Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη ειναι πιο ευκολο να προσθετεις φυλες παρα classes.

ελπιζω ομως στο επομενο exp,να εχουμε πανω απο μια κλαση.

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

που ειναι ο witch doctor,o neuromancer,o cryomancer,o barbarian,κτλ. για τους οποιες εχει αναφερθει τοσες φορες;

Neuromancer πολυ δυσκολο το βλεπω... εκτος αν οι gnomes/goblins εφευρουν το matrix :P

Για necromancer τωρα ισως κατι να γινει.

Δημοσ.

επειδη ειναι πιο ευκολο να προσθετεις φυλες παρα classes.

ελπιζω ομως στο επομενο exp,να εχουμε πανω απο μια κλαση.

Το είχαν ανακοινώσει ότι θα έχουν αυτό το patern. Δεν ήταν τυχαίο.

Στο επόμενο expansion θα έχει και 1 hero class λογικά. Δεν είναι και εύκολο να βάζει νέες classes, θέλει τρελό rebalancing...

• Super Moderators
Δημοσ.

το παιχνιδι εχει βγει και σπασμενο οποτε ειναι λογικο να εχει χασει τοσους πολλους συνδρομητες

τι θες να πεις? ότι προτιμούν να παίζουν σε καραbugged private servers που δεν έχουν το latest content από ότι στους official? τι άλλο θα ακούσουμε...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν private servers που έχουν πάνω από 100k παίχτες. Φυσικά είναι σε woltk ακόμα αλλά είναι σχεδόν bug-lag free. Δεν είναι και μικρός αριθμός τα 100k.

Δημοσ.

Απο 12εκ συνδρομες μειωθηκε στα 11εκ. Σιγουρα ειναι αρκετος κοσμος μειον αλλα οκ μιλαμε για τοσα χρονια παιχνιδι και κραταει ακομα τοσα ατομα! Αν και τελευταια τρωμε ξαναζεσταμενη σπανακοπιτα δεν εχει βγει κατι να σε καθηλωνει οσο το wow.

Αντε να δουμε το Old Republic...

Δημοσ.

Δύσκολα πιστεύω θα βγει στην αγορά mmo-rpg game το οποίο θα κρατήσει τόσο πολύ κόσμο όσο η Blizzard... Όσο για τις μειώσεις των συνδρομών κατά τη προσωπική μου άποψη το βρίσκω λογικό και επόμενο μιας και έχει τόσα χρόνια στο χώρο, και είναι λογικό πολλοί είτε να κουράστηκαν είτε να το βαρέθηκαν και να προτίμησαν κάποιο άλλο(online παιχνίδι)να το αντικαταστήσουν. Αλλά κάτι μου λέει ότι με τα επερχόμενα patches και το Expansion θα ξαναμαζεύεται σιγά σιγά αρκετός χαμένος κόσμος πίσω στο WoW , φυσικά με κάθε περιθώριο λάθους σε αυτό που λέω!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μεγάλωσα (1983) και παίζω WoW από το ΄05 αλλά νομίζω οτί ήρθε το τέλος του MMO όπως το ξέραμε.

Ναι οκ το WoW έχει 11.000.000 συνδρομητές όποιος νομίζει οτί από δω και πέρα (και ένα χρόνο πριν) δεν θα έχει καθοδηγική πορεία είναι γελασμένος. Αν σε ένα 4μηνο χάνει 300.000 συνδρομητές - είναι τεράστιος αριθμός ακόμα και στα 12.000.000 - φανταστείτε πόσους θα χάσει με την έλευση του SW, Tera, Secret World, Diablo, SC2(expansion) κλπ χώρια από αυτούς που πλέον μπαίνουν κάνουν μια γύρα στην Ogrimar/Stormwind και βγαίνουν γιατί δεν έχουν τι άλλο να κάνουν (αποκλείω τους hardcore οι οποίοι να είναι το ΠΟΛΥ 1.000.000).

