anesperos13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Θέλω να πάρω προβολέα για να βλέπουμε καμιά ταινία στο μπαλκόνι.. Και αντι να πάρω τηλεόραση καλύτερα νομίζω είναι ένας προβολέας. Τι πρέπει να προσέξω..? Βλέπω διάφορα χαρακτηριστικά.. Αντίθεση φωτεινότητα κτλ.. Αλλά παράλληλα βλέπω πως ένας προβολέας των 2000 ευρω μπορεί να έχει μικροτερη αντίθεση από εναν 500 ευρω... Συνεπώς;
deesnider Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Θέλω να πάρω προβολέα για να βλέπουμε καμιά ταινία στο μπαλκόνι Δεν το έχω το θέμα με τους προβολείς. Σου απαντώ μόνο και μόνο επειδή μίλησες για χρήση στο μπαλκόνι. Πρόσεξε μη βρεις κανένα διάολο διότι - αν η επιφάνεια προβολής είναι ορατή και από άλλα άτομα εκτός του σπιτιού σου - παίζει θέμα πνευματικών δικαιωμάτων, λόγω "δημόσιας προβολής"!!!
anesperos13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αυτό μου λειπε! Χαχα! Όχι... Δεν μπορεί να δει κανείς! Είναι ψηλα!
adi32 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 εδω εισαι http://www.avclub.gr/forum/forumdisplay.php?f=45
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.