με 162,7 ευρω. Τους εστειλα λοιπον mail και η απαντηση που μου εστειλαν σημερα εγραφε οτι στα 122,35 ευρω ποσο που ειναι η μετατροπη των 99,19 GBP με τον φορο, προσθεσαν επιπλεον και 23% Ελληνικο ΦΠΑ οπως λεει υποχρεουνται......Φυσικα και παλι τα 122,35 + 23% Ελληνικο ΦΠΑ ειναι 150 ευρω. Οποτε και παλι εχω σημαντικη διαφορα 12 ευρω.

Ισχυει τετοιο πραγμα οτι πρεπει να πληρωσω και το Αγγλικο και το Ελληνικο ΦΠΑ??? Εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο.......

Για βοηθηστε ρε παιδια γιατι εχω τρελλαθει τελειως!!

Δημοσ.

Πληρωσες σε pounds ή euro; Ρωταω γιατι αν πληρωσες σε euro μεσα απο το Amazon τοτε κλειδωνεις την τιμη που βλεπεις. Αν πληρωσες σε pounds τότε η μετατροπη γινεται απο την καρτα σου με την ισοτιμία που ισχυει οταν γινει η μετατροπή. Τωρα με το eurο να πεφτει μπορει και να την πατησες. ΦΠΑ παντως πληρώνεις μια φορα μονο το ελληνικο. Για περισσότερα δες την αναλυτικη χρεωση μεσα απο τον λογαριασμό σου στο Αμαζον.

Δημοσ.

αν κατάλαβα καλα...αν κάτι έχει 100λίρες απο αυτές αφαιρείται το 20% vat, οι 80 λίρες θα γίνουν σε € -> 94€ και σαυτά πέφτει ο δικός μας φπα 23% -> 115€ 

καλα τα λέω?  :huh:

Δημοσ.

καλησπερα.

υπαρχει κανενας οδηγος "how to" για το amazon?

γιατι τελευταια το βλεπω να προτιμαται σε σχεση με το ebay.

thanks

Δημοσ.

<p>Καλησπερα σε ολους. Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με μια αγορα που πραγματοποιησα την 1η Απριλιου απο το amazon.co.uk</p>

<p> </p>

<p>Εκανα λοιπον την παραγγελια (τεσσερα puzzle) και στο mail που μου εστειλα μου γραφανε οτι η παραγγελια κοστιζει 99.19 GBP ή 122,35 euro κατα προσεγγιση. Περιμενα λοιπον οτι χοντρικα στην καρτα μου θα χρεωνονταν 122,35 ευρω με μια σχετικη αποκλιση 2-3 ευρω παραπανω. </p>

<p>Αυτο που ειδα ομως ειναι οτι εχω χρεωθει στην καρτα με 162,7 ευρω. Τους εστειλα λοιπον mail και η απαντηση που μου εστειλαν σημερα εγραφε οτι στα 122,35 ευρω ποσο που ειναι η μετατροπη των 99,19 GBP με τον φορο, προσθεσαν επιπλεον και 23% Ελληνικο ΦΠΑ οπως λεει υποχρεουνται......Φυσικα και παλι τα 122,35 + 23% Ελληνικο ΦΠΑ ειναι 150 ευρω. Οποτε και παλι εχω σημαντικη διαφορα 12 ευρω.</p>

<p>Ισχυει τετοιο πραγμα οτι πρεπει να πληρωσω και το Αγγλικο και το Ελληνικο ΦΠΑ??? Εγω πρωτη φορα το ακουω αυτο.......</p>

<p> </p>

<p>Για βοηθηστε ρε παιδια γιατι εχω τρελλαθει τελειως!!</p>

τα puzzle είναι για παιδία? στα περισσότερα βρεφικ-παιδικά είδη δεν έχουν καθόλου φπα, αλλά για αποστολή Ελλάδα προστείθεται + 23% Ελληνικό φπα

Δημοσ.

θέλω να αγοράσω αυτό

http://www.amazon.co.uk/MY-CHILD-11-01-018-Child-Walk-n-Rock/dp/B005GJFH58/ref=sr_1_15?s=baby&ie=UTF8&qid=1365208892&sr=1-15&keywords=walker

το οποίο αναφέρεται ως super save delivery

αλλά όταν το βάλω καλάθι και πάω να πληρώσω μου εμφανίζει επιλογή μόνο priority express το οποίο είναι  £41.18.

Τι φταίει?

H

Δημοσ.

<p>Δεν την εμφανίζει πουθενά.</p>

<p> </p>

<p>Choose a delivery speed: <span>Priority Express</span> <span>(1-2 business days)</span></p>

<p>μόνο</p>

και μένα μου το κάνει αυτό τώρα τελευταία, μίλα με το support στο chat και θα σου λύσουν το πρόβλημα

Δημοσ.

Χμμ,σου είπαν τον λόγο?Επειδή βλέπω ότι είναι κάπως ογκώδες,φαίνεται με βάση και άλλων που γράφτηκαν ότι αρχίζουν και γίνονται πιο αυστηροί με τα μεγαλούτσικα αντικείμενα για Ελλάδα :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...