Διάβασα για το gameplay επίσης που κάποιοι λέτε οτί ακολουθούν την πορεία που χάραξε το wow(δεν την χάραξε το WoW αλλά τέσπα :) ). Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως άτομα που πάιζουν από το 05-06-07 κλπ δεν έχουν βαρεθεί το gameplay (ατυχές το παραδειγμα των racing games). Φαντάζομαι - και ελπίζω - οτί ακόμα και στο νέο game της Blizzard το gameplay θα είναι διαφορετικό με κάτι που δεν μπορώ να φανταστώ ή με κάτι απλό π.χ no ayto target click (βλ. Terra που έχει free shot, ρίχνεις spell το αποφεύγεις, μπορεί να healareis αντίπαλο κλπ)

Νομίζω οτί και το DarkFall κάπως το έχει αυτό μπορεί και άλλα games.

Τέλος νομίζω οτί όλα τα games επερχόμενα και μη δεν θα ξεπεράσουν πότε το 1.000.000 μίριο ενεργών σε διάρκεια 6μηνών (κράτωντας μία μικρή επιφύλαξη για το Diablo :P )

Για να μην γράφω εκθέσεις - δεν είναι και το ατού μου -

Θα πρεπεί να γίνει μία αλλαγή που φαντάζομαι έρχεται όπως γίνεται κάθε δεκαετία. Ιτσ δι εντ οφ εν ΕΡΑ

Δημοσ.

Καθεστε και μαλωνετε για κατι που ΘΑ βγει και αυτα που ΘΑ εχει. Κατσε να βγει και τα λεμε.

Οταν καποιος ειναι στην κορυφη λογικο ειναι να τον μισουνε και πολλοι. Αν καταφερει καποιος αλλος να ανεβει μαγκια του.

Εκει θα πουμε The king is dead Long live the king.

Κακα τα ψεματα ομως τα games που εχει βγαλει η Blizzard σχεδον ολα (βλεπε ενα 2 πλατφορμ) κανανε παταγο με ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ. Ειτε να μας αρεσει ειτε οχι αυτη η εταιρια βγαζει δημοφιλη παιχνιδια (οταν τελικα τα βγαλει :mrgreen: ). Ξερω ατομο που στα 40 του δεν ξερει Αγγλικα αλλα παιζει WOW (σε πολυ καλη guild απο vanilla ακομα). Η να θυμηθω τις ουρες και τις ορδες στα καταστηματα οταν βγηκε το TBC. Και αλλα πολλα παραδειγματα.

Οσο για το Lore... στο ονομα του balance θα δουμε τι θα κανει και το SW και οποιοσδηποτε αλλος. Ειναι ΜΜΟRPG(M-any M-en O-nline R-ole P-laying G-irls :P ) ξεκολατε. Αν θες Lore παιξε pen n paper η single player.

Προσωπικα πιστευω οτι το WOW δεν εχει πεθανει για εναν και ΜΟΝΟ λογο και ειναι απλο: δεν εχει βγει το DIABLO 3

ΥΓ. Ειμαι οπαδος των SW και φιλος της Lucas Arts (αχ adventures)

Δημοσ.

Πιστευω οτι τωρα που θα βγει το TERA την ανοιξη του 2012 το wow θα χασει πολλους χρηστες.Ετσι και αλλιως εχει αρχισει ηδη να χανει λογο του οτι κανουν βλακιες με το pvp και με το pve.Αν θελουν να ξανα παρουν πισω τους χρηστες που το παρατησαν θα πρεπει να κανουν κατι ωστε το wow να γινει πιο ελκυστικο.Ολα τα παιχνιδια καποτε παλιονουν γιατι οσο περνανε τα χρονια οι χρηστες θελουν παιχνιδια που να ταιριαζουν με την εποχη δηλαδη καλυτερα γραφηκα κτλ.

Δημοσ.
Πιστευω οτι τωρα που θα βγει το TERA την ανοιξη του 2012 το wow θα χασει πολλους χρηστες.

αν ειχα ενα ευρω καθε φορα που το ακουγα...

Δημοσ.

Ειναι αξιοπεριεργο πως γινεται τοσα εκατομμυρια ν παιζουν αυτ τ παιχνιδι μ αμειωτο ενδιαφερον κ να τ υποστηριζουν με ενα παθος οταν ουσιαστικα δν προσφερει απολυτως τπτ..αποχαυνωνεσαι γινεσαι πιονι πληρωνεις γ ν παιζεις κ χανεις απειρες ωρες απο τν ζωη σ σκοτωνοντας τερατα αναβαθμιζοντας ηρωες κλπ κλπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...