-nick- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Τουλάχιστον να βεβαιώσουν άμεσα. Πριν ξεκινήσω το διάβασμα... Δεν αρχισες ακομα ρε ρεμπελε?
gang Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δεν αρχισες ακομα ρε ρεμπελε? κοίτα να δεις. Εγώ διαβάζω κανα 5ωρο για το κάθε μάθημα. Αν είναι δύσκολο μπορεί και κανα 2ωρο παραπάνω...
-nick- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 κοίτα να δεις. Εγώ διαβάζω κανα 5ωρο για το κάθε μάθημα. Αν είναι δύσκολο μπορεί και κανα 2ωρο παραπάνω... Εγω καθαρο χρονο κανα 10ωρο-15ωρο. Αλλα διαβαζω εντελως multitasking, με μουσικη, msn ανοιχτο κ φορουμινγκ
gang Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 μουσική πάντα. Πάντα όμως. Κατά τα άλλα, δεν παίζει να μου μείνει τίποτα στο κεφάλι αν κάνω και άλλα πράγματα. No multitasking here...
-nick- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Τεσπα ναι εμενα αυτο που με νοιαζει ειναι να γινουν 1-2-3 εξεταστικες ακομα το πολυ που μου χρειαζονται για να παρω πτυχιο κ μετα ξενιτια Για τους παλιους λογικα θα υπαρχει μεταβατικη περιοδος του νομου, ή μια διορία μέχρι να αρχίσει να εφαρμόζεται
black_widow Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Έλα ρε θα εκβιάσουν χτυπώντας τους φοιτητές απεργώντας μέσα στην εξεταστική ; Α ναι ξέχασα, έχω χάσει το μέτρημα στο ΤΕΙ πόσες φορές μας έχουν βγάλει την πίστη στις εξεταστικές. Και τράβα πες στον εργοδότη ότι να μωρέ θέλω μία φοιτητική άδεια αλλα δεν ξέρω εάν θα γίνει η εξεταστική , πότε θα γίνει και πρόγραμμα θα βγει τελευταία στιγμή και θα στη δώσει σίγουρα την άδεια...
-nick- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Το σχέδιο νόμου υπάρχει κάπου αναρτημένο; Καπου το χε παρει το ματι μου, στο φορουμ της σχολης μου. Αν το θες πες μου να ψαξω. EDIT : εδω εισαι νομιζω http://www.alfavita.gr/artro.php?id=37975
RottenLungs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά σόρρυ αλλα επειδή δεν μπορώ να ακούω μ@λακίες. Σε τι σχολή είστε και ένα μάθημα σας πέρνει 5 ώρες διάβασμα;;;; Και εντάξη το περνάτε, γνώσεις πέρνετε;;; Απαντάω εγώ, με καμία παναγία. Υ.Γ. Βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο να διαβάζετε κανονικά και απλα στο internet να πετάτε πατσατζιές για να κάνετε το κομμάτι σας. Φιλιά
-nick- Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά σόρρυ αλλα επειδή δεν μπορώ να ακούω μ@λακίες. Σε τι σχολή είστε και ένα μάθημα σας πέρνει 5 ώρες διάβασμα;;;; Και εντάξη το περνάτε, γνώσεις πέρνετε;;; Απαντάω εγώ, με καμία παναγία. Υ.Γ. Βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο να διαβάζεται κανονικά και απλα στο internet να πετάτε πατσατζιές για να κάνετε το κομμάτι σας. Φιλιά Κοιτα ΗΜΜΥ ειμαι εγω. Αν εχεις ασχοληθει ολο το εξαμηνο με ενα μαθημα βγαινει χαλαρα! Αλλα και σε μαθηματα που δεν ειχα ασχοληθει υπαρχουν περιπτωσεις που περνιονται με 10-15 ωρες "καθαρο" διαβασμο. ΟΙ οποιες 15 καθαρες ωρες μπορει να μου παιρνουν ξερω γω 4-5 μερεςγιατι διαβαζω ανορθοδοξα
gang Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά σόρρυ αλλα επειδή δεν μπορώ να ακούω μ@λακίες. Σε τι σχολή είστε και ένα μάθημα σας πέρνει 5 ώρες διάβασμα;;;; Και εντάξη το περνάτε, γνώσεις πέρνετε;;; Απαντάω εγώ, με καμία παναγία. Υ.Γ. Βέβαια παίζει και το ενδεχόμενο να διαβάζεται κανονικά και απλα στο internet να πετάτε πατσατζιές για να κάνετε το κομμάτι σας. Φιλιά Όταν στην θεωρία δεν έχω χάσει διάλεξη για διάλεξη, υπολόγισε τις ώρες που με απασχολούν όλο το εξάμηνο. Έτσι και μαθαίνω και χρειάζομαι λίγες ώρες για διάβασμα στην εξεταστική... Δυστυχώς ένας κολλητός που σπουδάζουμε μαζί δεν έχει ιντερνετ αυτή την στιγμή να με επιβεβαιώσει...
slipknot Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Βέβαια το "περνάω το Χ μάθημα" δε σημαίνει απαραίτητα "παίρνω καλό βαθμό". Και γενικά καμιά φορά αυτά δεν έχουν σχέση με το τι γνώσεις αποκτάς.
RottenLungs Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Εγω στο Εθνικό Μετσόβιο είμαι και ακούς συνέχεια πράγματα του στύλ αυτό το μάθημα θέλει 2 μερούλες χαλαρά κτλ. Αλλα το θέμα ξέρεις ποιο είναι;; Οτι τα ίδια άτομα όταν καθομαι σχετικά κοντά τους μου ζητάνε συνέχεια την κόλλα (απο το πρώτο γ@μημένο μισάωρο) και δεν με αφήνουν να σκεφτώ. Τελικά μετα απο 2-3 φορές γράφουν ένα 4,5 και περνάνε το μάθημα. Να περάσεις ένα μάθημα δεν είναι να δύσκολο, να πάρεις γνώσεις απο ένα μάθημα, είναι άλλη ιστορία. Όλοι μας έχουμε πάει σε πανεύκολα μαθηματάκια με 5 ωρίτσες διάβασμα αλλα αυτό είναι κάποιες μικρές εξαιρέσεις. Αν έχεις επαφή με ένα μάθημα στο 6μηνο εννοείται οτι θα σου πάρει και πολυ πολυ λιγότερο χρόνο (και θα έχεις και απίστευτη επίδοση). Τέσπα, δεν κατακρίνω κανέναν αλλα άμα μας ακούσει κανένας που δεν έχει ιδέα θα τα πιστέψει κιόλας.
LongTom Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2011 Βέβαια το "περνάω το Χ μάθημα" δε σημαίνει απαραίτητα "παίρνω καλό βαθμό". Και γενικά καμιά φορά αυτά δεν έχουν σχέση με το τι γνώσεις αποκτάς. Στο ελληνικό σύστημα οι γνώσεις δεν έχουν τόση σχέση με το εάν περάσεις ή όχι το μάθημα. Περνάς με αντιγραφή,επειδή είσαι κομματόσκυλο,επειδή ο καθηγητής έριξε τα ζάρια ποιος θα περάσει(μου έχει τύχει να περάσει ο διπλανός που αντέγραψε το γραπτό μου,ο πίσω που αντέγραψε από τον διπλανό μου και ο μπροστά που του είπα τα θέματα και να μείνω εγώ,το ωραίο είναι ότι όλοι ενώ γράψαμε σχεδόν τα ίδια είχαμε διαφορετικό βαθμό )και φυσικά όταν διαβάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.