TheELF Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Αμαν, βρε washcloud τι σοϊ FAT χρησιμοποιειται στις δισκεττες 1.44 ? FAT12 (πολύ παλιά) FAT16 ακόμα και σήμερα Το περιβαλλον του Linux-bootable-CD (με το qparted) μου εβγαλε ενα παραθυρο οπου επελεξα να φορμαρω την πρωτη κατατμηση σε NTFS . Ξερεις που κολλησαμε ? 1 operation pending !!!! Περιμενα 10 ολοκληρα λεπτα και μετα τα παρατησα.
SR71B Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Φτου .... δεν το ειδα ! Α ρε Elf, α ρε Elf ... δεν σε προλαβα ! Τωρα ειναι αργα. Επεσε MaxLLF που πηγε συννεφο !
washcloud Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δεν ειναι διαγωνισμος ευφυιας το ποστακι. ...τότε γιατί το βαφτίζεις έτσι, έστω κι απ' την ανάποδη; Σε καμμία περίπτωση δεν είναι διαγωνισμός - πόσο μάλλον ευφυίας (;!) ...Αντιπαραβολή εμπειριών, ναι, μπορείς να το πεις. Το να διορθώνει κάποιος κάποιον δε σημαίνει ότι ντε και καλά θέλει να το γυρίσει σε "διαγωνισμό". Κακώς "προκλήθηκες" από τις επισημάνσεις που έγραψα. Κι ο "σκοπός", ήταν να μάθεις (κι όποιος τυχόν διαβάσει το παρόν) ότι η βιασύνη δεν είναι καλός σύμβουλος.
SR71B Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Washcloud Δεν το ειδα σαν αντιπαραβολη εμπειριων, αλλα εαν εσυ, ετσι το εννοησες ... τουμπεκι ψιλοκομμενο εγω ! Την ταπεινη μου συγνωμη !
SR71B Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2011 Δεν κερναω virtual μπυρες, εγω ! Ειμαι ολιγον παλιομοδιτης. Ανεβα Θεσσαλονικη να σε κερασω μια μπυρα στο Mistral, στην Κρηνη !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.