-nick- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Αν έχεις επαφή με ένα μάθημα στο 6μηνο εννοείται οτι θα σου πάρει και πολυ πολυ λιγότερο χρόνο (και θα έχεις και απίστευτη επίδοση). Τέσπα, δεν κατακρίνω κανέναν αλλα άμα μας ακούσει κανένας που δεν έχει ιδέα θα τα πιστέψει κιόλας. Μα ναι σου λεω να εχεις καποια επαφη οχι να μην ξερεις γρι και να κατσεις 5 μερες. Παντως πχ μιας και εισια κ ΕΜΠ , Μιγαδικη Αναλυση &Μερικες Διαφορικες (ενω ειχα μια βασικη ιδεα απο παλιοτερες αποπειρες αλλα δεν ειχα διαβασει καθολου στο 6μηνο) εκατσα 4-5 μερες και περασα και μου μειναν κιολας κ γνωσεις Υπαρχουν διαφορα τετοια μαθηματα, ειδικα αν τα εχεις ξαναδωσει! πχ Ηλεκτρονικη Ι
gang Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Βασικά αυτό είναι το στυλ διαβάσματός μου. Δεν μπορώ να κάτσω με τις ώρες να διαβάσω και χωρίς να έχω παρακολουθήσει καθώς αν ανοίξω σημειώσει/βιβλίο δεν θα καταλαβαίνω τι λέει. Αυτό ισχύει για το 90% το μαθημάτων μου... btw μηχανικός η/υ στο τει πειραιά, σπουδάζω..
firewalker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Άργησαν πολύ για να δικαιολογούνται οι φωνές τους τώρα. Του ήθελα να φωνάζουν και πρι που παίρναν τις χορηγίες με τα τσουβάλια.
Rabican Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 πω... αν γινει κατι τετοιο, την πατησα. εχω παρει αδεια απο τη δουλεια για να δωσω τα 2 (τελευταια για πτυχιο) μαθηματα, και στα καπακια εχω κλεισει αεροπορικα εισιτηρια για διακοπες....!!!! πω την κατσαμε τη βαρκα.....
Traumatias Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Άργησαν πολύ για να δικαιολογούνται οι φωνές τους τώρα. Του ήθελα να φωνάζουν και πρι που παίρναν τις χορηγίες με τα τσουβάλια. Όχι μόνο αυτό αλλά τώρα δεν μπορείς να είσαι και σίγουρος γιατί φωνάζουν
mchrisober Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 εαν πανε να ακυρωσουν εξεταστικη θα υπαρξει μεγαλος χαμος, οταν εκλεβαν και δεν τους πειραζε κανενας ηταν καλα???? ουστ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Εχουν κι οι κλεφτες δικαιωματα, αφηστε τους να κανουν καμια απεργια ντε. Απτα κλεμενα θα τρωνε εξαλλου. Πραγματικα ο χωρος της τριτοβαθμιας ειναι απο τις μεγαλυτερες χαβουζες διαφθορας στο ελληνικο κρατος. Περα απο τα λεφτα πολλοι πληρωνονται για διαφορες υπηρεσιες (κατοπιν εμεσου εκβιασμου) και "σε ειδος".
black_widow Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 5-9 ώρες μου παίρνανε τα περισσότερα μαθήματα που παρακολουθούσα , διάβαζα στη διάρκεια του εξαμήνου και είχα βγάλει την ύλη πριν την εξεταστική ( την ύλη την αναρτούσαν πάντα τελευταία στιγμή απλά τα διάβαζα όλα ανεξαιρέτως ) , δηλαδή ήταν η επανάληψη ουσιαστικά αυτή που έκανα . Αντιθέτως σε κάτι μαθήματα που δεν είχα παρακολουθήσει και πολύ και γενικά δεν είχα ρίξει πολύ διάβασμα πριν , έλιωνα αναγκαστικά πολλές πολλές ώρες. Και εννοείται ότι το διάβασμα αυτής της περίπτωσης δεν ήταν το ίδιο ποιοτικό. Γενικά το ατέλειωτο λιώσιμο δε ταιριάζει σε όλους , κάποιοι είμαστε πιο οπτικοακουστικοί τύποι ( και στο σχολείο με κράζανε αλλά απλά ο καθένας μαθαίνει διαφορετικά ). Επίσης το καθέ αντικείμενο σπουδών δεν έχει την ίδια δυσκολία ( δε θα συγκρίνω τη ΣΔΟ που ήμουν με τη ΣΤΕΦ ).Ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά , ήξερα και εγώ πόσους που λέγανε ότι είχανε ξεκινήσει διάβασμα τουλάχιστον 2 μήνες πριν και λιώνανε και έτσι και μετά πατώνανε ή άλλοι που λέγανε οτι πανεύκολο καθάρισα σε δύο ώρες το διάβασμα ( αλλά δε λέγανε πόσες φορές έχουν ξαναδώσει το μάθημα ). Δε μιλάμε τώρα για πασαλλείμματα , SOS και σφυριγμένα θέματα από την παράταξη ή τον καθηγητή. Εν τω μεταξύ πάντα όλοι ( φίλοι , γονείς , καθηγητές , συμφοιτητές ) με λέγανε τουρίστρια συνέχεια ( άλλο κακό από το σχολείο που με ακολουθεί ), ε μα δεν είναι ότι δε διάβαζα απλά μοίραζα τις ώρες μου ανάλογα . Με είχε πλησιάσει ένας καθηγητής που είχα σε ένα εργαστήριο και μου λέει " Ρε συ είδα ότι έχεις καλούς βαθμούς και πήρες και υποτροφία , κουφάθηκα , δεν το περίμενα από εσένα ". Σιχτίρια
-nick- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 http://www.thestival.gr/society/item/4924-closed-auth-and-mit-from-september-1 :\
CtrlFreak Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Με τα ΤΕΙ τι θα γίνει? Όλα κανονικά?? Τι αλλαγές θα γίνουν?
Traumatias Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Στα ΤΕΙ Αθήνας δεν μας είπαν τίποτα πέρα από το ότι είναι αντίθετοι με κάποιες αποφάσεις...Δεν είπαν δλδ ότι θα κλείσουν τα τμήματα ή δεν ξέρω κ γω τι...
RottenLungs Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2011 Παιδιά μην το ψάχνετε και πολύ γιατι αν σκέφτεσαι οτι μπορεί να κλείσει η σχολή και να χαθεί η εξεταστική άντε να διαβάσεις... Οπότε ας περιμένουμε και βλέπουμε. Το διάβασμα τσαμπέ δεν πάει. Εγω μπορεί να μην θέλω με καμία παναγία να κλείσει η σχολή (γιατι θέλω να δώσω γύρω στα 7 τουμπανάκια) αλλα άμα γίνει συνέλευση εννοείται πως θα ψηφίσω το κλείσιμο. Κάποιες στιγμές καλό είναι να μην βάζουμε το προσωπικό μας συμφέρον μπροστά...
ClouD Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Εγω μπορεί να μην θέλω με καμία παναγία να κλείσει η σχολή (γιατι θέλω να δώσω γύρω στα 7 τουμπανάκια) αλλα άμα γίνει συνέλευση εννοείται πως θα ψηφίσω το κλείσιμο. Κάποιες στιγμές καλό είναι να μην βάζουμε το προσωπικό μας συμφέρον μπροστά... Για να υπερασπιστείς τι;
insomniaK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το δημόσιο χαρακτήρα του πανεπιστημίου. Διαφωνώ με τουλάχιστον το μισό νομοσχέδιο, αν και πια δεν μπορω να κάνω και τίποτα.
ClouD Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 01/07/2011 Σχετικά με ρεπορτάζ που παρουσιάζουν ως αποκλειστικό το σχέδιο Νόμου για την Ανώτατη Εκπαίδευση διευκρινίζουμε: Το προσχέδιο Νόμου για τις αλλαγές στην Ανώτατη Εκπαίδευση -όπως αναφέρει η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, στην επιστολή της στη Σύνοδο Πρυτάνεων- θα δοθεί την επόμενη εβδομάδα στους Πρυτάνεις. Μέχρι τότε ό,τι δει το φως της δημοσιότητας σε ηλεκτρονικό ή έντυπο ΜΜΕ δεν απηχεί το Υπουργείο. Καλή η επιδίωξη «αποκλειστικότητας», αλλά καλύτερη η αποτύπωση της πραγματικότητας. Από το Γραφείο Τύπου 1. RottenLungs = insomniaK ; 2. Για να διαφωνείς, πρέπει να το 'χεις διαβάσει. Που το βρήκες; 3. Δημόσιο χαρακτήρα του πανεπιστημίου; Αυτό είναι σε στυλ "τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε" ή έχει και κάποια συγκεκριμένη σχέση με την πραγματικότητα που βιώνει ο όποιος φοιτητής στα πανεπιστήμια στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου; Την οποία έλεγες σε άλλο νήμα ότι "εγκατέλειψες στη πρώτη ευκαιρία";
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.