Προς το περιεχόμενο

Tv-Shows-Program

d3monhunter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, υπαρχει καποιο προγραμμα για διαχειρηση των σειρων? Δεν γινεται εχω αρχισει να βλεπω τοσες σειρες που σιγα σιγα αρχιζω και χανω την μπαλα.Αυτο που ζητω ειναι να μπορουμε να δουμε την σειρα ποσες σεζον εχει ποσα επεισοδεια, ποτε βγαινει καινουργιο επεισοδειο, ποσα εχουμε δει και γενικα να εχεις εναν μπουσουλα ρε παιδι μου να οργανωθεις σωστα.Παντως με μια αναζητηση στο google δεν βρηκα κατι το αξιοπιστο και καποια που βρηκα ηταν πολυ παλια και δεν αξιζαν τον κοπο.

Ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.

www.myepisodes.com

βαζεις οτι σειρες βλεπεις και σου τις βγαζει σε λιστα με ημερες και ωρες προβολης. Επισης εχει και διαφορα αλλα καλουδια...

Δημοσ. · Κρυμμένο από Sellers, 18 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Sellers, 18 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Τσεκαρε το www.eztv.it

Νομίζω είναι ακριβώς αυτο που ζητάς.

Δημοσ.

Τσεκαρε το www....

Νομίζω είναι ακριβώς αυτο που ζητάς.

Απαγορευονται τα σιτε με παρανομο περιεχομενο

αν και το συγκεκριμενο εχει πανω αριστερά προγραμμα με τις σειρες που παιζουν την ιδια μερα, και μεχει βολεψει παρα πολυ να μην χανω την μπαλα με το ποια παιζει την ταδε μερα. Κυριως απο Σεπτεμβρη και επειτα που παιζονται ολες μαζι...

Κατα τα αλλα, imdb

Δημοσ.

www.sidereel.com αυτό έχει χαρακτήρα tracking αλλά και social φάση. Επίσης σου προτείνει παρόμοιες σειρές σύμφωνα με τα γούστα σου κτλ. Άλλο ένα είναι το www.episodecalendar.com το οποίο τον παίρνει τώρα τελευταία αλλά είναι πιο light και κάνει ακριβώς για αυτό που θες (να μη χάνεις τη μπάλα)

Δημοσ.

Ω.. Σορρυ, γνωρίζω τον κανόνα αλλα δεν φαντάστηκα ότι συγκαταλέγεται στα σαιτς με παράνομο υλικό μιας και έχει μόνο τηλεόραση.. Εφόσον έχει cable βεβαια.. Έπρεπε να το χω σκεφτεί. Σορρυ και πάλι :)

Δημοσ.

tvrename απιστευτο προγγραμμα οχι μονο για το προγγραμμα και ποτε παιζουν οι σειρες αλλα και για την διαχειρηση των αρχειων βιντεο με μετονομασια , μεταφορα στον καταλληλο φακελο κτλ

Εινα το μοναδικο προγγραμα που ευχομαι να ειχα windows (εδω και λιγο καιρο κατοχος mac)

Θελει λιγο δουλεια για να το μαθεις αλλα και να βαλεις αρχικα τις σειρες που παρακολουθει αλλα μετα ειναι απιστευτο εργαλειο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...